Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Παράθεση από delapo: “λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασ…
-
λοιπόν, εν αναμονή του mimax (hydrogen) θέλω να είμαι έτοιμος, οπότε προχώρησα στη διαδικασία για αίτηση ξεκλειδώματος bootloader (θα μου έρθει με official αγγλοκινέζικη από Vickmall). Σε 2 μέρες μου ήρθε μνμ από xiaomi ότι είμαι οκ και στο miui.com μου δίνει πλέον τη δυνατότητα για Download Mi unlock. Αυτό απ`όσο έχω καταλάβει θα πρέπει να το κάνω εφόσον έχω τη συσκευή στα χέρια μου, για να μπορώ να συνδέσω το mi account μου από εκεί, σωστά? Επίσης λογικά η rom που θα φλασάρω πρέπει να είναι αυ…
-
αν κατάλαβα σωστά ο οδηγός αυτός είναι για να περάσεις μόνο κάποια official rom? Αν δλδ θέλεις την ελληνική ακολουθείς διαφορετική διαδικασία?
-
Παράθεση από delapo: “καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να παραγγείλω το mimax από vickmall, μου δίνει επιλογή να έρθει με official rom (αγγλικά + κινέζικα) ή να περάσουν multilanguage + playstore. Τι προτείνετε σαν καλύτερο, δεδομένου ότι όταν με το καλό παραλάβω, λογικά θα θέλω να περάσω την ελληνική? Επίσης μιας και είμαι νέος xiaomiτης αν έχω καταλάβει σωστά, η διαδικασία μόλις παραλάβω είναι η εξής: - τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader - κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα - ξεκλειδώνω τον boot…
-
καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να παραγγείλω το mimax από vickmall, μου δίνει επιλογή να έρθει με official rom (αγγλικά + κινέζικα) ή να περάσουν multilanguage + playstore. Τι προτείνετε σαν καλύτερο, δεδομένου ότι όταν με το καλό παραλάβω, λογικά θα θέλω να περάσω την ελληνική? Επίσης μιας και είμαι νέος xiaomiτης αν έχω καταλάβει σωστά, η διαδικασία μόλις παραλάβω είναι η εξής: - τσεκάρω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader - κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα - ξεκλειδώνω τον bootloader - φλασάρω την ε…