Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
καμιά ιδέα????? πατάω το power παρατεταμένα για νακλείσει και δεν.... με πετάει συνέχεια στην οθόνη με το mi και με΄τα ανοίγει κια βγάζει αυτό το καταραμμένο μνμ για αναφορά!!!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Μήπως να ξανακατεβάσεις την ρομ και να την περάσεις πάλι από πάνω σαν update μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το zip!!! ” και πως θα το κάνω αυτό, αφού το τηλέφωνο δεν μπορώ να το λειτουργήσω, βγάζει συνέχεια το μνμ για αναφορά!
-
εντωμεταξύ από πίσω φαίνεται να έχει περαστεί η αναβάθμιση, όπως βλέπω τα εικονίδιο, αλλά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, βγάζει συνέχεια αυτό τ μνμ είτε πατήσω αναφορά είτε ακύρωση!!!
-
λοιπόν, μπήκα recovery με volume+ power, επέλεξα recovery και μετά μου έβγαλε το mi, φόρτωνε android από κάτω και ξαναάνοιξε βγάζωντας το ίδιο μνμ για αναφοράν στη Mi....
-
Παράθεση από Bodai: “@delapo Reboot -> Recovery + WIpe Cache & Dalvik Cache + Install πάλι την ίδια rom ” το δοκιμάζω....
-
παίδες τα φώτα σας..... έκανα τη διαδικασία κανονικά χρησιμοποιώντας το 2ο τρόπο. Έκανε κανονικπα εγκατάσταση, γέμισε η μπάρα τελείως και με το που παέι να ανοίξει μου βγάζει μνμ : Δυστυχω΄ς η διαδικασία com.android.system.... παρακάτω δεν μπορώ να διαβάσω και μου δίνει επιλογή για αναφορά!!!! Τι κάνω?????? και ακύρωση να πατήσω το ίδιο μου βγάζει!!!!!!!1
-
ρε παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς από εσάς πρόβλημα με το ίντερνετ? Πολλές φορές μου κολλάει και πρέπει να ανοιγοκλεισω data για να πάρει μπρος. Φοραω την ελληνική stable 7.5. επισης, στο μενού με τα data, εκεί που σου λέει να ρυθμίσεις ημερήσιο όριο πολύ μπέρδεμα. Ενώ του βάζω κανονικά τα gb που έχω βάσει προγράμματος, αυτό συνέχεια μου βγάζει μνμ για υπέρβαση ορίου!!!
-
εχω και λειτουργών το Mi max καμία 10αρια μέρες. Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές, όμως έχω μερικά θέματακια. Καταρχάς φοραω την 7.5 stable GTV. Τώρα, για παράδειγμα ανοίγω το fb και δεν ενημερώνεται, δλδ κολλάει στα ίδια που είχα δει πριν 2-3 ώρες. Επίσης σε κάποιες άλλες εφαρμογές πχ eradio, βγαζει μνμ ότι προέκυψε σφαλμα και μου βγάζει να στείλω αναφορά στη xiaomi. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια περιστατικά???
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen)
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το Mi max μέσω micast με τηλεόραση??? Εγώ έχω ένα της samsung που το είχα πάρει παλιότερα για να συνδεω το s4 και δούλευε κομπλε. Το είχα δοκιμάσει και με lg g3 και πάλι κομπλε. Με το xiaomi τίποτα. Δείχνει ότι συνδέεται αλλά στη τβ βγαζει μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα...
-
Παράθεση από panospc: “Με το fastboot format system διέγραψες το λειτουργικό σύστημα γι' αυτό κολλάει στο mi. Πρέπει να περάσεις το TWRP και μετά να φλασάρεις την ελληνική ROM. Μπες σε fastboot mode κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Volume Down και Power μέχρι να εμφανιστεί το λαγουδάκι και μετά κάνε ότι σου είπε ο MIUI_ART ” μα είμαι στο λαγουδάκι, αλλά όταν πάω να πληκτρολογήσω τς εντολές στο cmd , πχ adb devices δεν βγάζει κάτι όπως πριν...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βρε αφού το Recovery το έχεις με ονομασία twrp.img και θα πρέπει να δώσεις την εντολή fastboot flash recovery twrp.img για να σου δουλέψει... ” μάλλον πατάτα έκανα, γιατί μετά πάτησα fastboot reboot κρατώντας πατημένο το volume+ και τώρα έχει κολλήσει σε μια οθόνη με ένα κινητό και το καλώδιο usb από κάτω....