Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.

• εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης. (δεν υπαρχει το "επιλογη για προγραμματιστες" στις ρυθμισεις. ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι?)

• Το νεο μου Redmi2 2gb

Mikrokabouro - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

εχω παρει το Redmi 2 2gb για μενα κ εναν φιλο μου. επειδη ο φιλος μου δεν ασχολειται καθολου με κινητα του περασα την rom απο αυτο το Forum την 5.5.5. μου λεει οτι οταν το αφηνει το βραδυ να κοιμηθει (ή εστω πανω απο 3-4 ωρες χωρις να το πειραξει) τοτε ειναι σαν να κλεινει. μολις παταει να ανοιξει την οθονη του ζηταει να ξαναβαλει το pin απο την sim. ενω μερικες φορες δεν χτυπαει κ το ξυπνητηρι. εγω επειδη γρηγορα πηγα σε αλλη rom δεν το παρατηρησα. ειναι θεμα ρυθμισης, bug απο την rom, προβλημα…

• Παράθεση από mrvaggos: “Πάτησε την έκδοση miui 8 φορές μέχρι να γίνεις προγραμματιστης.. Θα σου το γράψει στο κάτω μέρος. Μετά στις ρυθμίσεις θα λέει επιλογή για προγραμματιστες” ευχαριστω!!! εψαξα και σε αλλα θεματα βρηκα πως να το κανω root και περασα την τελευταια εκδοση μεσω recovery. ανυπομονω να δω τις δυνατοτητες του κινητου και χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας.

• Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Mikrokabouro: “μολις πηρα στα χερια μου το Redmi 2 με 2gb μνημη. θελω να βαλω την τελευταια ROM αλλα για ασφαλεια ειπα να κανω ενα backup. πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες απο εδω Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data» αλλα ουτε επιλογη για προγραμματιστες εχω στο κινητο και απο οτι φαινεται ουτε root εχει. συμβουλη? να περασω κατευθειαν την ROM ή να κανω κατι αλλο? πειραζει που δεν ειναι root το κινητο? (συγνωμη αν ρω…

• μολις πηρα στα χερια μου το Redmi 2 με 2gb μνημη. θελω να βαλω την τελευταια ROM αλλα για ασφαλεια ειπα να κανω ενα backup. πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες απο εδω Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data» αλλα ουτε επιλογη για προγραμματιστες εχω στο κινητο και απο οτι φαινεται ουτε root εχει. συμβουλη? να περασω κατευθειαν την ROM ή να κανω κατι αλλο? πειραζει που δεν ειναι root το κινητο? (συγνωμη αν ρωτησα καμια μαλακια, ειμαι εντελως καινουργιος στο "α…