Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από polis4gr: “Παιδιά λέω να δοκιμάσω Lineage os όπως είχα και στα 2 προηγουμενα κινητά μου. Τα βήματα όπως κατάλαβα είναι: 1. Εγκατάσταση adb fastboot drivers 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Φλασαρισμα custom recovery TWRP 4. Ενα Backup για τον φόβο των Ιουδαίων 5. Format cache/dalvik, system, data (όχι internal storage) 6. Φλασαρισμα Lineage + gapps? Root (super su) + lazyflasher δεν χρειάζονται? Αν κάποιος πέρασε custom rom Los ας με βοηθήσει. Ευχαριστω Xiaomi Redmi…
-
Root και Εγγυηση
ΜήνυμαΔεν "παίζει" το ενδεχόμενο να κάνεις unroot το κινητό και να ακολουθήσεις τα βήματα ώστε να περάσεις και πάλι την Official Global Rom ? Που θα το καταλάβει η InfoQuest ??? Αναφέρομε στην περίπτωση που το κινητό καλύπτεται από εγγύηση της InfoQuest .
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕνδιαφέρον το thread και με βλέπω να ακολουθώ μαζί σας
-
Ουπς....ναι εχεις δικιο Εχω ξεφυγει λεμε .....χαχαχαχα Ειμαι οντως σε λαθος νημα Αλλα η βοηθεια σου πολυτιμη γιατι απαντησες στο ερωτημα μου ..... Thanks
-
Καλησπέρα στην παρέα Μια ερώτηση παρακαλώ ώστε να μην κάνω καμία γκάφα !!! Έχω περάσει την XTRV 7.8.24 Greek και ήθελα να δοκιμάσω την XTRV + Arωma .... Θα πρέπει να κάνω factory reset ?
-
Σημερα εκανα Unlock το RedMi Note 4 Global - InfoQuest import με τις πολυτιμες οδηγιες του φορουμ Δεν εχω περασει ακομα καμια Dev or Custom Rom και παραμενω στην Official Global MIUI 8.5.4.0 μεχρι να με βοηθησετε να καταλαβω τα εξής στις ερωτησεις μου. Ειμαι τωρα unlock με τon Official τροπο.... Προφανως θα ξεκινησω τις δοκιμουλες μου με την Ελληνικη Rom-Aroma του forum μας και θα ηθελα να δοκιμασω και Lineage OS ..... Εαν θελησω να επαναφερω το κινητο στην τωρα του κατασταση και να ειναι παλι l…
-
Καλημερα σας, Σαν νεος και εγω στα Xiaomi methods Θα ηθελα να ρωτησω τους "παλιους" το εξης : Σε καθε περιπτωση που θελησω να περασω via PC and MiFlash θα πρεπει να κανω το κινητο πρωτα unlock ? Αν κανω ΜΟΝΟ unlock το κινητο τωρα πχ δεν χρειαζεται κατι αλλο ???? Επιρρεαζει την εγγυηση του κινητου ? Απ'οτι εχω καταλαβει διατηρουμε Locked το κινητο ΜΟΝΟ και μονο για να παιρνουμε OTA τις αναβαθμησεις ....... Ή κανω λαθος ? Εχω το RedMi Note 4x Global Edition με Snapdragon 625.
-
Παιδες χαιρετω και παλι , Επανερχομαι και παλι εδω ζητωντας την βοηθεια σας πριν κανω καμια γκαφα ! Οπως προαναφερα ειμαι κατοχος ενος Redmi Note X4 Global Edition 4GΒ - 64GB RAM. Snapdragon 625 Ευχαριστημενος απο το κινητο , αλλα με εχει πιασει μια ταση να το "μαγειρεψω" λιγο Εκανα OTA Update στην MIUI Global 8.5 Θελω να μαθω εν πρωτης εαν το κανω Unlock και περασω οποιαδηποτε αλλη ROM, θα μπορω να το επαναφερω στην προταρχικη του κατασταση? ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Επειτα πια βηματα να ακολουθησω ? Εκανα μι…