Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Έκανα overwrite από πάνω ( στο 104) αλλά παρέμεινε στα κινέζικα. Οπότε φαντάζομαι ότι ή πλέον το κείμενο το κρατάει κάπου αλλού ή ότι πρέπει να γίνει η μετάφραση από την αρχή. Θα μπορούσες maddoctor να ελέγξεις εάν ισχύει η διαδικασία μετάφρασης, ωστε να μεταφράσω ότι χρειάζομαι manually? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “mpk=apk. Υπόψιν τα plugin έχω πολύ καιρό να τα μεταφράσω.” Οπότε εάν κάνω rename τα apk σε mpk θα παίξει? Η πρέπει να γίνει η μετάφραση από τη αρχή? Απορώ που ο Κινέζος δεν έχει φτιάξει αγγλικό μενού για το Mi remote. Είναι φουλ κινέζικο οπότε μη λειτουργικό Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
-
Maddoctor έχω εγκαταστήσει την έκδοση σου 4.1.7 και πηγαίνοντας στο φάκελο /download βρίσκω τον 104 , 108 και τον 304(εχω gateway, mi remote και yeelight). Μεσα στους φακέλους βρίσκω τα εξής 104->6370.mpk 108->5685.mpk 304->2908.mpk , οποτε και δεν υπάρχουν apk αρχεια πλέον και δεύτερον δεν μπορεί η εφαρμογή να διαβάσει την μετάφραση. Έχω κάνει κάτι λάθος ή άλλαξε κάτι στην εφαρμογή?
-
Καλησπέρα, Έχω το mi4 με 7,2,9 ρομ xtrvbeta2. Μέσα είχε προεγκατεστημένο το mi home 3.7.17 by maddoctor. Επιλέγω να κάνω update και μου εμφανίζει μόνο κινέζικη version. Επιλέγω το update αλλα εμφανιζει μύνημα λάθους (App not installed). Το κινητό το έχω στα αγγλικά. Παράγγειλα σήμερα σετάκι xiaomi smart house απο gearbest και ετοιμάζομαι. Επίσης γνωρίζει κανείς εαν το xiaomi mi remote μπορεί να διαβάσει IR? Έχω ενα a/c μάρκα μέκαψες και με το mi remote που προσπάθησα να το βρώ δεν τα κατάφερα. Μ…
-
Σε mi4 μετά από update από πρόσφατη rom δεν δουλεύει το 4g data. Έχω cosmote. Καλό ιδέα??
-
Νέο Redmi 4 Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΤο έκανα και δούλεψε ευχαριστώ Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
-
Νέο Redmi 4 Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?? ” προσπαθουσα να βαλω την κινεζικη dev για να κανω unlock την συσκευη. τελικα μολις ξαναπερασα την global official και έγινε το unlock !!! ή έκανα κάτι μετα απο άπειρες δοκιμές που μου επέτρεψε να κανω το unlock. τωρα θα κατσω να διαβασω πως περναω την ελληνικη rom
-
Νέο Redmi 4 Pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από Yamamoto: “Thanks! Αααααααν δυσκολευτώ κάπου θα ξαναρωτήσω! Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχω ξεμπερδέψει. ” πως το κατάφερες? προσπαθησα να βάλω την κινέζικη stable+dev rom με το κινεζικο mi tool αλλα δεν την αναγνωρίζει το software. Η μονη που περναει μεσα απο το app ειναι η global official rom
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Από fastboot mode θα κάνεις reboot to edl με την εντολή fastboot_edl.exe reboot-edl με το αρχείο από το σύνδεσμο που σου είχα στέιλει προηγουμένως. ” συγνωμη ξεχασα να στο γραψω, έτρεξα την εντολή που μου έγραψες και bootare κανονικα στο κινητο, δεν μπηκε σε edl Επισης προσπαθησα να περασω την κινεζικη ρομ (stable kai dev) με το κινεζικο app αλλα δεν μου την αναγνωρίζει, εμφανίζει ένα μυνημα λαθους που δεν καταλαβαίνω. εννοειτε δεν τις περνάει ούτε μέσα απο τον u…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι δεν του δουλεύει; το edl; Αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader μπορείς να φλασαρεις μια fastboot ρομ με miflash. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Φεβ 11th 2017, 7:14am =============== Για δες αν μπαίνει σε EDL Mode με το παρακάτω: Dropbox - fastboot to edl.zip Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν μπει σωστά οι drivers και εάν έχεις Windows 10 να έχεις απενεργοποιήσει τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα πρέπει αρχικά να κάνεις αίτηση στην xiaomi για έγκριση ξεκλείδωματος και κατόπιν ξεκλείδωμα με το Mi unlock tool. Ανατρεξε στο φόρουμ για τους αντίστοιχους οδηγούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” την εχω ξεκινησει την διαδικασια απο προχθες. Ο αδερφος μου που εχει ιδιο κινητο και το εχει ξεκλειδώσει δεν του δούλεψε η διαδικασια που ανέφερα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα πρέπει να περάσεις developer rom για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα και μετά να βάλεις XTRV. Από ότι κατάλαβα δύο τρόποι υπάρχουν για να περάσεις Chinese Developer. Η μια με χρήση του κινέζικου Mi PC Suite και η άλλη Miflash σε EDL Mode. Επειδή δεν διαθέτω το εν λόγω, κινητό δε γνωρίζω ποια από τις δυο λειτουργεί με βεβαιότητα. ” Miflash σε EDL mode το προσπαθησα, αλλα το πρόβλημα ήταν ότι όταν άνοιγα το κινητο με power+vol up και επέλεγα το download, έκ…
-
Mi band 2 Func
ΜήνυμαΚατι πολυ σημαντικο που λείπει απο την εφαρμογη mi band 2 ειναι να μπορεις να σηκωσεις το τηλεφωνο πατώντας το mi band 2. βρηκα μια εφαρμογη (mi band 2 func)η οποία σου δίνει εξτρά δυνατότητες. Μια αποαυτές ειναι να σηκώνεις την γραμμη πατώντας μια φορά το band. (π.χ. το θέλω για το αμαξι, οπου το κινητο ειναι συνδεμενο με το στερεοφωνικό και θέλω να σηκώνω την γραμμή χωρίς να πατάω το κινητο ή το στερεοφωνικό). Πατώντας το μια φορά μου εμφανίζει στο κινητο οτι δέχτηκε την εντολή αλλα δεν σηκώνε…
-
Απο την στιγμή που πέρασα την τελευταία dev rom (είχα να κάνω ανανέωση πάρα πολύ καιρό) παρατήρησα πως όποιο Bluetooth headset και να συνδέσω με το τηλέφωνο ενώ δουλεύουν όλα άψογα, δεν μπορώ να απαντήσω κλήση με το κουμπί της bluetooth συσκευής. Τις ίδιες συσκευές bluetooth τις έχω συνδέσει με άλλα android (και με redmi note 2 με παλια GTV) και δουλεύουν. Πιστεύω ότι είναι θέμα δικαιωμάτων το ότι δεν επιτρέπει την BT συσκευη να σηκώσει την γραμμή. Μήπως κάποιος γνωρίζει εαν υπάρχει όντως κάποιο…
-
στην rom mi3/4 το zip ειναι 650mb. Ορθόν ή υπάρχει πρόβλημα στον hoster? (δοκιμασα απο 2 pc και με διαφορετικους browsers)