Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 132.
-
Καλημέρα, είμαι με 6,9,22 βετα για κάποιο λόγο δεν κάνουν οι drivers εχω ξεκλειδώσει bootloader με miflash κανονικα και οταν ειναι σε fastboot mode(το κινητο) το βλέπει κανονικά. οταν είναι ανοιχτο το κινητό και τρέχω το adb devices den βγάζει τιποτα.... να θυμήσω οτι είχα κάνει στο προηγούμενο την ιδια διαδικασία χωρίς πρόβλημα.... τι άλλο να δοκιμάσω?
-
Παράθεση από nflo: “@armadoran Το vickmall έχει καλή φήμη στην υποστήριξη οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας για την εξέλιξη έτσι ώστε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη τους. ” Τελικά ύστερα απο την αποστολή του τελευταίου βίντεο σήμερα το πρωί δέχτηκαν να μου αντικαταστήσουν το κινητό! Το ευτύχημα είναι οτι το είχα πάρει απο EU warehouse και απο εκεί θα μου στείλουν και το καινούργιο (2 ημέρες έκανε το προηγούμενο) Επίσης τα έξοδα αποστολής προς Κινα θα μου πισ…
-
Τελικά το πρόβλημα παραμένει με την οθόνη ύστερα απο την εγκατάσταση της CN DEV 6.9.23 beta ROM Τράβηξα ακόμα ένα βίντεο να στείλω στο vickmall. Για να ξέρει και το φόρουμ, στην δεξιά μεριά κυρίως στα γράμματα ''Ρ L kai backspace'' αναλόγως τα κέφια του κινητού τα πλήκτρα δεν ανταποκρινόντουσαν, όπως επίσης και τα 3 μπροστινά σε μικρότερο όμως βαθμό. Ελπίζω να μην μου βγάλουν τα συκώτια για να μου το αλλάξουν ύστερα απο τόσες ώρες ταλαιπωρία. Να πώ και ένα ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν moderators …
-
Παράθεση από lallasgr: “Σε περίπτωση που δεν βλέπουμε την παρακάνω εικόνα ακριβώς όπως είναι αλλά βλέπουμε στη θέση του 9008 να γράφει QHSUSB_BULK τότε ακολουθούμε τα βήματα στο παρακάτω spoiler για να εγκαταστήσουμε σωστά τους Drivers: ” Σε αυτο το βήμα μου δείχνει την συσκευη σαν RELINK HS-USB QDLoader 9008 (COM9) Θα πρέπει να περάσω τους drivers όπως ο οδηγός??? edit: έβαλα τους drivers(φακελος qualcom) και πάλι έτσι το βγάζει (RELINK)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες και με άλλο πληκτρολόγιο και κάνει το ίδιο ? ” Ευχαριστώ για την βοήθεια, κατέβασα και το πληκτρολόγιο της google και το αποτέλεσμα ίδιο. το γράμμα ''L'' και το ''backspace'' κατά ένα περίεργο λόγο όταν είναι ξάπλα το κινητό δεν πατιούνται (άλλες φορές πιάνουν και άλλες όχι). Φαίνεται και στο video και ειδικά στο 0:42 και μετά Ίδιο πρόβλημα σε μικρότερο βαθμό έχω και με τα 3 μπροστινά κουμπιά. Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις και το παρακάτω να βεβα…