Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η rom δεν είναι official, άρα επεμβαίνουν, αυτοί ή όποιος τους προμηθευει. Η official global stable δεν έχει ελληνικά, αλλά η official global developer έχει κάτι σπαστά , τουλάχιστον για το note 3 pro. ” Ναι αλλά αυτό σημαίνει πως είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader;; Γιατί ακολούθησα τον οδηγό για να το ελέγξω και μου τον έβγαλε κλειδωμένο... Τι μπορώ εγώ τώρα να κάνω για να περάσω κάτι πιο σίγουρο stable;; Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να πάω σε κάποια official; EDIT: Μ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Επειδή είναι από κατάστημα Ελλάδας δεν μιλάς πρώτα με το κατάστημα να δεις τι γίνεται με τα θέματα εγγύησης ? Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι πας κατευθείαν να βάλεις μία official fastboot rom που θα καθαρίσει την συσκευή και θα την στήσει εκ νέου. ” Να μιλήσω ναι! Τι ακριβώς να τους πω ομως;; Μήπως και αυτοί ξέρουν;; Και καλά Official Global θα είχε και μόνο Αγγλικά! Το μόνο που μου είπαν και ήταν σωστό πως δεν επεμβαίνουν στην συσκευή και ο bootloader ειναι κλειδω…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι official η ρομ που έχει, πρώτη φορά βλέπω τέτοια ρομ ” Οτι δεν είναι η Official το κατάλαβα μόνο και μόνο από τα Ελληνικά! Ότι πρώτη φορά την βλέπεις είναι ανησυχητικό;; Δεν μπορώ τώρα με κάποιο τρόπο να περάσω την Official Global ή εστω κάτι σίγουρα πιο stable;;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", αν πας στην αναβάθμιση σου βγάζει να κάνεις update σε νεώτερη ρομ ? ” Όχι δεν έχει νεότερα Updates μου λέει! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16801/
-
Καλησπέρα, μόλις σήμερα παρέλαβα το Redmi 3 Pro από ελληνικό κατάστημα! Το άνοιξα, έκανα έλεγχο και ο bootloader είναι κανονικά κλειδωμένος... Το πρόβλημα όμως είναι πως ενώ ρώτησα στο κατάστημα και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει επάνω την Official Global, βρήκα μέσα και ελληνικά! Γι'αυτο θα προτιμούσα να βάλω την Official Global με Αγγλικά αφού δεν με ενοχλούν και έχει λιγότερα bugs και προβλήματα! Ακολουθώ όμως τον συγκεκριμένο οδηγό σε Windows 10 x64 και ενώ φαίνεται ότι όλα πάνε καλά με Drivers κ…