Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
ΟΛΑ ΟΚ!!! Απο χθες που την έβαλα, μου φαίνονται πολλά πράγματα πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την ρομ του κινεζομάγαζου. Καταρχήν, έφυγαν οι αμφιβόλου ποιότητος και σκοπιμότητος κινεζοεφαρμογές του συστήματος, μαζί με κάτι διαφημήσεις που μου έριχνε το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι ό,τι και αν έκανα εκείνη την στιγμή. Κατα δεύτερον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεί να "γράφει" στην SD card (=rooted!), είτε εγκαταστάσεις εφαρμογών, είτε φωτογραφίες, είτε να λαμβάνεται σαν εναλλακτικός αποθηκευτικός χώρος διαφόρων εφα…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από aks7: “@Panos980 έχεις κατεβάσει για hennessy(απλο) και στο προφιλ σου φαίνεται οτι έχεις το pro για δες το λίγο.. ” Πράγματι, μπερδεύτηκα αλλά ευτυχώς δεν το πήρα στην μασχάλη... Το παρατήρησε και το επισήμανε ο iAmLiakos και έτσι γλύτωσα σχετικά εγκαίρως πολύ κόπο και ταλαιπωρία.. Απο χθες πλέον είμαι με την Ελληνική έκδοση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καμία σχέση με αυτή του κινεζομάγαζου που είχε και ένα κάρο αμφιβόλου ποιότητας και σκοπιμότητας εφαρμογές και διαφημήσεις...
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Panos980 Ναι αυτό είναι! Μην αγχώνεσαι, προσπάθησε να φλασάρεις με τον ίδιο τρόπο το σωστό recovery και ας ελπίσουμε να ανοίξει. (λογικά θα ανοίξει) ” ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έγιναν τα χειρότερα!!! Το πήρε κανονικά. Είμαι ήδη στην διαδικασία του flash της Ελληνικής! χμμ... μόλις τελείωσε! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ iAmLiakos! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ.... !!!!!!
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Panos980 Φίλε μου ελπίζω να μην κατέβασες TWRP για το HENNESSY που είναι το ΑΠΛΟ και όχι το PRO. Το δικό σου είναι το KENZO. Πρόσεξε το αυτό γιατί παίζει να το brickares τώρα και να χρειαστεί πάλι flash με το MiFlash την fastboot rom. Για προσπάθησε να φλασάρεις το σωστό Recovery. ” ΩΧ ΑΜΑΝ! Λες; Δίκιο έχεις, (τα μάτια μου μέσα... ) Αυτό εδώ πρέπει να είναι το σωστό που λες προφανώς...
-
Έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον χρήστη bluepanos. Είμαι ΟΚ μέχρι το σημείο του οδηγού Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) "Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader Η συσκευή μας τώρα θα κάνει Reboot σε FastBoot Mode - Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM. Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img" Εμένα σε αυτό το command μου εμφανίζει:…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Trelos: “Παράθεση από MIUI_ART: “εντολή ” Καλησπέρα παιδιά! Ξεκινάω τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader, φτάνοντας στο βήμα 5 (με βάση την πρώτη σελίδα) πατάω ξεκλείδωμα και η διαδικασία σταματάει στο 50%. ” Φιλαράκι, χωρίς να έχω καμία ειδική γνώση στο θέμα και είμαι και νέος στο αντικείμενο, ρίξε μια ματιά μήπως έχεις το ίδιο θέμα με εμένα: Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ότι μου είπε ο LALLASGR, βγήκε αληθινό και το ξεπέρασα. Λέω μήπως....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Άντε με το καλό και Ελληνική!! Κάνε με προσοχή τα βήματα του οδηγού και όλα θα πάνε καλά!! Μην ξεχάσεις να περάσεις το zip στο κινητό πριν πας fastboot..Πολλοί το ξεχνάνε..