Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 137.

• Magic WormHole

Sasa25 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Η συγκεκριμένη εικόνα, είναι επί προσωπικού μάλλον εεεε ή πάλι κατάλαβα λάθος?? ” Λάθος κατάλαβες. Μια απλή εικόνα είναι. Γιατί το πήρες ότι είναι επί προσωπικού; Δεν καταλαβαίνω! Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από demakhs: “Επειδή έτυχε και έπεσε μετά το μήνυμα της Δήμητρας με το παστίτσιο, το συνδέσατε και οι δύο γυναίκες ότι πήγαινε προσωπικά στην Ευαγγελία...μάλιστα... ” Περιττό να σας πω ότι έχω χάσει επεισόδια, αλλά εγώ πού κολλάω; ” Δεν ξέρω Ευαγγελία μου. Εγώ γ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τωρα περιμένω κ μια συγγνώμη...ή μάλλον δύο...ή μάλλον τέσσερις!! ” ΑΝ δεν πήγαινε επί προσωπικού, τότε συγνώμη από μένα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ακόμα και έτσι να είναι όπως τα λες και να μην ήταν απάντηση και να ήταν μια απλή...σύμπτωση, εσύ μήπως θα έπρεπε να κάτσεις να σκεφτείς γιατί 4-5 άτομα από εδώ μέσα σκεφτήκαμε όλοι το ίδιο για σένα; Λέω εγώ τώρα... Υ.Γ.: Η φωτο του παστίτσιου ήταν της Δήμητρας, δεν ήταν της Ευαγγελίας, εκτός και αν είμαι τυφλή... Ας βάλω κι εγώ μία τώρα που την θεωρώ αστεία: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61205/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ χτες μπήκα και χτες την είδα. Όπως την έχεις βάλει, μετά τη φωτογραφία του παστίτσιου, είναι σαν απαντάς στη Δήμητρα. Νομίζω όλοι που το είδαμε, το ίδιο καταλάβαμε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61204/ Παράθεση από Dimitra Kgianni: “@demakhs δεν θα το σχολιάσω καν , ντροπή έχω να πω μόνο ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ναι βάλε όμως το κινητό σε fastboot mode και αφού ανοίξεις το mi unlock tool , τρέξε το και ξεκλείδωσέ το. Τα υπόλοιπα τα κάνεις όταν αποφασίσεις μετά. Καλημέρα. Τι να αποφασίσεις δηλαδή , να του περάσεις την τελευταία global fastboot rom με mi flash και clean all, όχι clean all and lock. Εάν τελικά σε περάσει η @Dimitra Kgianni σε όλη την διαδικασία θα με απογοητεύσεις. ” Όχι δάσκαλε. Μη μου λες τέτοια και με πληγώνεις...Δε θα σε απογοητεύσω, αφού ήμουν καλή μαθήτρια μέ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Σήμερα 29 δεν ξεκλειδώνεις @Sasa25 ? ” Σήμερα ΗΤΑΝ να ξεκλειδώσω ναι...Αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα ψυχολογικά! Πειράζει; Δεν μπορώ να πάρω 1-2 μέρες να το συζητήσω με τον εαυτό μου πρώτα; Παράθεση από makis1024: “Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) Πάμε για άλλα , η @Sasa25 το έχει πλέον... ” Βρε Μανώλη, τουλάχιστον άμα λες ανέκδοτα που αφορούν εμένα, χτύπα ένα τηλέφωνο, να ξέρω να μπω να γελάσω! Φυσικά και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. Απλά δίνω λίγο χρόνο ακόμα στον εαυτό μου ν…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Sasa25: “Ωραία τα είπαμε απόψε, αλλά λέω να πάω να δω καμιά ταινιούλα ή σειρά να περάσει η ώρα. Καλό βράδυ παιδιά και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε! ” Σοβαρός είμαι με σε σοβαρές καταστάσεις που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή , το μοιραίο από μια απροσεξία ή παράλειψη.Δεν σηκώνει χαβαλέ, ειδικά τα νέας γενιάς Xiaomi , αλλά όταν είμαστε σε στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς , του δίνω και καταλαβαίνει... Καλημέρα.7e973297f4550b9f6aedcac6d3f99828.jpg ” Για …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωραία τα είπαμε απόψε, αλλά λέω να πάω να δω καμιά ταινιούλα ή σειρά να περάσει η ώρα. Καλό βράδυ παιδιά και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χαχαχαχαχαχα! Η εικόνα όλα τα λεφτά! Όσο για την ηλικία, όλες οι ηλικίες καλές είναι, αρκεί να ζούμε και όχι απλά να αναπνέουμε. Ο καθένας είναι όσο νιώθει! Εγώ για παράδειγμα ενηλικιώνομαι του χρόνου!