Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί απλά να έχει καεί το ηχείο...η θερμοκρασία αφού το πιάνεις με το χέρι πρέπει να είναι σε λογικά επίπεδα, μπορείς να το δεις και με το AIDA64 που δίνει θερμοκρασίες ” Νομίζω τα μπέρδεψες λίγο. Αυτό που ειπα οτι καίει δεν ειναι το ηχείο. Δες ξανα την εικόνα

• Έχω ενα Redmi Note 4x. Όταν το άνοιξα σήμερα άρχισε να βγάζει το μικρόφονο ένα παράξενο σκούξιμο. Μετά απο 10 δευτερόλεπτα σταμάτησε. Έστειλα ένα like σε έναν φίλο μου στο messenger και αντί να παίξει ο ήχος όταν στέλνεις το like το ηχείο άρχισε πάλι να σκούζει για 3 δευτερόλεπτα. Μετά έστρωσε και σταμάτησε να το κάνει. Μετά απο λίγο πάλι το ίδιο. Μετα ξανα έστρωσε και μετα πάλι το ίδιο. Τι φαση? Επίσης παρατήρησα οτι ένα μέρος της πλακέτας ανεβάζει πολυ υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείς να το αγγίξε…

• Παράθεση από NasDriver: “Δε πετάει κάποιος το κινητό του στον κάδο...ή τουλάχιστον αυτός που το πετάει δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει ” Δεν ξέρω αμα θές να πεις οτι το έκλεψα. Το κινιτό ο βρήκα μεσα στον κάδο γεμάτο λασπη και η θύρα για να φορτίζει βουλομένη. Επίσης το τζάμι έχει ένα μεγάλο ράγιζμα και το κινιτό ειναι λίγο λιγισμένο και το καπάκι δεν κουμπώνει σωστά.

• Παράθεση από sv1kwz: “Εαν κανεις bypass το mi account lock, πράγμα που εκανες δηλαδή, δεν πρεπει να γινει reboot στην συσκευή ΠΟΤΕ !!! Γιατί μένει για παντα στην boot screen. Μονο με edl flash stock rom . Και δεν το συνδεεις ξανα στο ίντερνετ. Το bypass αυτο που εχω καταλαβει οτι κάνει , ειναι να απενεργοποιεί καποια services που ειναι critical για το σωστο boot . Sent from my MI 8 using Tapatalk ” το έκανα reboot πολλες φορές και δεν κόλλησε στο boot ποτε. Κόλησε οταν έκανα mi account prevent r…

• Τι reset? Να κάνω wipe data απο το recovery? Το έκανα και δεν δούλεψε. Μήπως ενοείς κάτι αλλο?

• Βρήκα ένα πεταμένο κηνητό σε έναν κάδο συσκευών και το πηρα. Το πείραξα λιγάκι και πήρε μπρος. Χρησημοποίησα τα Miracle box για να σπάσω τον κωδικό. Μολις μπήκα και συνδέθικα στο ιντερνετ με πέταξε έξω γιατι ήθελε να βάλω την SIM και να κανει επαληθευση mi account. Αλλα δεν ειναι δικο μου το κινιτο οποτε δεν εχω την καρτα η τον λογαριασμο mi. Ξανα άνοιξα το miracle box(ειναι μια εφαρμογή για PC) και εσπασα το account lock. Αλλα μολις συνδεόμουνα στο ιντερνετ με ξανα κλείδωνε εξω. Οποτε ξανα άνοι…

• To Xiaomi Note 4x έχει κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης. To bootloader ειναι κλειδωμένο και usb debugging απενεργοπειημένο. Τι να κάνω? Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ενα ROM με το bootloader και το debugging κλειστα? Πολλοί οδηγοί στο ιντερνετ ζητάνε να έχεις το bootloader η το usb debugging ενεργοποιημένο για να εγκαταστήσεις ROM χρησημοποιώντας π.χ. το Mi flash tool