Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 132.
-
Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από armadoran: “Επίσης όταν είμαι σε TWRP και το κινητό συνδεμένο στο PC το βλέπει σαν Portable device - Redmi 3s. (εχω κάνει το MTP-USB DEVICE) Στον explorer των Windows το βλέπει όπως στην φωτο ” εδω στις φοτο εχεις αποσυμπιεση την ρομ σου σε φακελο βλεπω και εχεις κατεβασει και την fastboot rom δεν μπορεις να την περασεις απο twrp μονο recovery rom με twrp αν θες να περασεις φαστβοοτ ρομ ακολουθα αυτο το βιντεο youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnUU ” έκανα όλο τον οδη…
-
Αφού βάλουμε λοιπόν το κινητό μας σε λειτουργία fastboot (“adb reboot bootloader” ή Power και Volume Down), ανοίγουμε ένα παράθυρο εντολών δικαιώματα διαχειριστή, πληκτρολογούμε την εντολή “edl.cmd” και πατάμε enter. C:\Users\anton>edl.cmd 'edl.cmd' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
-
Δεν κατάφερα τίποτα έχω κάνει wipe τα παντα , προφανώς λάθος μου υστερα απο κάποιο κόλλημα που έφαγε, στο TWRP που μπαίνω μου γράφει no OS installed , πολλά εργαλεία απο τους οδηγούς δεν υπάρχουν πια. Σε zip που του περνάω την ROM (χυμα μεσω windows) δεν την βλέπει. Αν μπορεί κάποιος να μου πει υπάρχει κάποιο άλλο tip ??
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμανα κάνω uninstall to ADB εννοείς?? η μπάρα γεμίζει κανονικά εως τώρα EDIT άνοιξε κανονικά με την 8,2,3,0 100.gif
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαto device manager το βλέπει σαν SAMSUNG ANDROID PHONE--->GOOGLE NEXUS ADB INTERFACE. τελικά η ρομ που πήγα να βάλω ήταν η 8.1.1 Μπήκα TWRP kai φλασάρω πάλι την 8,2,3 θα ποστάρω με το αποτέλεσμα. φτου ξέχασα να δω την εκδοση τοu TWRP
-
ΜήνυμαΜπορώ να μπω κάπως στο TWRP πάλι? Δεν την κατέβασα την είχα αποθηκευμένη στο κινητό . να περάσω πάλι την 8.2.3.??
-
ΜήνυμαΠως μπορω να δω αφου δεν ανοιγει το τηλέφωνο τι έκδοση TWRP έχω? Κανένα πρόβλημα δεν μου γράφει κατα την εγκατάσταση
-
ΜήνυμαΔεν είναι κλειδωμένος device unlocked :true