Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Εγώ αγαπητέ "pechr" το έκανα από το νέο Xiaomi του αδερφού μου... α. Mi Account β. Devices γ. Other Devices δ. Επέλεξα το παλιό RN2 ε. Remove στ. Μου ζήτησε τον κωδικό από το Mi Account του. ζ. Διαγράφηκε.

• Σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις , θα δοκιμάσω και θα σας πω.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Βασικά θέλω να γλιτώσω τα επόμενα βήματα και να βάλω κατευθείαν μια Stable ROM. Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βάλω αυτή που σου είπα παραπάνω? Ευχαριστώ και πάλι.

• Καλησπέρα φίλοι μου, ύστερα από αρκετο καιρό και αφού έχω ήδη 3 Xiaomi στην οικογένεια( 1 RN2 , 1 RN3 , 1Mi5) αποφάσισα να αρχίσω διάβασμα γιατί οι Κινεζορομ από το σαιτ που τα έχω πάρει δεν αντέχονται, αλλά τουλάχιστον είναι και τα 3 γνήσια. Μόλις διάβασα και τις 16 σελίδες του παρόντος ποστ. Θα ξεκινήσω από το RN2 που είναι ξεκλείδωτο και φαίνεται πιο εύκολο... Επίσης ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά είμαι άσχετος με τo "πειραγμα" Xiaomi. Το RΝ2 μου λοιπόν φοράει μια περίεργη ρομ 77.44.22.00 ή …

• Καλημέρα φίλοι μου , προσπάθησα χθες να κάνω την διαδικασία αυτή στο νέο μου Mi5 ( 64Gb, 3Gb RAM ) , που αυτή τη στιγμή έχει την unoficial ROM 7.8.11.0(MAACNDB)stable και είναι ακόμα κλειδωμένο. Να σας πω αρχικά ότι σε κανονική λειτουργία το Mi PC Suite δεν το αναγνωρίζει καθόλου και μου ζητάει να αναβαθμίσω την συσκευή. Τα Windows σε Recovery Mode το βλέπουν κανονικά σαν Xiaomi Composite MDB Interface. Όταν σύνδεσα το κινητό σε Recovery Mode το Mi PC Suite εμφάνισε 1 μόνο update της κινέζικης s…

• Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση φίλε MIUI_ART.

• Φίλοι μου γεια σας , επειδή είμαι αρχάριος στο θέμα MIUI , Flash ROM και γενικά XIAOMI θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Για να κάνω την διαδικασία που περιγράφεται στον παρακάτω οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσω την ROM που μας λέει εκεί (hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz ) ή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια πιο καινούργια Global ; 2. Με βάση το παραπάνω ερώτημα, οι ROM για Fastboot είναι δι…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από niolaz: “Αν όχι μπορώ να βάλω την Global V7.1.1.0.LHMMICK (MIUI7) (πάντα από Mi Recovery εννοώ)? ” Σιγουρα μπορεις να βάλεις την global. Δοκίμασε να την κατεβάσεις και να την φλασάρεις με τον Updater (το Mi recovery δεν θα πειραχτει). ” Παράθεση από Bodai: “Σιγουρα μπορεις να βάλεις την global. Δοκίμασε να την κατεβάσεις και να την φλασάρεις με τον Updater (το Mi recovery δεν θα πειραχτει). ” Φίλε Bodai , συγγνώμη με την ασχετοσύνη μου αλλά δεν πέτυχε. Μετά την …

• Καλησπέρα φίλοι μου, είμαι νέος στο Forum και εντελώς αρχάριος στο νέο μου XIAOMI Redmi Note 2 (2,2GHz - 32Gb) , όπως επίσης και σε Android - MIUI. Γνωρίζω από Windows-MAC-iOS αλλά καθόλου από τα παραπάνω. Πήρα το τηλέφωνο από Κίνα και έχει μια περίεργη έκδοση MIUI (66.77.33.00 / Stable ) η οποία μάλλον είναι unofficial. Έλεγξα την γνησιότητα του τηλεφώνου και είναι εντάξει. Θέλω για αρχή να απαλλαγώ από αυτή την ROM που έχει και μετά να αρχίσω να ψάχνομαι και για περισσότερα πράγματα. Για αρχή …