Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 194.
-
Προσέξτε τα tempered glass να έχουν τρυπούλα για το proximity sensor γιατι δε δουλεύει.
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
RockHead - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@George Kaggelaris επιβεβαιώνω και εγώ! Είμαι σε XTRV stable πως μπορvω να γυρίσω στην 8.1.10.0 official stable?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάπου είχα δει αυτην τη λίστα όταν επέλεγα το mihome αλλά δε νομίζω να είναι εγκατεστημένο στο κινητό. Κάνε clear την cache του browser και δοκίμασε πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το mi home ήταν το οποίο το απενεργοποίηση...
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω την Ελληνικη XRTV stable πως μπορω να περάσω την official stable πάλι πίσω?
-
@George Kaggelaris George το είδες το screenshot?
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
ΜήνυμαΝα βάλεις ZCX TWRP που έχει ενσωματωμένο το roοt και απλά το κάνειςinstall και είσαι οκ.Μετα το root κάνε ένα install από το ZCX ένα αρχείο zip Moab (mother of ad block) ψαξτο στο Google είναι φοβερό για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις.Στη συνέχεια μπορείς να κατεβάσεις κάποιο app από το play store για κανείς disable η uninstall bloatware όπως πχ Google play movies,music και άλλα.θαα σου πρότεινα αν ήθελες να βάλεις και το amplify αν το βρεις ξεκλειδωτο.
-
@George Kaggelaris προσπαθώ να ανεβάσω το screenshot και δε με αφήνει το πρόγραμμα...Τέλος πάντων το κάνω από το browser...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29160/
-
αν ξανασυμβεί θα τραβήξω scnreenshot...
-
@George Kaggelaris αυτο συμβάινει οταν είμαι στο Net και οταν πάω να κάνω συγχρονισμό η να φτιάξω mail, έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις όμως.Υποψιν έχω την Ελληνική 8.1.1.0
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@RockHead γίνε λίγο πιο σαφής! ” Ανοιγει ένα παράθυρο απο κάτω και λεει connect to server Korea , India, china ....Οταν μπαίνω πχ στο mi acount
-
Παιδιά τι είναι αυτό που πετάει συνέχεια για server korea china india? XTRV Stable..
-
Πάμε να βάλουμε και την Ελληνική XTRV Stable τώρα!!! Με υπερηφάνεια!!!! =============== Ιαν 31st 2017, 3:13am =============== Έβαλα την Ελληνική φυσικά είναι σε άλλη διάσταση πολύ ελαφριά και γρήγορη.Και το πρώτο random reboot της συσκευής.Βέβαια εκέινη τη στιγμή είχα ξεχασμένα ανοιχτά δεδομένα, κατεβαζα με wifi apps, πέρναγα επαφές και μνματα και είχα βάλει να μπαίνουν οι φωτογραφίες στον φακελο του κινητού. Είναι φυσιολογικο ? η απλά σε κάποια apps μπορεί να κάνει soft reboot? Γιατι όταν ξεκίν…
-
factory από λειτουργικό μέσα ή από TWRP
-
@rascal ήθελα και εγώ να το κάνω αλλά είναι ολόκληρη ιστορία και το παράτησα ασχολήθηκα με άλλα .
-
Παράθεση από jefm: “Παράθεση από RockHead: “Μηπως ξέρει κάποιος ..Έχω πάνω την official stable με root, zcx ,Xposed πως κάνω καθαρό περασμα τώρα την Ελληνική δική μας? ” Factory Reset, Wipe Cache, Dalvik Cache και την φλασάρεις απο TWRP ” δε φορμαρω system modem κλπ να περασω από την αρχή την global? Και μετά από πάνω την Ελληνικη?
-
Μηπως ξέρει κάποιος ..Έχω πάνω την official stable με root, zcx ,Xposed πως κάνω καθαρό περασμα τώρα την Ελληνική δική μας?
-
@jefm δοκίμασε και το fingerprint quick action και amplify
-
@George Kaggelaris ποιο σωστά δε γίνετε.Απλα πρόσεξε μην κατεβάσεις την dev,την stable κατέβασε.Ενταξει και τη dev να βάλεις είναι οκ.
-
Παράθεση από jefm: “To xMIUI είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν, αυτό έχω και το remove restricted notification, εχω δοκιμάσει και καποια άλλα χωρις πρόβληματα ” Σο miui8 tweaks module δεν δουλεύουν όλα, ούτε στο gravity box.Δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος αλλά βέβαια στο MIUI module εχει και αρκετά κλειδωμένα πρέπει να αγοράσεις pro.Το xmiui δεν το έχω δοκιμάσει.Κριμα όμως που στο MIUI 8 tweaks δε δουλεύει το double tap option, 4k recording, δουλεύει όμως το activate sensitive. Mε χmiui forum…