Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 137.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@Sasa25 Σε λίγες ώρες ξεκλειδώνεις ε? ” Ναι στις 29 ξεκλειδώνω τα ξημερώματα αλλά όσο πλησιάζει η ώρα, φοβάμαι πάλι! Απ'την άλλη, τις τελευταίες μέρες μου βγάζει κάτι κουτάκια στα κινέζικα όταν είμαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ και δύο επιλογές από κάτω που υποθέτω ότι είναι κάτι σαν "Ναι-Όχι" , "Συμφωνώ-Διαφωνώ" και πατάω στην τύχη και δεν ξέρω τι πατάω και σε τι συναινώ! Οπότε θα προσπαθήσω να περάσω τη global μόλις ξεκλειδώσω και ο Θεός βοηθός!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλή η πρόταση, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στην υλοποίηση. Δεν καπνίζω τέτοια πράγματα! Προτιμώ να βρω ένα καινούριο παιχνίδι να παίξω στο πισι ή το κινητό, μιας και είμαι somewhat gamer.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπέξω του; Σε ντουλάπι;Στην αποθήκη; Στο πατάρι; Σε ανακυκλώσιμη σακούλα του σούπερ μάρκετ; Πού τέλος πάντων; Θα με φάει η περιέργεια!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γλυκούλης.... ...παπούτσι μπαλωμένο... ... σκουλίκια... Φρουραααααά.... ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌλοι οι άντρες κρύβουν έναν γλυκούλη μέσα τους, ακόμα και οι πιο σκληροί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌχι μωρέ, δεν θα απαντήσει μάλλον. Πρέπει να είναι ακόμα παρεξηγημένος ο γλυκούλης από τότε που του την είπα. Αλλά δεν φταίω κι εγώ! Είχα τον πόνο μου! Ναρκαλιευτή, ε; Χμμ...Μπορεί να τον (ξανα)δοκιμάσω. Θενκς!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Και ξαφνικά η βραδιά φαίνεται να αποκτάει ενδιαφέρον... Καλησπέρα Σάσα! ” Καλησπέρα Ευαγγελία! Ποια τεκταινόμενα βρε παιδιά; Έχασα κάτι; Εγώ ένα "καλησπέρα" μπήκα να πω και να δω τι κάνετε. Btw, ξέρει κανένας κανένα online ή όχι παιχνίδι, RPG ξέρω γω, που να αξίζει; Στείλτε καμιά πρόταση αν ξέρει κανείς γιατί τελευταία έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και τίποτα να κάνω!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ασφαλής τώρα ; Τώρα σε κατασκοπεύει ο @demakhs ... ” Δεν πειράζει. Nudes δεν έχω μέσα πάντως. Καλύτερα εκείνος, παρά οι Κινέζοι. Παπούτσι απ'τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο που λένε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν ήταν πράγματι επιστημονικής φαντασίας γιατί το κινητό ήρθε ανοιγμένο και όχι σφραγισμένο και εννοώ το κουτί, όχι το κινητό και επίσης μου έσκαγαν κάτι διαφημίσεις στη μέση του πουθενά. Άσε με στην πλάνη μου και μη μου την χαλάς! Τώρα αισθάνομαι ασφαλής!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από Sasa25: “Καλησπέρα ωρέ παλικάρια! Πώς πάει; Μου λείψατε λίγο και είπα να πεταχτώ! ” Πώς πάει σε 4 ημέρες ξεκλειδώνεις bootloader; 29/01 ξημερώματα ; ” Καλά πάει. Εδώ σπίτι και σκυλοβαριέμαι και δεν ξέρω τι να κάνω για να περάσει η ώρα... Ο Χριστός και η Παναγία παιδί μου! Τι μνήμη έχεις; Ούτε που το θυμόμουν πότε ήταν γιατί έχω ψιλοχαλαρώσει τώρα με την κινέζικη που όμως την πέρασα εγώ οπότε δεν με κατασκοπεύουν πια οι Κινέζοι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα ωρέ παλικάρια! Πώς πάει; Μου λείψατε λίγο και είπα να πεταχτώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλημέρα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ειναι καθαρά γραμμένο στο άρθρο 44 της ιδρυτικής προκήρυξης της "οργάνωσης" μας αυτό κ δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό! Μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο...