Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• update: τελικά το θέμα με τα widget καιρού λύθηκε...ήθελαν να μπουν στην λίστα με το auto-start... τελευταίο πιθανόν bug , το google fit...δεν περπάτησα πολύ σήμερα, αλλά το 0 λεπτά σίγουρα δεν είναι σωστό...το έβαλα και αυτό στο auto start και θα το παρατηρώ, ειδικά από δευτέρα , μιας και καθημερινές γράφω τουλάχιστον μια ώρα περπάτημα..

• καλημέρα στην παρέα...έχω φλασάρει την ευρωπαϊκή ROM και όλα καλά... η μόνη παρασπονδία το widget του transparent weather που δεν κάνει αυτόματα update την ώρα...δηλαδή ανοίγεις την οθόνη και δείχνει ώρα από την περασμένη φορά που είχες ανοίξει την οθόνη... Δοκίμασα και με άλλον καιρό και πάλι η ώρα μένει πίσω όταν ανοίγεις την οθόνη...μόνο τα μαμά widget καιρού και ώρας δουλεύουν σωστά..

• Χίλια ευχαριστώ...την ψιλιάστηκα την δουλειά και στο καφέ που πήγα να "ηρεμήσω από το ψιλοσόκ" :p και του έκανα ένα factory reset... θαύμα λοιπόν, και το google aqccount πήρε και κάτι themes εμφανίστηκαν και όλα κομπλέ....στην πορεία βρήκα και το "χαμένο ρουτ"..:) όλα καλά λοιπόν, συνεχίζω το στήσιμο εφαρμογών και με γεια μας..:) Αν έχω κάτι άλλο, θα επανέλθω!

• ναι ναι...το ξέρω...ευχαριστώ λοιπόν, bootaρα σε twrp, φλάσαρα την τελευταία developers 5.10.29 και όλα καλά με την έννοια ότι το τηλέφωνο άνοιξε Δυστυχώς πάω να περάσω google account και συνέχεια μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τους servers της google, να προσπαθήσω αργότερα...τώρα αυτό να με αγχώσει?? το έχει δει ποτέ κανείς?

• και λογικά η international developer rom (λινκ από ερώτηση 3) είναι και pre-rooted, έτσι? Thanks!

• καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα παρέλαβα επιτέλους σήμερα το Mi4C και ήρθε με έκδοση MIUI 7 7.0.4 (LXKCNCI) Stable. Λογικά είναι η κινέζικη , αλλά τους είχα πει να βγάλουν τις κινέζικες εφαρμογές και όντως δεν υπάρχουν με μια πρόχειρη ματιά που έριξα. 2-3 ερωτήσεις λοιπόν για να μην σας κουράζω: 1) Υπάρχει περίπτωση να ρουτάρω όπως είναι ή αν κατάλαβα καλά πρέπει να περάσω developer rom? Θέλω να περάσω backup εφαρμογών από titanium, οπότε το root είμαι must. 2) Χρησιμοποιώ τις συσκευέ…