Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Μείωση φωτεινότητας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μάλλον λοιπόν ο αισθητήρας παίζει... Δε στο έκανε πριν; Βάλε το στο μηχανικό και ρύθμιζε τον με το χέρι. Όχι αυτόματα... ” Πρίν μια χαρά λειτουργούσε.Το έβαλα στο μηχανικό, ευχαριστώ
-
Μείωση φωτεινότητας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μειώνεται πώς; Είναι στο 70% και πάει στο 40 και μετά εσύ μπορείς πάλι να την ανεβάσεις από το μενού; Ή ωαπλα έχει μειωθεί σαν να χαλασε κάτι και δεν αλλάζει; ” Πάει απ' το 100 στο 40 πχ, αλλα όταν το ανοίγω μπορώ να ανεβάσω πάλι την φωτεινότητα
-
Μείωση φωτεινότητας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παρατήρησα οτι μετά απο μια πτώση το κινητό μειώνει απο μόνο του την φωτεινότητα.Η οθόνη είναι μια χαρά δεν έσπασε γιατί είχα προστατευτικό τζαμάκι. Είναι θέμα hardware ή να κάνω ενα factory reset;
-
Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι όταν ανοίγει το cosmote tv ή το youtube, τα βιντεάκια κολλάνε.Αυτό έγινε, όταν έκανε μόνο του αναβάθμιση στο Android 9. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chkontog: “Καλησπέρα, από τότε που έγινε αναβάθμιση στο Android 9, δεν παίζει η εφαρμογή της Cosmote TV.Τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστρωσε, για να δούμε.
-
Καλησπέρα, από τότε που έγινε αναβάθμιση στο Android 9, δεν παίζει η εφαρμογή της Cosmote TV.Τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από chkontog: “Παράθεση από chkontog: “Ναι αλλά δεν μου εμφανίζει το φλασακι ” Κομπλέ το έφτιαξα ” Ωραία! Γιατί δεν σου εμφάνιζε το φλασάκι; ” Κατέβασα έναν άλλο file explorer και το διαβασε
-
Παράθεση από chkontog: “Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από chkontog: “Βάζω το φλασάκι αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα στους φακελους ” Έχεις βάλει κάποιο file manager για να μπορείς να βλέπεις τους φακέλους του συστήματος ή από κάποια εξωτερική συσκευή όπως το φλασάκι; ” Ναι αλλά δεν μου εμφανίζει το φλασακι ” Κομπλέ το έφτιαξα
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από chkontog: “Βάζω το φλασάκι αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα στους φακελους ” Έχεις βάλει κάποιο file manager για να μπορείς να βλέπεις τους φακέλους του συστήματος ή από κάποια εξωτερική συσκευή όπως το φλασάκι; ” Ναι αλλά δεν μου εμφανίζει το φλασακι
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από chkontog: “Πώς μπορώ να βάλω το google chrome στo mi box s; ” Μπορείς να το βάλεις αν κατεβάσεις το .apk από κάπου και με ένα φλασάκι το περάσεις στο tv box. Αλλά ο chrome δεν είναι σχεδιασμένος για android tv. Γι' αυτό και δεν το βρίσκεις στο play store μέσω του tv box. ” Βάζω το φλασάκι αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα στους φακελους
-
Πώς μπορώ να βάλω το google chrome στo mi box s;