Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.

• Από ένα κατάστημα που βρήκα απ' το skroutz. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν το rootάρω χάνω την εγγύηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορείς να μου βρείς έναν εύκολο οδηγό για να ρουτάρω το κινητό;; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chkontog - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Απευθείας μέσα από το σύστημα νομίζω πως όχι, copy-paste μετά την ολοκλήρωση.” Πως γίνεται να σώσω όλα τα δεδομένα μαζί και των εφαρμογών σε ένα αρχείο, και όταν κάνω factory reset να τα βρίσκω από εκεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, γίνεται να δημιουργώ αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chkontog - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από christzimas: “Τελικά @chkontog την κατέβασες την εφαρμογή και αν ναι είναι συμβατή με το mi box γιατί σκοπεύω να προβώ σε αγορά μόνο για αυτό το λόγο.” Ναι υπάρχει κανονικά στο play store Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω την νέα εφαρμογή της Cosmote TV στο Xiaomi mi box s;

• Redmi Note 8 & Quick Charge 3.0

Μήνυμα

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω, τι είναι το PD (Power Delivery); Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 8 & Quick Charge 3.0

Μήνυμα

Γειά και χαρά.Θέλω να πάρω αυτό τον φορτιστή 8 Ports Quick Charge 3,0 Led anzeige USB Ladegerät Für Android iPhone Adapter Telefon Tablet Schnelle Ladegerät Für xiaomi huawei samsung|Handy-Ladegeräte| - AliExpress ο οποίος υποστηρίζει και Quick Charge 3.0 .Θα είναι συμβατός με το Redmi Note 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Αν δεν ενεργοποιήσεις το Προβολή επαφών SIM, στις εισερχόμενες κλήσεις δεν θα έχεις αναγνώριση κλήσης όπως "εντελώς συμπτωματικά" για την ίδια συσκευή αναφέρεται και εδώ από ένα νέο χρήστη που έκανε εγγραφή στο φόρουμ πριν λίγο. Εκτός και αν αλλάξεις την προεπιλεγμένη εφαρμογή επαφών/κλήσεων του MIUI με αυτήν που χρησιμοποίησες.” Αναγνώριση κλήσης έχω.Αυτο το "προβολή επαφών SIM" δεν το βρίσκω πουθενά. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τεσπά, για να μην το κουράζουμε βρήκα εφαρμογή που το κάνει

• Παράθεση από amavroudis: “Την app επαφές τη βρήκες; ” Δεν υπάρχει app επαφές.Εϊναι μέσα στο dialer

• Παράθεση από amavroudis: “Και το σχέση έχει αυτό με τις επαφές και τη sim; Άνοιξε την app των επαφών και κάνε αυτά που σου έγραψε ο @dnomikos. ” Αρχικά δεν υπάρχει κάπου επιλογή "Προβολή επαφών SIM" στις ρυθμίσεις, και δεν υπάρχει κάποιο πλήκτρο να έχω ορίσει ως "μενού".Γι' αυτό λέω για το τετράγωνο και το στρογγυλο, γιατί στα samsung υπάρχει.

• Παράθεση από dnomikos: “Ενεργοποίησε το "Προβολή επαφών SIM" από το μενού της καρτέλας "Επαφές" (Πήγαινε στις Επαφές και μετά πάτα δεξιά πάνω στις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις ή όσο είσαι στις Επαφές, πάτα το πλήκτρο το οποίο έχεις ορίσει ως πλήκτρο Μενού της συσκευής). Από δω και πέρα όταν θα προσθέτεις μια νέα επαφή στο τηλέφωνο, στην αποθήκευση εκτός από Mi account και Google account θα σου εμφανίζει και τη SIM ως διαθέσιμη επιλογή. Αν έχεις 2 SIM, θα τις βλέπεις και τις 2. ” Όταν πατάω το τετρά…

• Παράθεση από amavroudis: “Αν πας στον dialer και μετά στις επαφές πάνω δεξιά δεν έχει τις επιλογές; Δε μπορείς να διαλέξεις ποιες επαφές θέλεις; ” όχι δεν τις έχει

• Παράθεση από amavroudis: “Το πράσινο τηλέφωνο που χρησιμοποιείς για να κάνεις κλήση, dial. ” Ρε man δεν έχει τπτ σε σχέση με κάρτα sim στις επαφές

• Παράθεση από amavroudis: “Άνοιξε το dialer και πήγαινε στις επαφές και ρυθμίσεις τους και θα τα βρεις όλα. ” Το dialer είναι το σηματάκι του τηλεφώνου;

• Καλημέρα, έχω το redmi note 8 και θέλω να αποθηκεύω τις καινούριες επαφές στην κάρτα SIM, αλλά δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή. Τι πρέπει να κάνω;

• Φωτιά σε μπαταρία

chkontog - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Μάγκες αν δουλεύει η μητρική και πάρω μία LCD με Frame λέτε να συμφέρει; Η να πάω να πάρω κατ' ευθείαν στο redmi 8;

• Φωτιά σε μπαταρία

chkontog - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχει θέμα κάνε το κινητό πακέτο και στείλε το μου...έχω το ίδιο, θα σου τσεκάρω την μητρική ” Οκ θα στο στείλω, μάλλον προς το τέλος του μήνα.