Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• δεν ξέρω ρε παιδιά. Μπαίνω στο μενού που λέτε, αλλά όταν πάω να επιλεξω ήχο μου βγάζει κάτι κινέζικα. Κατά ταλλα ναι, έχω βάλει αγγλικά και όλα είναι αγγλικά στη συσκευή.

• ασχετο... Ήχο κλήσης πως αλλάζει γιατί από το μενού με πετάει σε κάτι κινέζικα;; Φοραω αγγλοκινεζικη stable 7.5.6.0.

• λοιπόν έκανε ένα αυτόματο update και τώρα είναι στην 7.5.6.0 Stable (MBCCNDE), και λόγο του ότι δεν έχω χρόνοθα το δουλέψω το 3μερο έτσι και μετά βλέπουμε... Ελπίζω να μην έκανα καμία πατάτα!

• Επειδή ταξιδεύω σήμερα, αν το αφήσω έτσι για 3-4 μέρες και το φτιάξω μετά, δεν θα έχω κάνα θέμα έτσι? Βέβαια, επειδή δεν του έχω βάλει sim ακόμα, αν μου βγάλει update το προχωράω ή όχι??

• άρα συνοψίζω: 1. κατεβάζω Developer Rom China 2. κάνω την ενημέρωση μέσω Miphone 3. ξεκλειδώνω bootloader 4. κατεβάζω την ελληνική rom (GTV 6.8.4) 5. κατεβάζω TWRP και ADB 6. προχωράω σε εγκατάσταση και ο θεός βοηθός...

• ήρθε σήμερα το θηρίο και φοράει 7.5.1.0. stable (μέσα έχει αγγλικά - κινέζικα και μου έκανε εντύπωση ότι έχει προεγκατεστημένο playstore). Έχω κάνει αίτηση για unlock και έχω παρει οκ από xiaomi. Όποτε πάω βουρ για ελληνική (εννοείται αφού ξεκλειδώσω bootloader πρώτα)?

• Παράθεση από delapo: “λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασ…

• λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασάρω πρέπει να είναι αυ…

• επειδή είμαι και γω σε αναμονή για το mi max (παραγγςελία από vickmall στις 25/7), θέλω να μάθω το εξής: επειδή θα μου έρθει με official rom (αγγλοκινέζικη) και ας υποθέσουμε ότι δεν μπω στη διαδικασία να βάλω την ελληνική, πως θα μπορέσω να εγκαταστήσω το google play?

• αν κατάλαβα σωστά ο οδηγός αυτός είναι για να περάσεις μόνο κάποια official rom? Αν δλδ θέλεις την ελληνική ακολουθείς διαφορετική διαδικασία?

• Παράθεση από delapo: “καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να παραγγείλω το mimax από vickmall, μου δίνει επιλογή να έρθει με official rom (αγγλικά + κινέζικα) ή να περάσουν multilanguage + playstore. Τι προτείνετε σαν καλύτερο, δεδομένου ότι όταν με το καλό παραλάβω, λογικά θα θέλω να περάσω την ελληνική? Επίσης μιας και είμαι νέος xiaomiτης αν έχω καταλάβει σωστά, η διαδικασία μόλις παραλάβω είναι η εξής: - τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader - κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα - ξεκλειδώνω τον boot…

• καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να παραγγείλω το mimax από vickmall, μου δίνει επιλογή να έρθει με official rom (αγγλικά + κινέζικα) ή να περάσουν multilanguage + playstore. Τι προτείνετε σαν καλύτερο, δεδομένου ότι όταν με το καλό παραλάβω, λογικά θα θέλω να περάσω την ελληνική? Επίσης μιας και είμαι νέος xiaomiτης αν έχω καταλάβει σωστά, η διαδικασία μόλις παραλάβω είναι η εξής: - τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader - κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα - ξεκλειδώνω τον bootloader - φλασάρω την ε…