Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ROM . ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ YAZIO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΩ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΜ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΡΟΜ ΛΕΙΤΟΥΓΟΥΣΕ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ;
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Σε αυτήν και την προηγούμενη rom υπάρχει πρόβλημα με την κάμερα στις εφαρμογές. Πχ. Στην εφαρμογή του οπαπ δεν σκαναρει η κάμερα τα δελτία. Ενώ η εφαρμογή qr reader λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;
-
Καλησπέρα, περαστικε χθες βράδυ σε redmi 4 pro και σήμερα μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο του 5 reboot. Όταν κοιτάω διάφορα κολλάει η οθόνη και μετά από λίγο κάνει reboot. Αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης rom θα πάω στην προηγούμενη όπου δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Καλησπέρα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την τόσο υπέροχη δουλειά που κάνουν. Πέρασα την aroma rom σε redmi 4 prime χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα καλά. Η aroma απλά πετάει
-
Ευχαριστω πολυ. Σε χρονο ντε τε περαστικε και ολα καλα
-
Καλησπερα. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Σημερα το παρελαβα. Ειμαι με official rom; Μπορω να φλασαρω την δικια σας κατευθειαν; Ευχαριστω
-
Το κινητο το ειχα παραγγείλει απο yeso521 και εχουν την εξης ανακοινωση στην σελιδα τους Service Adjustment Notice Dear friends and customers. Thank you very much for your support and trust. We are solving much quality problems from the beginning of this year. But now still not find a better way. We are only a Chinese store, also we not able to get little special support from xiaomi and other brands companies. We only sell new phones, also tested them very carefully before send out, but they sti…
-
SOS απο το μεσημερι η οθονη του κινητου μου εχει μαυρισει. Η αφη δουλευει κσνονικα. Οταν με καλει καποιος μπορω να απαντησω. Αλλα η οθονη παραμενη μαυρη μαυριλα πλακωσε. Σωστε με.... Πως μπορω να το φτιαξω; Μπορω να το στειλω καπου εντος ελλαδος να μου το διορθωσουν αμεσα; Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
-
Παράθεση από Sula Diamant: “καλησπερα σας. Με το δικο μου redmi 4 prime τελειωσα. περασα την ελληνικη ρομ και ολα μια χαρα. Εχω ακομη ενα για την κουνιαδα που ειναι unofficial. Ερωτηση αν περασω την official china stable και θελω να περασω μετα την global stable πρεπει παλι να ξεκλειδωσω bootloader ;; Δεν θα ασχοληθει η ιδια ποτε με το κινητο απλα για να μην περιμενω την εγκριση. ”
-
καλησπερα σας. Με το δικο μου redmi 4 prime τελειωσα. περασα την ελληνικη ρομ και ολα μια χαρα. Εχω ακομη ενα για την κουνιαδα που ειναι unofficial. Ερωτηση αν περασω την official china stable και θελω να περασω μετα την global stable πρεπει παλι να ξεκλειδωσω bootloader ;; Δεν θα ασχοληθει η ιδια ποτε με το κινητο απλα για να μην περιμενω την εγκριση.
-
Καλημέρα σας, έχω περάσει την official dev China στο redmi 4 prime μου και είδα σήμερα ότι βγήκε η global stable. Λογικά περιέχει ελληνικό μενού, άρα την περνάω με το που ξεκλειδώσω το bootloader η μπορώ να την περάσω και έτσι; Επίσης δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω, τι μπορεί να φταίει;