Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 275.
-
@CHEVROLET SPARK περιμενε και τη σημερινή rom, διορθώνει αρκετά προβλήματα.
-
Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι έφταιγε, έστειλα τα δικά μου adb αρχεία, ξανακατεβασαμε το twrp κι όλα καλα. Εγώ τώρα μόλις βρήκα ένα πρόβλημα... Ενεργοποιοντας την Εξαιρετική Εξοικονόμηση Μπαταρίας το Mi9 κάνει reboot από το logo της XTVR (όχι ολοκληρωμένη από το logo Mi)
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “ ” Κατι δεν κανεις καλα, κατι παιζει με την διπλή καταληξη, δεν ειναι λογικο αυτο που λες οτι κανει. Αν θες ελα prive να μπω με teamviewer να το δω
-
@Jordan Nidis Ασε το fastboot λεμε, μην προσπαθεις να μπεις στο recovery απο κει, μου εχει τυχει πολλες φορες να μην μπαινει με συνδεδεμένο το τηλεφωνο στη usb. Γιατί δίνεις δυο καταλήξεις στο αρχείο? ονομασε το twrp10.img flashare το και μολις δεις το οκ οπως στην εικονα (σου βγαζει οτι ολοκληρωθηκε σωστα το flash?) , αποσυνδεσε τη usb και δοκιμασε παλι, δε μπορει να μην ανοίγει.
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “@nikfregs προσεξε,φλασαρα προχθες ερχομενος απο αντροιντ 9 την ρομ 9.8.8 που ειναι αντροιντ 10,οκ? τωρα ομως το twrp που ειχα δεν ανοιγει για να φλασαρω την 9.8.10 αυτο παλευω να περασω ,νεο twrp συμβατο με 10 δεν ανοιγει κανενα. ουτε του @geoanto555 ουτε αυτο που παραθεσες εσυ . ελπιζω να καταλαβες τι παιζει. ” Καταλαβα, ακριβώς το ίδιο εκανα κι εγω εχθές, ξαναφλάσαρε προσεκτικά το σημερινό twrp, σβησε οτι αλλα εχεις μεσα στο φακελο, κρατα μονο αυτο, σιγουρεψου οτι ε…
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “τιποτα δεν κανει, device not found γραφει ” Παμε λίγο ξανα, ποιο twrp εχεις; Εμενα ανοίγει και με του mauronofrio και με του geoanton τη σημερινη, ασε το fastboot, βγάλε το κινητό απο τη usb και προσπαθησε να μπεις στο recovery με Power+Vol+
-
Επίσης μην φλασάρετε dtbo για 84hz στο Mi9, δεν φορτώνει στο συστημα, κανει reboot συνέχεια και χρειάζεται πάλι flash η rom.
-
@geoanto555 Μπαίνει με Vol+, με εντολες στο fastboot οντως δεν μπαινει. Μπηκα με Vol φλάσαρα 9.8.10 και magisk 19.3, ολα κομπλέ
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Ναι έχεις δίκιο, απλώς καμία οδηγία πως θα το περάσουμε για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, όταν βγει. Ευχαριστώ ξανά και καλό βράδυ. ” Φλασαρε αυτο το twrp πρεπει να δουλεψει [RECOVERY][3.3.1-35][cepheus]Unofficial TWRP… | Xiaomi Mi 9
-
Μετα απο 3η φορα που φλασαρα του mauronofrio bootαρε και εκανα και την ενημερωση, και τις 3 εδειχνε οτι ολοκληρωθηκε με επιυχια, βαζω και το link με το twrp που δουλεψε. StackPath
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikfregs: “παλι δεν κανει boot στο recovery. ” Τι κάνει, μένει στην splash του twrp η τπτ απολύτως ? ” Τιποτα το σκιπάρει και ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο, δοκιμασα και απο fastboot και με power+volume
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikfregs: “για να φλασαρω με τις εντολες σε τι κατασταση θα πρεπει να ειναι το τηλ? Fastboot? ” Οχι σε ADB δηλαδή απλά το γυρίζεις στο TWRP Recovery και εκτελείς τις εντολές. ” ο εγραψα νομίζω στο πρωτο σχόλιο, απο την ωρα που εβαλα την 9.8.8 δεν μπουταρει στο recovery και δοκιμασα και αυτο απο το xda που μου ειπες, παλι δεν μπουταρει, μαλλον θα πρεπει να περιμενω λειτουργικο twrp
-
Εβαλα και αυτο το twrp και παλι δεν κανει boot στο recovery. για να φλασαρω με τις εντολες σε τι κατασταση θα πρεπει να ειναι το τηλ? Fastboot?
-
καλησπερα, φλάσαρα το πρωί την 9.8.8 στο Mi9 , εννοείται οτι δεν μπαίνει στο recovery, Υπάρχει τροπος να φλασαρω την 9.8.10?
-
Πρόβλημα με ηχείο σε Mi9
ΜήνυμαΜαλλον διορθωθηκε με format το storage και clean install... παιζει εδω και μιση ωρα AC DC στα τέρματα και ειναι οκ
-
Πρόβλημα με ηχείο σε Mi9
ΜήνυμαΜε ακουστικά usb μια χαρά ο ήχος
-
Πρόβλημα με ηχείο σε Mi9
ΜήνυμαΑυτό είναι το θέμα ότι δε το έκανε αμέσως μετά την ενημέρωση, το έκανε εχθές, 5 μέρες μετά την ενημέρωση, έριξα την 9.8.1 μόλις και συνεχίζει αλλά άκου να δεις τι παίζει, όταν ανοιγω το μεγάφωνο από κλήση ακούγεται μια χαρά, τζαμι, κάνει παράσιτα σε ειδοποιήσεις από εφαρμογές και μουσική
-
Πρόβλημα με ηχείο σε Mi9
ΜήνυμαΠριν λίγο το δοκίμασα, μόνο τεστ το speaker γτ δεν έχω πάνω μου hands free, κι εκεί ακούγεται χάλια, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δουλεύει μετά από επανεκκίνηση για κάνα λεπτό και μετά να χαλάει
-
Πρόβλημα με ηχείο σε Mi9
ΜήνυμαΚαλημέρα, από χθες δυστυχώς υπάρχει ένα πρόβλημα με το ηχείο του Mi9 μου, ένα δύο λεπτά μετα το άνοιγμα ο ήχος που βγαίνει από το ηχείο-μεγάφωνο είναι κάτι ανάμεσα σε ήχο κάτω από το νερό και σαν να κλείνεις το ηχείο με το δάχτυλο. Εδώ που ειμαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καλό ίντερνετ ώστε να κατεβάσω την ενημέρωση αλλά όντας τεχνικος pc και κινητών δεν έχω πολλές ελπίδες ότι μπορεί να στρώσει καθώς όλη τη βδομάδα μετά την ενημέρωση του προηγούμενου ΣΚ δούλευε κομπλέ. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις ά…
-
Mi band 4 Avengers Edition
ΜήνυμαΔεν ήθελα να το ρισκάρω, κατέβασα την μαμα εφαρμογη, μεσω της Notify & Fitness for Mi band αλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικα και ολες οι λειτουργίες μεχρι στιγμής δουλεύουν κανονικά και με το Mi fit το μαμά.