Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Παράθεση από Teobidas: “Παράθεση από panosfc: “Ειναι το θεμα που εχεις βαλει. Μολις ξαναβαλεις το στοκ θεμα θα φτιαξει. Κι αν βρει κανεις μαυρο θεμα που να δουλευει η AOD σωστα, ας μας το πει κι εμας.” Χρησιμοποιώ το θέμα AMOLED v10, χωρίς να έχω πρόβλημα μα την AOD. 2f8f5b612fc840f7ac0ebf16495c485b.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια περιοχη εχεις βαλει; Δεν μπορω να το βρω με χωρα Ινδονησια.
-
Παράθεση από johnnyman: “Εγώ που ειχα global beta το είχα κατεβάσει κανονικά το Netflix από το Play store. Υγ. Σήμερα γύρισα πάλι σε global μέσω updater με κλειδώμενο bootloader Κατέβασα πρώτα την 10.1.2.0 και μετά ήρθε ota η 10.2.1.0 The power of Mi8 be with you” Γιανναρε γιατι το εκανες αυτο; Τι ειχε η νεα αναβαθμιση που το ηθελες;
-
RE:
panosfc - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από machiavel: “παιδια παρατηρησα το παρων bug ειχα on display και τελειωσε η μπαταρια εκλεισε εντελος το κινητο 10.1.2 global stable οταν το εβαλα να φορτιζει ανοιγε ασπρη οθονη και οταν πατουσα να ανοιξω την οθονη ανοιγε πολυ χαμηλα και εσβηνε και συνεχεια το ιδιο ειναι καποιο bug ? εκλεισα το always on display εκανα ενα ρεσταρτ και εστροσε” Εχεις βαλει καποιο θεμα; Εγω οταν ειχα βαλει θεμα μου εκανε κατι τετοια κουλα.
-
Εκανα κι εγω την αναβαθμιση σε αντροιντ 9 και μεχρι στιγμης ολα καλα κι ολα ωραια. Καποια θεματακια που επασχε το κινητο διορθωθηκαν και καποια αλλα οπως η καμερα ακομα περιμενουμε. Ομως τωρα πια δεν συνδεετε με το Garmin forerunner 230 ρολογακι μου.Ενω με το αντροιντ 8 δεν ειχα θεμα. Βρηκες κανεις λυση ή περιμενω την garmin να αναβαθμισει την εφαρμογη της;
-
Παράθεση από Deadcpu: “Μπορεις να βάλεις Ελλάδα. Πλέον λειτουργεί το face Unlock. Το hide notch δεν έχει κάποια σχέση με region και λειτουργεί παντού. Ειδοποιήσεις θα έχεις μετά το επόμενο stable update (λογικά),η αν κάνεις τη μετάβαση σε global dev λογισμικό. ” Κανοντας την μεταβαση σε global dev χανουμε την εγγυηση που μας εδωσε το σκρουτζομαγαζο; (απο το e-deal το πηρα εγω ας πουμε) Ειναι ο μονος λογος που φοβαμαι να περασε σε dev.
-
Ρε παιδια χτες το βραδυ μου εβγαλε ενα παραξενο προβλημα. Πηγα σπιτι του κουμπαρου μου που ειχε παρει ενα mhl καλωδιο για συνδεση με την τηλεοραση του και το galaxy S7 του.Φυσικα δεν δουλευε κι ειπαμε να το δοκιμασουμε και στο mi8. Απο τοτε οταν το κινητο μπαινει στην οθονη always on display με το ρολογακι ,ασπριζει ολη η οθονη και μενει ετσι. Του κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στρωνει,αλλα πριν λιγο παλι τα ιδια. Αν παω ρυθμισεις κι απενεργοποιησω το AOD ειναι μια χαρα. Τι εχει …
-
RE:
panosfc - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από panosfc: “Σε μένα συνδέετε κανονικά σε Samsung smart tv. ” Ποια ρομ έχεις? Έχεις αλλάξει τον kernel?” Μαμά είμαι στοκ.ffa249bdb3424dd03ff46aebde63930b.jpg