Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπαιδια απο την official developer μπορουμε να παμε κατεθειαν στην ελληνικη stable?
-
αλλες φορες με ειχε ρωτηση
-
γιατι ομως δεν μου το εμφανισε αυτο;;
-
παιδια δεν οταν εκανα install την stable δεν μου εβγαλε το οταν εκανα reboot υπαρχει προβληματακι;; "Στην ερώτηση για το Αν θέλουμε να εγκαταστήσουμε το superuser εμείς επιλέγουμε "DO NOT INSTALL" και έτσι θα προχωρήσει σε επανεκκίνηση"
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαολα κομπλε μου φενεται περασα και ξεκλειδωσα την 6.0αρα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαοχι εχω 2 κινητα το ενα hennesy το αλλο kenzo
-
Μήνυμαεπηδη δεν εχω το κινητο τωρα μπηκα με τον λογαριασμο και λεει not connected ειμαι ετοιμος; και δεν βρησκω τον οδηγο να περασω πρωτη φορα ρομ (hennesy )
-
Μήνυμαμε wind πως θα καταλαβουμε οτι πηραμε εγκριση ;
-
Μήνυμαδηλαδη θα εχω mm σημερα ;; αν ολα πανε καλα
-
Μήνυμαπηρα sms οτι εγκριθηκε
-
Μήνυμαοχι φιλε μου , αλλα υπαρχουν τετοια περιστατικα με εμενα που εχει κλειδωσει και κτλπ;; και ποσο % εχω να παθω κατι τετοιο που να θελει αλλο mi account και αμα κλειδωσω το κινητο και το ξεκλειδωσω με το δικο μου δεν αλλαζει τιποτα;;
-
Μήνυμακαι τι μου προτεινεις να μην το πειραζω καθολου αμα δεν βρω τον πωλητη;;
-
Μήνυμαεχω τα μνμ αλλα οχι το κινητο του γιατι τοση ανυσηχια εχει αυτο (εγινε πολυ καιρο πριν );; δεν ειναι συνδεδεμενο το mi acount του στο δικο μου το εχω το δικο μου μεσα και πιστευω δεν εχω προβλημα
-
Μήνυμαδεν γινεται γιατι το ειχα αγορασει ετσι
-
Μήνυμαναι αυτο το sms ηρθε εμενα ειναι ανοιχτος ο bootloader μου τωρα (απο αλλο λογαριασμο ) και μπηκα στο unlock tools και λεει να κανω connect my divice αρα ειμαι καλυμενος η πρεπει να περιμενω αλλες ποσες μερες να μου ερθει εκεινο το sms με το αριθμο για να το βαλω στο σιτε θελω να περασω την 6 android
-
Μήνυμακαλημερα παιδια εχω παρει μηνημα οτι εχω παρει αγκριση για ξεκλειδωμα αυτο το μηνημα που ερχεται με τον κωδικο πως το περνουμε ;;
-
ναι ξερω τον ειδα τον οδηγο αλλα ο λογαριασμος μου δεν εχει αδειες οπωτε εκανα ενα request , λες να μην εγινε factory reset και για αυτο να εχω τοση καταναλωση γιατι οντως μετα ειχα κατι αρχεια που ηταν απο κατι παιχνιδια και επιαναν 5gb χωρο
-
επηδη ειμαι νεος και δεν διαβασα καπου για να κανεις ενα φορματ με αυτες της ρομ μολις περασα την 8αρα εκανα φορματ οπως κανουμε σε ολα τα κινητα και μετα απο ερωτηση μου ειπαν πως να κανεις ενα clean install και εκανα λες να μην βοηθησε ;; στην 6 (μμ )εννοεις να παω;;
-
δεν ξερω ειχα την 7.5 και πηγα στην τωρινη και εχω καπως πιο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας ακομα και ο chrome σε 10-15 λεπτα τρωει 5-10%