Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
4df4b526c49d9bd874d4171eb767f5b2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο cmd fastboot devices δεν το βλέπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν... Είμαι σπίτι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει την κατάσταση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δνε μπορώ να κάνω unlock το κινητό. Έχω πάρει άδεια από τη xiaomi. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στους driver του υπολογιστή. Rollback δεν μπορώ να κάνω γιατί υπάρχει μόνο μία επιλογή αρχείου για τον driver κι αυτό είναι που βλέπει το κινητό σαν quallcom κτλπ κτλπ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι στη δουλειά τώρα. Το μεσημέρι θα γυρίσω.αν κάποιος είναι μέσα....... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα κι αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα αλλά τίποτα. Πάλι ο ίδιος οδηγός περνάει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορώ να κάνω unlock τη συσκευή. Λόγο των driver Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το miflash το εχω. Παλιό αρχείο δεν είχα ποτέ. Μόνο το τελευταίο που δημιουργεί το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχει καποιος το παlio αρχειο για το rollback;