Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max 32GB (Hydrogen)
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “στειλε μ teamviewer να κανουμε μια δοκιμη ” ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου.... πάω για unlock τώρα και ας ελπίσουμε να τσουλίσει καλύτερα αυτό...!
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από delapo: “Παράθεση από geoanto555: “Επανακκίνηση και υπολογιστή και κινητό και βάλε το usb σε άλλη θύρα ... ΄να είναι εννοείται usb πάνω στην μητρική και όχι έξτρα, Αν δεν γίνει κάτι στειλε μου να μπω σε teamviewer..(μπορώ να μπω για 3 λεπτά μόνο) ” οκ το κάνω και ενημερώνω... ” δυστυχώς τίποτα...!
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Επανακκίνηση και υπολογιστή και κινητό και βάλε το usb σε άλλη θύρα ... ΄να είναι εννοείται usb πάνω στην μητρική και όχι έξτρα, Αν δεν γίνει κάτι στειλε μου να μπω σε teamviewer..(μπορώ να μπω για 3 λεπτά μόνο) ” οκ το κάνω και ενημερώνω...
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από delapo: “Παράθεση από delapo: “μου βγάζει μνμ στο MiFlash: Σφάλμα κατλά τη φόρτωση της βιβλιοθήκης/DLL (0X80029c4a: wait port ready to use 9) και έχω κάνει και επανεκκίνηση στον Υ/Η ” καμιά ιδέα κανείς? πάλι το ίδιο κου βγάζει (και τώρα δοκίμασα με τη rom που έχει ο οδηγός στην αρχή - 6.7.7.)...! ”
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αρχικά δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις bootloader όπως είσαι... Αν δεις ότι πάει μέχρι το 50% και σταματά θέλεις developer rom. Ακολουθείς τον οδηγό και με το που ανοίξει το κινητό συνδέεις mi λογαριασμό και πάς για ξεκλείδωμα.. ” σίγουρα να δοκιμάσω όπως είμαι? Ρωτάω μην συμβεί τίποτα και μετά τρέχω και δεν φτάνω...
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματώρα φοράω 7.5.6.0. Stable (MBCCNDE)
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι μια τελευταία ερώτηση, όντας πρωτάρης με τις διαδικασίες, αφού φλασάρω την ρομ που λέμε παραπάνω, πάω μετά για unlock ή χρειάζεται και κάποιο άλλο βήμα προηγουμένως? (έχω ήδη πάρει οκ από xiaomi για unlock)
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βάλε εσύ την 6.7.7 Να ξεκλειδώσεις δεν θέλεις; Βάλε αυτή του οδηγού αν δεν κατάφερες κάτι μέχρι τώρα. ” ναι, για ξεκλείδωμα bootloader ενδιαφέρομαι. Οπότε θα το δοκιμάσω μεσημεράκι με αυτή του οδηγού και βλέπουμε πως θα πάει. Thanks για τη βοήθεια.
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατέβασε αυτή που σου δίνει ο οδηγός... Είναι δοκιμασμένες αυτές . ” ok, απλά στον οδηγό έλεγε να κατεβάσεις και πιο καινούρια version αν υπάρχει....
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από delapo: “καμιά ιδέα κανείς? ” Ποια ρομ ΄κατέβασες ” xiaomi mi max 32gb latest china developer fastboot file
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από delapo: “μου βγάζει μνμ στο MiFlash: Σφάλμα κατλά τη φόρτωση της βιβλιοθήκης/DLL (0X80029c4a: wait port ready to use 9) και έχω κάνει και επανεκκίνηση στον Υ/Η ” καμιά ιδέα κανείς?
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμου βγάζει μνμ στο MiFlash: Σφάλμα κατλά τη φόρτωση της βιβλιοθήκης/DLL (0X80029c4a: wait port ready to use 9) και έχω κάνει και επανεκκίνηση στον Υ/Η
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασωστά τη βλέπει, αλλά όταν πάω να βάλω την εντολή μέσω cmd δεν την βλέπει όπως πριν...
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok το διάβασε, μετά την ανοίγω τη συσκευή ή την αφήνω κλειστή κα τρέχω το MiFlash?
-
delapo - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαόλα καλά μέχρι το σημείο που γράφω την εντολή adb reboot edl, όντως κάνει restart, αλλά δεν βγάζει μαύρη οθόνη, ούτε κόκκινο λαμπάκι, με βάζει κανονικά μέσα κα ζητάει pin για να ξεκλειδώσει κάρτα sim! Τι κάνω????