Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 132.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠέρασα την τελευταία ρομ 8,2,3,0 και υστερα απο προβλήματα που είχα με το Bluetooth σκεφτηκα να δοκιμάσω την προηγουμενη που είχα για να δω αν φταίει η ρομ. (νομιζω ηταν η 8.1.4) δειχνει οτι περνάει την ρομ βγαινει το σημα του android και ξανακάνει το ίδιο. (bootloop???) Μπορει κάποιος να βοηθήσει για το τι κάνω τώρα. το πέρασμα το έκανα μέσω twrp, delviκ , cache κλπ
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕχει βγεί κάποιος νέος οδηγός? Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.... μπορείς να μου δώσεις κάποιο link? Να πάω με αυτόν τον οδηγό? 1. Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev Η αυτόν 2. Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχω κανα χρόνο να κάνω update καθώς το τηλέφωνο πάει τρένο. Είμαι με XTRVbeta1-6.12.15, και διαβάζοντας το mail για τo MIUI 9 σκέφτομαι να κάνω το update. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν παρακολουθώ τα νήματα αν έχει αλλάξει κάτι στο φλασάρισμα για να περάσω αυτήν: xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRV_7.6.8.zip
-
Παράθεση από spideman3: “@armadoran Για κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής sms. Αν συνεχιστεί μπες σε recovery λειτουργία και κάνε Wipe cach, dalvik. Και ούτε έτσι συμμορφωθεί ξανά πέρασε την rom. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδή δεν ξέρω πως να κάνω εκκαθάριση της εφαρμογής έκανα wipe cache dalvic αλλα μου κάνει το ίδιο.... μήπως θα ήταν καλύτερο να βάλω καμιά πιο φρέσκια ??
-
Εχω το ίδιο πρόβλημα σε redmi 3S, μόλις έβγαλα το γυαλί το κινητό δουλεύει άψογα. Σε επικοινωνία με το κατάστημα (αφου δοκίμασα και 2ο γυαλι εκτός αυτο της συσκευασίας ) μου είπαν να δοκιμάσω και της Nillkin. Το πρώτο κινητό που είχα πάντως και έκανε τα ίδια το έστειλα πίσω και μου άλλαξαν την οθόνη. @dimitrisfz1 τελικά εσύ τι έκανες? το άφησες έτσι? έβαλες άλλο γυαλί?
-
@pechr εννοείται έκανα όλους τούς πιθανούς συνδυασμούς volume+ -power καμιά 100αρια φορές και επίσης είχα ξαναφλασάρει το twrp kamia 50αρια ακόμα @derveni κανένα τσίτωμα δεν υπάρχει με κανέναν , ίσα ίσα ο @demakis με βοήθησε εχτές και έκανα το πρώτο μου update se ROM μέσω TWRP στο άλλο τηλέφωνο που έχω. Αν φάνηκε επιθετικό το πόστ μου ζητάω συγνώμη, καμία σχέση με τσιτώματα και νεύρα έχει. EDIT : Τα 3 τελευταία μηνύματα δεν τα είχα δεί καθώς έγραφα αυτό καλό βράδυ σε όλους