Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.

• Φωτιά σε μπαταρία

chkontog - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για βάλε καμία φώτο από την μητρική μπρος-πίσω...αν έχει ζημιές θα φαίνονται : ” wLyHg3h.jpg 0NHCHak.jpg

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@chkontog Μπες με τους κωδικούς σου από το Account σου εδώ i.mi.com/?_locale=en και πάρε της φωτογραφίες σου και τα video σου ” Τους έβαλα αλλα δεν έχει τπτ μέσα.Κατα 99% το είχα ενεργοποιημένο το cloud, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου τα βγάζει edit: Τελικά ήθελε το τηλέφωνο.Τα βρήκα όλα.Thank you

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η infoquest είναι επίσημος διανομέας και όχι αντιπροσωπεία...και από θέμα εγγυήσεων και service καλύπτει μόνο όσες συσκευές έχει διανέμει ή ίδια ” Α οκ δεν το ήξερα.Ε εντάξει θα το στείλω κάποια στιγμη σε ένα μαγαζί με service κινητών μπας και σώσω τα αρχεία που έιχα μέσα.

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ποια αντιπροσωπεία; Δεν έχει αντιπροσωπεία η Xiaomi. Επίσημο εισαγωγέα και διανομέα έχει μόνο. Και δεν ασχολείται με κινητά που δεν έχει εισάγει ο ίδιος. Το πήρες από τον επίσημο διανομέα; ” Όχι , απ' το skroutz το πήρα. xiaomi-greece.gr/contact-us

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μακριά, Αθήνα είμαι, υπάρχει περίπτωση να βρεις κανένα άλλο να δοκιμάσεις την μητρική ? ” Μπα.Μόνο αν την στείλω στην αντιπροσωπεία

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια περιοχή είσαι ? ” Λιβαδειά, Βοιωτία

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Εγώ την γλίτωσα στο παρά 1...πρόλαβα και την έβγαλα έξω από το σπίτι και μετά απολάμβανα το θέαμα Η συσκευή γλίτωσε ή σου έκανε ζημιά στις πλακέτες ? ” Η οθόνη κάηκε.Για mobo δεν ξέρω

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Νομίζω η απορία μου λύνεται εδώ secnews.gr/198393/smartphones-explosions/.Ευτυχως δεν έπαθα τπτ.

• Φωτιά σε μπαταρία

Μήνυμα

Καλησπέρα, πήγα σήμερα να αλλάξω μπαταρία στο xiaomi redmi note 5, μου φεύγει λίγο η σπάτουλα, τρυπάει την μπαταρία στο κάτω μέρος, βγάζει σπίθες και αρχίζει και παίρνει φωτιά.Γιατί έγινε αυτό;

• Καλησπέρα, θέλω κάποιος αν ξέρει να μου πεί πως γίνεται να ακούω μουσικη απ' το youtube και όταν πηγαίνω σε μια άλλη εφαρμογή, να συνεχίζει να παίζει. Ευχαριστώ, Μπάμπης

• Παράθεση από chkontog: “Παράθεση από NasDriver: “Μόνο τις φωτογραφίες μπορείς να ρυθμίσεις να αποθηκεύονται απευθείας στην sd card. Τα υπόλοιπα συγχρονισμό σε κάποιο account (google, mi κτλ) Με την θύρα τι έκανες ? ” Έκανα factory reset αλλα και πάλι δεν δούλεψε.Επίσης έχω παραγγείλει μια πλακέτα φόρτισης να την βάλω πάνω. ” Τελικά έβαλα την πλακέτα φόρτισης και πάλι δεν δούλεψε.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η καλωδιοταινία απ' την πλακέτα φόρτισης που συνδέεται με την motherboard;

• Παράθεση από NasDriver: “Μόνο τις φωτογραφίες μπορείς να ρυθμίσεις να αποθηκεύονται απευθείας στην sd card. Τα υπόλοιπα συγχρονισμό σε κάποιο account (google, mi κτλ) Με την θύρα τι έκανες ? ” Έκανα factory reset αλλα και πάλι δεν δούλεψε.Επίσης έχω παραγγείλει μια πλακέτα φόρτισης να την βάλω πάνω.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από chkontog: “α πάντα απ΄ το κινητό μου σε μια κάρτα sd ” Όταν λες τα πάντα ? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Παράθεση από chkontog: “δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στο pc. ” Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ? Δεν το βλέπει ο υπολογιστής ? ” call logs, sms, pictures κτλπ.Το είχαμε συζητήσει και σε ένα άλλο θέμα, ότι δεν το βλέπει το κινητό ο υπολογιστής.

• Backup application to sd card

Μήνυμα

Καλημέρα, ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή για να αποθηκεύσω τα πάντα απ΄ το κινητό μου σε μια κάρτα sd; Θα ήθελα η εφαρμογή να το κάνει μέσω του κινητού γιατι δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στο pc.

• Υπάρχει περίπτωση να στρώσει με επαναφορά συστήματος;

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες και σε άλλους υπολογιστές....με άλλη έκδοση των windows ” Ναι δοκίμασα σε Windows 7 και πάλι δεν συνδεόταν.Επίσης άλλαξα την πλακέτα φόρτισης, συνδέθηκε κανονικά την πρώτη φορά και τώρα μου κάνει πάλι τα ίδια δλδ δεν συνδέεται.

• MIUI update κόλλημα στο 50%

chkontog - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Τερμάτισα την διεργασία και το ξεκίνησα απ' την αρχή

• Παράθεση από makis1024: “Το συνδέεις σε usb θύρα 2 ή 3; Εάν δεν το βλέπει ούτε άλλος υπολογιστής τότε φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα hardware και συγκεκριμένα usb charging port. ” Σε θύρα usb 2.Ούτε άλλος υπολογιστής το βλέπει

• Παράθεση από makis1024: “Μήπως έχει πρόβλημα το καλώδιο ; Για άλλαξε καλώδιο εάν έχεις δεύτερο. ” Και πάλι δεν συνδέεται.

• Παράθεση από makis1024: “Usb Debugging είναι ενεργό στα developer options; Όταν το συνδέεις μέσω usb , επιλέγεις transfer files mtp ; Στο αναδυόμενο παράθυρο; ” To usb debugging είναι ενεργοποιημένο.Επίσης όταν το συνδέω δεν μου βγάζει την πάνω μπάρα για να επιλέξω μεταφορα αρχειων κτλπ.