Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-137 από 137.
-
Το έκανα παιδιά και όλα καλά. Μου ζήτησε να βάλω τα στοιχεία του MiΑccount που ήταν συσχετισμένο το τηλέφωνο, δηλαδή τα δικά μου και προχώρησε κανονικά. Αυτό είναι το screenshot από την China ROM. Μέχρι εδώ, όλα καλά! Ξέρω ότι έχω δρόμο ακόμα αλλά όπως και να έχει,ευχαριστώ όλους σας για την μέχρι τώρα βοήθεια. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60694/
-
Παράθεση από makis1024: “Αφού το βλέπει σαν Android bootloader interface στον device manager , προχωράς κανονικά για China fastboot rom και mi flash, clean all τικαρισμένο κάτω στην μέση , όχι clean all and lock... (Πρόσεχε Arb , πάμε σε ίδια ή μεταγενέστερη China rom , από την Global που είσαι τώρα) ίδια ή μεταγενέστερη ρομ =ίσο ή μεγαλύτερο anti level , στο μικρότερο χάνεις.... Όλα θα πάνε καλά , βλέπεις ότι όλοι έχουν πέσει πάνω σου... ” Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή βρε παιδιά. Είστε οι…
-
Κατεβάζω τη Fastboot έκδοση, σωστά; Τώρα έχω καινούριο πρόβλημα. Ο υπολογιστής δεν μου αναγνωρίζει το κινητό μέσα από το MiPcSuite. Τη μία μου λέει "συνδέστε με ένα καλώδιο USB τη συσκευή σας" οπότε υποθέτω ότι δεν την βλέπει καν και απ'την άλλη μου σκάει μήνυμα "αναβαθμίστε την συσκευή σας για να συνεχίσετε". Μήπως τελικά να κατεβάσω το Team Viewer, να μην σπαταλάω και το χρόνο σας άδικα να γράφετε την ιστορία της ζωής σας, εξηγώντας μου;
-
Το 1 και 2 τα έχω κάνει ήδη και ο bootloader ήταν ήδη ξεκλειδωμένος. Το arb μου έγραψε ότι είναι "anti:4" . Οπότε υποθέτω ότι είναι επίπεδο 4. Το πήρα screenshot γιατί έχω μνήμη χρυσόψαρου!Τώρα δεν ξέρω πού να πατήσω για να κατέβει η κινέζικη ROM μιας και όλα είναι στα κινέζικα! Πρέπει να κάνω κάπου είσοδο με τον Mi λογαριασμό μου για να με αφήσει να κατεβάσω;
-
Ναι το ξέρω ότι ο Μάκης μου έγραψε όλη την διαδικασία βρε παιδιά. Το θέμα είναι ότι επειδή οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε όλους τους τεχνικούς όρους και τις διαδικασίες μετά από τόσο καιρό που βάζετε-βγάζετε ROM στο κινητό, έχετε ξεχάσει πώς είναι να σου μιλάει ο άλλος με όλη του την καλή διάθεση εξηγώντας σου τι πρέπει να κάνεις, αλλά αυτά που σου λέει να σου ακούγονται κινέζικα! Γιατί εμένα που είμαι πανάσχετη, κινέζικα διαβάζω σε σχεδόν όλα όσα μου είπε να κάνω ο Μάκης. Δεν κατακρίνω κανέναν…
-
Παράθεση από das_krimi: “Ρε Σάσα 150 ευρώ έδωσες , και εγώ τόσα είχα δώσει για το πρώτο χιαομι ... Ούτε 300 ούτε 400 που κοστίζει ένα σαμσουνκ Galaxy A.... Βάλτο σε μια αγγελία στο ινσό.... Δωστο ένα κατοσταρι , βάλε αλλα 40 και πάρε ένα global edition να γουστάρεις... Και όσοι ώρα θα το παζαρευεις θα σου στείλω εγώ συνταγές που είμαι και καζαμιας .... Μην χαλιεσαι για λεφτακια, ... ” 170 έδωσα γιατί πήρα την 4/64 έκδοση τρομάρα μου...Όσο για τις συνταγές, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, είμαι πρώ…
-
Νομίζεις ότι έχω καταλάβει από πού είναι η αρχή; Ακόμα και για το τι είναι MIUI, το έμαθα αφού πήρα το Note 5! Είμαι πιο noobού και από τους noοbάδες! Θα ρίξω πολύ διάβασμα και ελπίζω να μπορέσω να τα καταφέρω. Αν δεν μπορέσω, θα το αφήσω όπως είναι χιλιοεκτεθειμένο και θα τελειώσει η ιστορία και απλά σε 4-5 χρόνια θα φροντίσω να ΜΗΝ πάρω ξανά XIAOMI.
