Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Αυτό που κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση που κάνει , register την κάρτα sim μπορούμε να το κάνουμε disable με κάποιο τρόπο; Πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά λέω κάτι δε θα πάει καλά και θα μείνουμε από τηλέφωνο!! Επίσης αν για παράδειγμα θες να αλλάξεις sim (με το ίδιο νούμερο) τι πρέπει να κάνεις; Δε θα τη δει σα διαφορετική; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην Christos Zamanis, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Φεβ 27th 2020, 12:28am <br /> Προφίλ: @Christos Zamanis <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Κάλιο αργά παρα ποτέ!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Ευτυχής κάτοχος ενός Xiomi mi 9T Pro Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα
-
Καλησπέρα σε όλους Ρε παιδιά δουλεύει κανείς το alpha wallet που έχει και την πληρωμή με nfc; Σας παίζει καλά; Σήμερα το δοκίμασα και δεν έκανε πληρωμή με τίποτα. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή κανονικά, έδωσα το mpin έβγαλε τον χρόνο την αντίστροφη μέτρηση αλλά τίποτα. Δεν έκανε πληρωμή για κανένα λόγο!!! Επίσης μου κάνει εντύπωση πως τώρα που δοκιμάζω στο σπίτι όταν σε πάει στο σημείο που δίνεις το mpin είτε δώσω σωστό κωδικό είτε λάθος προχωράει στην αντίστροφη μέτρηση για πληρωμή... Θα με τρε…