Εχω pocophone κ μου κάνει το ίδιο.. στον browser μόνο.. παγώνει για κάποια δευτερόλεπτα.. δοκίμασα κ άλλους browser αλλά κ πάλι το ίδιο. Έχω την official 11.0.8 λογικά με άλλο update θα φτιάξει. Εγώ σκέφτομαι να περάσω την ελληνική stable rom. Θα έχω κ περίπου κάθε 2μηνο update.
Καλημερα στην παρέα.. έχω ένα mi 8 κ θέλω να περάσω την ελληνική rom.. υπάρχουν προβλήματα; Διαβάζω σε διάφορα φόρουμ ότι συχνών φαινόμενο στα mi 8 είναι ότι χάνουν το σήμα τηλεφωνίας κ το σήμα του wi fi.. ισχύει κάτι τέτοιο; Αν κάποιος έχει το mi 8 ας μου πει.. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NΗ λειτουργία always on display, αφορά κυρίως συσκευές με οθόνη amoled. Το Pocophone F1 έχει IPS LCD οθόνη. Παράθεση από Peris_G4: “ ” Ναι το ξέρω γ αυτό απόρησα που το έχεις στις ρυθμίσεις το pocophone.
Καλημερα παιδιά.. ξέρει κάποιος που χρησιμεύει το always on display στο pocopfone? Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν βλέπω διαφορα όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη με ρολόι όπως με το mi 8. Άρα;;; Ευχαριστώ
Πατάω ξέχασα το email μου κ μου στέλνει κωδικό στο meil ανάκτησης που είχα βάλει. Ανακταω το meil αλλάζω κ των κωδικό αλλά πάλι μου λέει συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό του κατόχου αυτού. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας
Βαζω ξέχασα το meil μ. Κ μου ζητάει meil ανάκτησης. Το βάζω μου στέλνει έναν κωδικό επαλήθευσης τον βάζω κ μου λέει να αλλάξω τον κωδικό του meil. Τον αλλάζω πάω μετά να κάνω σύνδεση κ τίποτα.
Δεν έχω υπολογιστή για να δοκιμάσω.. κ με το δεν μου δίνει την δυνατότητα παραβλέψεις του meil. Και ούτε με αφήνει να φτιάξω καινούριο. Αν είναι λάθος το meil που βάζω πως θα βάλω καινούριο;