Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.

• Καλημέρα, έχω το 3s land 2/16. Υπάρχει κάποια διαφορά στην εγκατάσταση από το 3/32 που πρέπει να προσέξω ή κάνω ακριβώς τα ίδια;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zk750: “Την GTV 6.10.13 είχα ” Κοντά είναι... είσαι οκ. ” Η απορία μου είναι αν αυτή η αποτυχημένη εγκατάσταση της λάθος rom έχει δημιουργήσει κάτποιο πρόβλημα ή όχι.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zk750: “Να κάνω install τώρα ή να κάνω και wipe data? ” Αν είχες παλιά ρομ κάνε... ” Την GTV 6.10.13 είχα

• Καλησπέρα, έκανα πατάτα και πήγα να εγκαταστήσω την 6.11.24 για το redmi 3s (land) που την κατέβασα για τον κινητό του πατέρα μου. Έκανα advance wipe (dalvic και cache) από το teamwin και μόλις πάω να το περάσω μου λέει error 7 installation failed. Όταν το κατάλαβα πέρασα την kenzo 6.11.24 (ευτυχώς το βλέπει στον υπολογιστή) και ξαναέκανα wipe (dalvic και cache). Να κάνω install τώρα ή να κάνω και wipe data?

• Δεν το ήξερα αυτό, θα το δοκιμάσω ευχαριστώ

• Παράθεση από ChristosMajesty: “Πηγες στο Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης και πάνω πάνω τι σου λέει; ” Ναι και μετά επιλέγω προσθήκη δακτυλικου αποτυπώματος και με πετάει στη σελίδα για επιλογές τρόπου κλειδώματος, πουθενά το δακτυλικό αποτύπωμα

• Παράθεση από ChristosMajesty: “Έννοιες ότι στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει επιλογή για να σεταρεις το δακτυλικό; ” Ναι δεν υπάρχει

• Καλησπέρα, πέρασα την 6.11.13 και δεν μου εμφανίζονται οι επιλογές για το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι πρέπει να κάνω;

• Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να για το R3s από geekbuying που το έχει στα $110. Ρώτησα με τι rom είναι και μου είπε με multilanguage stable. Επειδή ενδιαφέρομαι να περάσω την GTV, θα έχω καποιο πρόβλημα ή προχωρήσω στην αγορά;

• Καλησπέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από geekbuying, το έχει σε προσφορά $110 XIAOMI Redmi 3S 4G LTE 2GB 16GB Smartphone - Dark Gray Σε αυτή την έκδοση τι rom θα φοράει, θα μπορώ εύκολα να περάσω την ελληνική; Ή να το πάρω από vickmall και να ξεμπερδεύω; και αν ναι με ποια rom από τις 3 που έχει; XIAOMI Redmi 3S 2GB +16GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery Ευχαριστώ

• Mi4c vs redmi 3s vs mi5

zk750 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

130€ έχει το R3s και 125€ το Mi4c, στο vickmall. Δεν κοιτάω για το 3/32 γιατί το παίρνω για τον πατέρα μου, ο οποίος ξέρει τα βασικά και να βάζει και gps. To R3s μου αρέσει για την αυτονομία του, το Mi4c γιατί ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά.

• Mi4c vs redmi 3s vs mi5

zk750 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ρωτάω και εγώ εδώ κάτι που θέλω για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα Ενδιαφέρομαι για αγορά ή του Mi4C ή του Redmi 3s και τα δυο 2/16. Η τιμή τους είναι ίδια στο vickmall, έχω δει συγκριτικά από site, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας ως πιο έμπειροι και ως χρήστες ώστε να καταλήξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από zk750: “ναι ” Βαλε την τελευταια Ελληνικη με Factory reset και δεν θα εχεις πρόβλημα. [XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55) ” Πέρασα την 6.10.13, ξαναξεκλείδωσα τον bootloader και δουλεύουν οι SIM. Ερώτηση: Το 4G παίζει μόνο στη SIM 1 ή μπορούμε να το αλλάξουμε;

• Δοκίμασα και με 6.8.18, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αν ο bootloader ήταν κλειδωμένος το κινητό θα άνοιγε μετά το install της rom;

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από zk750: “Με stable 8.0.1.0 είμαι ” Πριν ποια ειχες? ” Αυτή είναι η πρώτη που έβαλα, προχτές πήρα το κινητό

• Παράθεση από Bodai: “@zk750 για σημερα έκανες αρκετά. Εϊσαι με gkalen τώρα σωστά? Αυριο θα κάνεις την ίδια διαδικασία αλλά με GTV και αν δεν στρώσει και μ' αυτη .... βλέπουμε ... ” Με stable 8.0.1.0 είμαι Θα δοκιμάσω και με GTV και βλέπουμε Ευχαριστώ

• Άνοιξε αλλά πάλι το ίδιο κάνει με τις sim, μετά από 5 δευτ που βάζω το pin το ξαναζητάει, για την 2η sim μου λέει κιόλας ότι είναι απενεργοποιημένη. Τώρα που έχω τις sim μέσα δεν με αφήνει ούτε να το σετάρω. Τι να φταίει;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zk750: “Μέσα από το twrp μόνο reboot system δεν έχει; Πως θα μπω απευθείας bootloader; ” Εχεις επιλογή, αλλά αν για τον οποιδήποτε λόγο δεν δουλεύει σε αυτη την φάση θα πατήσεις Power & Vol - Μέχρι να μπεις fastboot ” Το βρήκα, μπήκε fastboot, άνοιξα το unlock tool, σταματάει στο 50% και μου γράφει "could not verify device" και από κάτω "no need to unlock this device"

• Παράθεση από Bodai: “Δεν κάνεις τίποτα λάθος @zk750. Είναι το Wipe Data που έκανες. Συνεχισε έτσι, πρόσεξε όμως αυτό.. Μόλις τελειώσεις το φλασάρισμα θέλω απο το TWRP να κάνεις Reboot -> Bootloader αντι για το σύνηθες που κάνουμε. Να κάνεις έλεγχο του bootloader αν είναι ακόμα ξεκλείδωτος Αν είναι ολα οκ πατάς fastboot reboot Κατανοητό? ” Μέσα από το twrp μόνο reboot system δεν έχει; Πως θα μπω απευθείας bootloader;