Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 275.
-
Η 9.9.27 σε Mi9 κανει καθε λίγο reboot στο συστημα. Ξαναπέρασα την 26
-
Εγω παντως με format data και clean install την περασα κανονικά, χωρίς προβλημα.
-
@geoanto555 παντως να ξερεις, φλασαρα το τελευταίο twrp της σελίδας, format data και φλασ την τελευταία ρομ και παλι κρυπτογραφημένα τα δείχνει τα αρχεία. (αυτό δεν έχει να κάνει με pin ξεκλειδώματος που βάζω στο τηλ; )
-
Παράθεση από @Lm@R: “Απο το μενού Install; Μπορώ να γυρίσω και 2 εκδοσεις πριν; Χωρίς πρόβλημα; ” Aν μιλαμε για xtrv roms ναι
-
Παράθεση από @Lm@R: “Πως γυρνάω σε προϊγούμενη έκδοση; ” μπαίνεις στο twrp και φλασάρεις την προηγουμενη
-
Παράθεση από @Lm@R: “Το ίδιο πρόβλημα και εγω με Κ20 Pro δεν με αφήνει να μπω στο κινητό μου ζητάει συνέχεια MI acount. Το θέμα είναι ότι είχα και με την .22 προβλήματα στις ρυθμίσεις και στην συλλογή και νόμιζα ότι με την .29 θα λινόντουσαν αλλά γίναν χάλια τα πράγματα. Ερώτηση: την stable εκδοση μπορώ να την περάσω; ” γύρνα στην 22 καλύτερα
-
Περασα το τελευταίο twrp της σελίδας, εκανα format data περασα την Re-upload 9.8.29 και η ενεργοποίηση συσκευής έγινε κανονικά
-
@geoanto555 κανω καθε 2-3 update... τωρα δε μπαινω στη διδικασια backup, ξανα αρχεια, ξανα εφαρμογες κλπ. δοκιμασα και την reupload τπτ... μαλλον θα περιμενω την επομενη, προς το παρον γυρισα στην 22
-
@reklas Σε ποιο ακριβως φάκελο τα βρήκες γτ εγω δε βρισκω καν αυτο που λες
-
@MIUI_ART δεν υπαρχουν αυτα τα αρχεία σε αυτο το φακελο... ολα τα αρχεια και οι φακελοι στο data\system εχουν ονοματα αποτελουμενα απο τυχαια γράμματα και αριθμους
-
@amavroudis Οχι δεν εγινε reset. Αναμένουμε.
-
Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με Mi9, ζητάει ξεκλείδωμα συσκευής, βαζω τον κωδικό (το Wifi είναι συνδεμένο, η αρχική είναι οπως ήταν, δεν εγινε καποιο factory reset δλδ για να ζητάει κωδικό Mi) και σε δυο δευτερα τον ξαναζητάει.
-
@mlab Σε εμένα δουλεύει αυτό από την αρχή χωρίς πρόβλημα σε Mi9
-
Καλησπέρα παιδιά, και στην προηγούμενη και στην 9.8.22 σε Mi9 ενεργοποιούντα μόνες τους οι λειτουργίες του ΑΙ button, χωρις να πατηθεί, επίσης στην επιλογή "Αναζήτηση Google" ανοίγει, αντι το chrome, τον Browser του miui (επισης στις 2 τελευταίες rom), κανείς άλλος; Α και στην τελευταία κρασάρει η Συλλογή.
-
@mlab κρατα ενα τοπικό αντίγραφο μέσα απο το android και οτι φακελους θες με copy paste στα windows. Θα περιμενουμε νέα.
-
@mlab Κράτα backup κανε wipe to storage και ξαναπερνα τη rom μαζι με το magisk απο την αρχή, δε γινεται σε μενα να παιζει και σε σενα οχι
-
@mlab Δοκιμασε μ'αυτο, δουλευει σε μενα απο την πρωτη στιγμη
-
@mlab Μπαίνεις στο recovery, τη rom σε zip μεσα στο κινητό οπως και το magisk, Επιλέγεις Install στο twrp, πρωτα τη rom μετά το magisk και flashαρεις.
-
@mlab Δοκιμασε να το φλασαρεις μαζι με τη ρομ, ναι δεν ειχα κανενα θεμα
-
Όλα καλά σε Mi9