επειδη δεν ειμαι σίγουρος αν καταλαβα, ξαναρωταω για να μην κανω καμια βλακεια απο οτι καταλαβα, με ενδιαφερει που εχει την επιλογη unlock αλλα δεν θα το πειραξω το κλεινω ετσι? καντε ενα λαικ μονο αν καταλαβα καλα
μολις κατέβηκε η ρομ, είχα αργό ιντερνετ και κάποιες επιπλοκές xP τωρα θα αρχισω τα βήματα την ρομ να την κανω extract στην μνημη του τηλ ή να την αφήσω στο zip θα σας έχω ενήμερους για όποια εξέλιξη, και παλι ευχαριστώ για το ενδιαφερον και την βοήθεια!
Λοιπόν, εικόνα 1 --> o bootloader είναι ξεκλείδωτος εικόνα 2 --> πηγα να κανω install τους Qualcomm Drivers , και η διαδικασία σταματάει εδω στο μνμ που μου βγαζει, επιλέγω το install this driver software anyway και μετα απο λιγο αποτυγχάνει και μου το ξαναβγαζει ειναι απαραιτητο αυτο το βημα?
τι σημαινει αυτο τωρα, αρα δεν μπορω να συνεχίσω την διαδικασια?(ακυρο) πρεπει να τον είχα ξεκλειφωσει την bootloader την τελευταια φορα τα τσεκαρω και επιστρεφω
Πήγα στο vol+power και έχω αυτό το μενού της εικόνας με τα κινέζικα Στον πρώτο τρόπο έχει άλλο μενού, αγγλικό Και ακόμα, λλέει κάνουμε reboot-recovery Εδω στο κινέζικο είναι 2 διαφορετικά κουμπιά
Αποτι κατάλαβα είναι μια χαρά η ρομ μου και δεν την αλλάζω και μένει μόνο να κάνω update Δεν είμαι σίγουρος τι είναι το twrp και πως να το αναγνωρίσω Θα κλείσω το κινητό, θα πατήσω vol+ και power Και μετά? Τι θα δω και τι να κάνω Πρέπει να κατεβάσω κάποια καινούρια έκδοση και να την τρέξω or what
Καλημέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά στην όλη διαδικασία με τις ρομ οπότε συγχωρέστε με αν ρωτήσω κάτι που έχει απαντηθεί κάπου Έχω το redmi 3 pro εδώ και πολύ καιρό Όταν το αγόρασα είχε μην "κακή" ρομ, οπότε ένας γνωστός μου πριν κάνα χρόνο με βοήθησε και μου έβαλε μια καλή να το πω(θα βάλω εικόνα στο τέλος) Το θέμα μου είναι ότι ενω είμαι σχετικά ευχαριστημένος, δεν μου έχει κάνει ποτέ update Λέτε να προσπαθήσω να την πειράξω? Και αν ναι ποια να βάλω Και developer η stable?…