υποσυνιδριτής μου! ” Δεν έβρισα κανέναν, δεν πρόσβαλα κανέναν οπότε...μπορώ να μείνω μέχρι κάποιος με πραγματική εξουσία να μου πει το αντίθετο. Λυπάμαι αλλά θα πρέπει να με υποστείς κι άλλο μέχρι τότε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εχω πέσει κάτω ζανο μ'... @Xstos @Xstos κάτι τέτοιες ωρες, μου λείπεις τρελα ρε φίλε. Τελικά η Σάσα δεν το πέρασε το τεστ, δεν κάνει για την τρουπα! Καλό είναι που το μάθαμε κ μεις κ αυτή τόσο άμεσα, για να μην παιδεύεται κάνεις μας άσκοπα. ” Πάλι αποφάσισες εσύ για όλους τους άλλους; Who died and made you King anyway;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πιο πολύ ακόμα ζανο μ' κ την προλαβαίνει δεν την προλαβαίνει την κοπέλα!!! ” Εγώ μιλάω σοβαρά και με επιχειρήματα και εσύ κάνεις...χιούμορ πάλι! Θα περάσω να σε πάρω να σε πάω στις κούνιες και μετά θα φτιάξουμε καλαθάκια από πλαστελίνη, για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδό σου ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε. Εντάξει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Έπρεπε να παλέψεις περισσότερο για αυτή την ...τρουπα, Σάσα, πολύ εύκολα τα παράτησες. Με την πρώτη δυσκολία, αμέσως να φυγομαχήσεις, μα γιατί, είχαν ποντάρει πολλά τα υπόλοιπα σκουλήκια πάνω σου Να, τώρα είναι κ η ώρα του κουραμπιέ να σε παρηγορήσει, να σου πει μια καλη κουβέντα συμπαράστασης, να σε περιχύσει με λιγη απ' την λουλουμόσκονη που τον περιβάλλει!! ” Ξέρεις πώς είναι το nickname μου στα παιχνίδια που παίζω online; GreekFury. Δεν τα παρατάω εύκολα, δεν φοβάμαι ν…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “@Sasa25 κανείς δεν είναι περισακτος και πόσο στο warmhole όπου ψάχνουμε για νέο αίμα απλά πιστεύω ότι λόγο άγχους για το whyred στραβοσες και δεν κατάλαβες το μπλάκ χιούμορ του αυτοκυριγμενου αρχισκουλικα ” Το χιούμορ του, για να είμαι ειλικρινής, δεν το κατάλαβα ποτέ εδώ μέσα. Απλά πριν, στο άλλο thread, δεν μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα γιατί θα μου χτυπούσαν καμπανάκια πάλι για "offtopic" ή θα άρχιζα drama που λένε και οι Αμερικάνοι. Νέο αίμα δύσκολα θα αποκτήσετε, αν θέλ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αφορμη να πατήσει έψαχνε, την βρήκε..γεια σας!!!! Κλασσική περίπτωση.... ” Ναι, γι'αυτό χτες άλλαξα φώτο προφίλ και έβαλα και υπογραφή στο φόρουμ κλπ. Πουλιά στον αέρα πιάνεις! Δε με ξέρεις σαν άνθρωπο. Είμαι τόσο ειλικρινής, που οι άνθρωποι στην κανονική μου ζωή δεν το αντέχουν πολλές φορές. Αλλά εδώ μέσα δεν μπορώ να είμαι, γιατί πρέπει να σεβαστώ κάποιους κανόνες και κάποια άτομα που με βοήθησαν. Κράτα τη γνώμη σου, η οποία είναι σεβαστή, απλά οφείλω να σου πω-επειδή απ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...και καλά...αντί του:"βρήκα αυτό που έψαχνα εναγωνίως και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"!! ” Μπράβο το βρήκες πάλι! #NOT Όχι απλά έχω μάθει αν κάπου είμαι παρείσακτη, να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια που λένε. Τόσο απλό!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά @Sasa25 Θα ξεκλειδώσεις, θα βάλεις με fastboot την global που είναι κατάλληλη για τη συσκευή σου, με τον τρόπο που έβαλες την κινεζική, θα έχεις ελληνικά, θα τη δουλέψεις, θα δεις αν σε βολεύει και είσαι ευχαριστημένη και αν όχι, ΤΟΤΕ θα ψαχτείς παραπέρα. ” Αυτή την απάντηση ήθελα τόσο καιρό. Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όσο για εκείνους που σας ενοχλεί η παρουσία μου και σας "χαλάω" την γωνιά που αράζετε, μην ανησυχείτε, σας την αδειάζω αμέσως. Καλή συνέχ…