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Αμερικάνος είναι ο admin του φόρουμ. Σύμμαχοι κάποιοι mod με άγριες διαθέσεις. Αλλά τελικά έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και αποκτήσαμε ανεξαρτησία - ασυλία εδώ με τον όρο να μην ρυπαίνουμε άλλα νήματα. Από 'τι κατάλαβες απλά το προσπαθούμε, γιατί ρυπαίνουμε λιγουλάκι χωρίς να γινόμαστε αρκετά ενοχλητικοί στα άλλα νήματα. ” Σαν να μπήκα σε reality show νιώθω! Περίπου κατάλαβα τι εννοείς όμως... Τουλάχιστον πήρατε αυτό που θέλατε στο τέλος! Παράθεση από alvin1983: “Άκου γέ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Ο Δημητραμπ την έπεσε τότε. Χιροσίμα θα γινόταν η τρύπα και θα βγαίνανε απο την άλλη μεριά της υδρογείου τόσο μεγάλη τρύπα που θα γινόταν. ” Μιλάς με γρίφους γέροντα και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω! Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε και την ίδια ηλικία και έμμεσα λέω και τον εαυτό μου γερόντισσα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Αλλά μας την έπεσε ο Αμερικάνος με τους συμμάχους του μας απείλησαν με ολοκαύτωμα και ηρεμήσαμε. ” Ποιος Αμερικάνος σας την έπεσε καλέ; Ο Τραμπ; Σας απείλησε με πυρηνικά;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Και back up γιατί θα χαθούν όλα μετά το ξεκλείδωμα κατά πάσα πιθανότητα ” Δεν έχω περάσει και τίποτα. Δε με νοιάζει να χαθούν ό,τι έχει μέσα τώρα, αλλά επειδή δεν ήξερα αν θα σβηστεί και το MiAccount, είναι το μόνο που κράτησα τα στοιχεία, γιατί έχω και ένα μικρό Alzhaimer από μικρή! Όπως και να έχει, σ'ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Παράθεση από spideman3: “Δηλαδή οι υπόλοιποι δεν είμαστε? ” Ε, είσαστε αλλά βλέπω πού και πού ψήγματα χιούμορ! Ενώ ο Μανώλης είναι αλλιώς. Ε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Το Κρητικάτσι το λένε Μανώλη. ” Ευχαριστώ για την διευκρίνιση! Από την Κρήτη είναι; Μάλλον γι'αυτό είναι τόσο σοβαρός!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωραία, μια χαρά τότε! @makis1024 Σε λένε Μάκη ή Μανώλη; Αυτό το ερώτημα με βασανίζει μέρες!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μετά από τόσο διάβασμα που έχω ρίξει, έχω καταλάβει ακριβώς γιατί με βάλατε να κάνω όλη αυτή την διαδικασία. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει, είναι αν πάω να ξαναξεκλειδώσω, έχει χρόνο αναμονής πάλι; Ή γίνεται άμεσα; Τελευταία ερώτηση γιατί κάποιος θα αρχίσει να φωνάζει πάλι που γράφω τεχνικά στην σκουληκότρυπα και δεν θέλω να τον συγχύσω πάλι! @spideman3 Άσε καλύτερα να περάσω την official να έχω κι εγώ και κυρίως εσείς το κεφαλάκι μας ήσυχο!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ότι έχεις κάνει δύο φορές θα κάνεις και τώρα , ξεκλειδώνεις bootloader και φλασάρεις global fastboot rom με mi flash , clean all , την ρομ που θα σου υποδείξουμε για να μην έχεις πρόβλημα με το anti level που έχει πάρει η συσκευή σου. Δεν θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Official rom δεν θέλεις; Για την xtrv θα ήταν διαφορετική η διαδικασία αλλά για official τα έχεις ξανακάνει όλα , εκτός το ξεκλείδωμα. ” Νομίζω ότι με official θα είμαι καλυμμένη. Έτσι κι αλλιώς, και να ήθελα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το θέμα είναι η σαλάτα να είναι της εποχιακή. Τράβα μια φωτογραφία να την δουν οι σοφοί τα μηνύματα που λες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν τα κάνω σαλάτα, λογικά αγγούρι θα βγει. Δεν ξέρω αν είναι εποχής! Αρκετά τους είχα πρήξει με τα προβλήματά μου τόσες μέρες τους σοφούς. Σε ό,τι συναίνεσα στους Κινέζους,συναίνεσα. Θα τους πρήξω πάλι όταν έρθει η ώρα και ξεκλειδώσω με το καλό το κινητό. Ελπίζω να μην εξαφανιστούν από το φόρουμ με ταχύτητα γρηγο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Sasa25 Μην φορτώνεις την συσκευή με αρχεία και ότι άλλο χρησιμοποιείς στο ξεκλείδωμα θα σε κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και άντε να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή, συγχρονισμό λογαριασμών. Μην φοβάσαι θα έχεις δίπλα σου τον @makis1024 τον γλυκούλη, @NasDriver πάντα δίπλα στον αδύναμο και φυσικά τον στριμμένο τον @demakhs ” Δεν έχω περάσει τίποτα. Ούτε facebook δεν έχω μπει από το κινητό. Απλά σήμερα πέρασα το Instagram γιατί ήθελα να δω κάτι, αλλά και πάλι fa…