Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 275.
-
@geoanto555 νοπ... παλι δε ζητάει και φάκελοι κενοι
-
@geoanto555 Ναι ναι, στο τεστ 3 ήταν ολα κομπλε
-
@geoanto555 δεν ζητάει καν pin οταν μπαίνω recovery, οι φακελοι με random χαρακτηρες
-
@geoanto555 μπορώ
-
@geoanto555 ανοιξε με magisk flashαροντας πρωτα το VBMETA απο δω [RECOVERY][3.4.0-10][cepheus]Official/Unofficial TWRP for Xiaomi Mi 9 (Stable) | XDA Developers Forums
-
Δεν το καταφερνω το magisk... Συνεχίζει και με πεταει fastboot
-
@geoanto555 με magisk μπαινει σε fastboot... fail
-
@geoanto555 συνηλθε, εβαλα Pin, succesfully decrypted, δοκιμαζω magisk
-
@geoanto555 ανοιξε το τρίτο, ανοιξε και στο συστημα αλλα τρελο lag, δε μπορω καλα καλα να ανοιξω την οθονη, να δοκιασω factory reset?
-
@geoanto555 εβαλα αυτή που εβαλα εχθές πριν κανω update στην 20.12.28/29 και ανοίγει twrp-3.4.0-10-cepheus-mauronofrio.img την ανεβαζω σε drive αν τη θες
-
@geoanto555 το ίδιο
-
@geoanto555 τεστ 1 fail... φτανει στο logo του twrp, σβηνει οθονη και αναβοσβηνει παλι το logo για δεκατα του δευτερολέπτου
-
@gkalen θα τη δοκιμάσω κι αυτή σήμερα μόλις τελειώσω με το Mi9
-
@geoanto555 για δώσε για cepheus
-
@geoanto555 θα μπορώ σε λίγο, τι θες ακριβώς να δοκιμάσω;
-
@gkalen νομίζω την έχω δοκιμάσει αυτή. Την flashaαρω κανονικά η με boot img? Το θέμα που έβγαζε το χώρο γεμάτο μόλις ενεργοποιούσα τις διπλότυπες διορθώθηκε; Τις χρησιμοποιώ οπότε αν παραμένει είναι θέμα για μένα.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά, με υγεία! Για Mi 10 Pro δεν έχουμε ακόμα twrp απ'ότι είδα ε; Σε Mi9 όλα καλα και με το νεο recovery
-
Καλησπέρα παιδιά, είδα οτι κι άλλοι είχαν θέμα με τις διπλότυπες εφαρμογές, με την 20.11.18 σε Mi 10 Pro, αφου όλα φαινόταν καλά μια βδομάδα είπα εχθές να κάνω μια δυο εφαρμογές που μου χρειάζονται, διπλότυπες . Κατευθείαν δημιουργήθηκε θέμα πάλι με τον χώρο, "Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος", κλείναν εφαρμογές κλπ. τα γνωστά. Αυτό είναι θέμα της Rom ή του twrp, ξέρουμε?
-
@BanditGR λαμβάνω κανονικά και ο αριθμός είναι σωστός
-
Καλησπέρα παιδιά, sms στέλνετε; Mi 10 Pro δεν στέλνει ούτε με την μαμά εφαρμογή ούτε με της Google, απλά δεν στέλνει, γράφεις, πατάς αποστολή και δεν γίνεται τπτ.