-
Ειλικρινά μου έρχεται να κλάψω με τη βλακεία που πήγα και έκανα...Θα έπρεπε να πάρω Samsung που είχα στο μυαλό μου εξ αρχής και να τελειώνει η ιστορία, αντί να προσπαθήσω να γλιτώσω λεφτά,γιατί δε μου τρέχουν από τα μπατζάκια και να αγοράσω Xiaomi, ενώ δεν ξέρω που πάνε τα 4 σχετικά με αυτά τα κινητά...Τέλος πάντων, ό,τι έγινε,έγινε τώρα. Θα προσπαθήσω να βγάλω μία άκρη και αν δεν μπορέσω, θα το αφήσω όπως είναι τώρα και ο Θεός βοηθός...Ειλικρινά ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Αυτά ήταν τα "εν ολίγοις"; wacko.png Δεν είμαι τότε σίγουρη ότι θέλω να ξέρω τα "εν πολλοίς"! Μήπως μπορεί κάποιος να μου λινκάρει κανένα guide σχετικά με το πώς τα κάνω όλα αυτά, γιατί δε σκαμπάζω! Μου αρέσουν,δε μου αρέσουν αυτά που μου είπες, θα τα υποστώ γιατί το λάθος ήταν δικό μου εξ αρχής που δεν το έψαξα πιο πολύ το θέμα πριν αγοράσω το κινητό, οπότε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου διέθεσες και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά για να μου εξηγήσετε. Όσον αφορά αυτά που μου είπες ότι πρέπ…
-
Αν βάλω ελληνική ROM, θα πρέπει κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούριο update, να το κατεβάζω και να την ξαναπερνάω; Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως, είναι να είναι το τηλεφωνό μου σταθερό, να μπορώ να κάνω όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται τα updates του, να είναι τα προσωπικά μου δεδομένα όσο πιο ασφαλή γίνεται (facebook, instagram κωδικοί κλπ γιατί πληρωμές δεν κάνω ποτέ από το κινητό μου) και δευτερευόντως το να έχει ελληνικά σαν γλώσσα, γιατί τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Και…
-
Έκανα όλη την διαδικασία και μου λέει "Device unlocked:true" οπότε υποθέτω από αυτά που διάβασα ότι είναι ξεκλείδωτος...Ερώτηση noob, αλλά τώρα πώς βγάζω το τηλέφωνο από το fastboot mode στην κανονική του λειτουργία; Ακόμα και να μου πείτε να περάσω καινούρια ROM, δεν έχει αρκετή μπαταρία, οπότε πρέπει να το ανοίξω κανονικά για να το φορτίσω. Μην πατήσω τίποτα λάθος και πάει άκλαφτο το καημένο!
-
Γεια σε όλους και καλή χρονιά! Έχω ένα πρόβλημα παρόμοιο με της Δήμητρας. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ το κινητό το πήρα από σκρουτζομάγαζο και από το πρώτο λεπτό ήμουν σίγουρη ότι μου ήρθε η κινέζικη έκδοση. Το κουτί του γράφει πάνω ότι είναι MEE7S (έκδοση Κίνας όπως διάβασα κάπου σε ένα πινακάκι) οπότε υποθέτω ότι δεν υποστηρίζει Β20 (δεν με πειράζει αυτό) και με έκδοση MIUI Global 9.5 (9.5.19.0 OEMIFA) με περασμένο ελληνικό μενού. Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής: Μου ζητάει να κάνει update στη…