Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
RE:
ΜήνυμαOk αυτόν έχω απλά μπερδεύτηκα με τη δεύτερη φωτό που δείχνεις αλλονΠαράθεση από amavroudis: “Ένας είναι, αυτός που ανέβασα. Ξανά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58916/” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣτις 2 φωτό που παραθέτεις δείχνεις 2 διαφορετικούς για qc 3.0Παράθεση από amavroudis: “Αυτός Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από some1: “το βραδυ άνοιξε παλι μονο του το wifi και επεσε σε 7-8 ωρες 6-7% η μπαταρία. επίσης δε ξερω γιατι δεν ειχα σημα στο κινητό στη μια καρτα το εβαλα λειτουργία πτήσης το εβγαλα και έδειξε φουλ, οτι ναναι. ” Υπαρχει μια επιλογη που ενεργοποιει αυτοματα το wifi, νομιζω εξυπνο wifi το λεει.Οσο για το σημα και εγω στην πρωτη καρτα εχω χαμηλο.
-
Απ'οτι διαβαζω ολοι την παιρνουν τωρα. Οσο και αν το παιδεψα προβλημα στο fb δεν ειδα. Το κινητο παντως ανταποκρινεται αισθητα ποιο γρηγορα. Προβλημα με συμβατοτητα εφαρμογων δεν ειδα. Ολα καλα μεχρι τωρα. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το auto-brightness το οποιο μου φαινεται αργο, αλλα δεν το ειχα δουλεψει ποτε με την προηγουμενη για να συγκρινω
-
Ενα προβλημα που παρατηρω ειναι οτι τα widgets παγωνουν δηλαδη widget με ενα ρολοι,η ωρα παγωνει οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και το ξανανοιξω, επισης widget που δειχνει με ποιο wifi ειμαι συνδεδεμενος παρουσιαζει το ιδιο προβλημα παγωνει οταν το τηλεφωνο κλειδωνει και ακομα και αν εχω αλλαξει wifi μου δειχνει το παλιο,δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση. Κατι αλλο οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc ειναι παντα στη φορτιση και πρεπει καθε φορα να πηγαινω χειροκινητα να το αλλαζω στη μεταφορα αρχει…
-
Ερωτηση για αγορα
ΜήνυμαΕπικοινωνησα μαζι τους και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι το official global version. Για το κουτι αν και ρωτησα 2 φορες απαντηση δεν πηρα πιθανον θα βαριοταν να ψαξει να το βρει. Πιστευω ειναι οκ.
-
Ερωτηση για αγορα
ΜήνυμαGlobal-Version-Xiaomi-Mi-Mix-2S-5-99-Inch-6GB-128GB-Smartphone-White-404699.html Ειναι ποιο φθηνο και απο το 6/64 και δεν ξερω μηπως υπαρχει καποιο catch πριν το παρω.
-
Ερωτηση για αγορα
ΜήνυμαΤο κινητο μονο σε Global version βγαινει? Ψαχνομαι για αγορα και παντου Global βλεπω και μια σκετη κινεζικη. Το εχω βρει στα 356ε 6/128 και γραφει "Official Global Version" αυτο δεν πρεπει να παρω? Πρεπει να προσεξω κατι αλλο? Στην Global o bootloader ειναι κλειδωμενος?
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Παράθεση από Bobo25: “Με την επιστροφη φορου 5% ναι (5%φπα εχουν) βρισκω στο μαγαζι της xiaomi Μι8 368e, Pocophone F1 290e, Mix-2s 448e(ακριβο). Ξερω οτι τα κινεζομαγαζα το πουλανε φθηνοτερα απλα δεν θα μπλεξω, το παιρνω-φευγω. Ποια η αποψη σας, δεδομενου οτι το οικονομικο δεν με ενδιαφερει και τοσο. Καλυτερα απο φυσικο μαγαζι xiaomi η απο κινεζομαγαζο? ” Φίλε @Bobo25 πες μου μια σε παρακαλώ. Έχει και το νέο mi8 Pro και σε ποια τιμή ή όχι? Ρωτάω γιατί έχω φίλο στην Κορέα κα…
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαθα περάσω αύριο να κοιτάξω, δεν βρήκα χρόνο σήμερα, με έφαγαν τα αξιοθέατα
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜε την επιστροφη φορου 5% ναι (5%φπα εχουν) βρισκω στο μαγαζι της xiaomi Μι8 368e, Pocophone F1 290e, Mix-2s 448e(ακριβο). Ξερω οτι τα κινεζομαγαζα το πουλανε φθηνοτερα απλα δεν θα μπλεξω, το παιρνω-φευγω. Ποια η αποψη σας, δεδομενου οτι το οικονομικο δεν με ενδιαφερει και τοσο. Καλυτερα απο φυσικο μαγαζι xiaomi η απο κινεζομαγαζο?
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαok ευχαριστω
-
Αγορα απο Ταιβαν
Bobo25 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΟποτε παω ΜΟΝΟ για global version? Κανοντας Reboot σε ποια στιγμη μπορει να γραψει unlocked?