Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
16 ή 32 GB?
ΜήνυμαΝαι,καλη επιλογη θα ηταν,αλλα δεν υπαρχει στην λιστα με τις επιδοτουμενες συσκευες. Τα μοναδικα Xiaomi στην λιστα ειναι το 4A (16gb και 32gb) και το 4Χ και λογω SAR επελεξα το πρωτο. Bεβαια ακολουθησε οτι ακολουθησε και περιμενω να δω σημερα μηπως βγαλω ακρη. =============== Νοε 17th 2017, 3:22am =============== Τελικα εγινε λιγο σηριαλ η αγορα του κινητου,αλλα καταφερα και βρηκα την τελευταια συσκευη (32αρα) σε καταστημα της Cosmote και την πηρα απο εκει. Να ρωτησω,το κινητο εκανε ενημερωση και…
-
16 ή 32 GB?
ΜήνυμαTo 4X ηταν η αρχικη μου επιλογη,αλλα το απερριψα επειδη εχει 1.5 SAR στο σωμα.
-
16 ή 32 GB?
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια,μετα απο πολυ ψαξιμο και διαφορους περιορισμους λογω SAR και επιδοτησης Cosmote,κατεληξα στο συγκεκριμενο κινητο (Grey 4A 32GB). To θεμα ειναι οτι εκαναν λαθος στον Γερμανο και μου παρηγγειλαν-εστειλαν την εκδοση με τα 16gb και μου ειπαν κιολας οτι δεν υπαρχει στις αποθηκες τους αυτη των 32gb. Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τι τους εμποδιζει απο το να παραγγειλουν την σωστη συσκευη απο τον προμηθευτη τους. Παντως online και σε αλλους επισημους μεταπωλητες βλεπω την συσκευη ως εξαντ…