αλλά και εκεί υπάρχει λύση να περαστεί η ρομ μέσω adb sideload!! Αν κολλήσεις κάπου ρίξε φωνή! ” Μάλλον πλεον είμαι εκτός θέματος/θρεντ αλλά να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; Εντάξει με την Κινέζικη developer. Έκανα και developer mode, ενεργοποίησα το USB Debugging, έβαλα και την Ελληνική ρομ στην κύρια μνήμ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι ναι!!Κρατάς πατημένο το power για να κάνει επανεκκίνηση και αναμένεις να ανοίξει! ” NAAAAAAIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!! Θεούλης!!!!!!!!!!!!! Έγινε και το unlock κανονικά!!!!!! Προχωράω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ MIUI "xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.23" ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ LALLASGR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αυτό έχει να κάνει με τους drivers των windows. Πριν μια βδομάδα φλάσαρα κινητό που το είχε αναγνωρίσει έτσι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! ” ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ! Αφού σταύρωσα δάκτυλα χεριόνε και ποδιόνε, έσφιξα και τον ποπουδάκο μου και τελικά το πάτησα. ΟΛΑ ΟΚ! Τελείωσε μέσα σε 157sec. Τώρα, να υποθέσω ότι ξεκουμπώνω την USB και κάνω boot την συσκευή?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos980: “Αλήθεια, είναι φυσιολογικό αυτό; Είναι διαφορετικό κάπως απο αυτό που δείχνει ο οδηγός... λέω να συνεχίσω την διαδικασία.... (?) ” Τώρα που το παρατηρώ, δεν με αφήνει να βάλω τον Qualcomm driver απο το path που βρίσκεται ο driver. Φαίνεται όμως να το βλέπει ΟΚ. Το MiFlash 2015.10.28.0 το βλέπει στο Port 30 κανονικά. Κάνω προσευχούλα και το πατάω το άτιμο το flash... EDIT: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ... ξεκίνησε το flash κανονικά!!!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μην αγχώνεσαι, το κινητό δεν έχει πάθει τίποτα..με μια επανεκκίνηση θα ανοίξει πάλι σωστά! Κάνε ένα restart στον υπολογιστή, άλλαξε usb θύρα στο κινητό και δες αν το αναγνωρίσει σωστά και μείνει!! Αν χρειαστεί κράτα πατημένο το κουμπί power στο κινητό για να φορτώσει πάλι σωστά και ξαναδίνεις την εντολή adb reboot edl! ” ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ. Δεν έγινε τίποτε κακό. H συσκευή έκανε κανονικά boot στο android. -Έκανα reboot το λαπτοπ. - Άλλαξα USB θύρα (το είχα κουμπωμένο σε USB3 θύρ…
-
ΜήνυμαΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά! Αγιούτο! Έφθασα επιτυχώς μέχρι το βήμα 9 του συγκεκριμένου οδηγού: "9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία..." Το κινητό είναι κουμπωμένο στην usb, με το κόκκινο λεντάκι να αναβοσβήνει. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι στον device manager του laptop μου (Win 8.1 x64, eng), ενώ με το που πρωτοέκανε "adb reboot edl" το είδε για κάποια δευτερόλεπτα στο Ports -> RHLINK (ή κάπως έτσι μαζί με κάτι άλλο) QDLoader 9…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα και καλό μήνα, καλώς ήρθες στην παρέα μας Βασικό, δες αν σου έχει και την ελληνική στις επιλογές γλώσσας, αν ναι είναι σίγουρα unofficial. Αν δεν μπορείς να περάσεις official rom με το mi pc suite τότε είναι και αρκετά πειραγμένη οπότε πας με τον οδηγό για flash official rom Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Όσο για το unlock, τις τελευταίες 2-3 μέρες υπήρχαν μερικά προβλήματα με τον σερβερ των κινέζων και έβ…
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ και καλή προσπάθεια ανάπτυξης αυτής της ελληνικής κοινότητας! Στο θέμα μας τώρα. Καταρχήν να πω ότι εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, είμαι άλλος ένας περήφανος κάτοχος ενός RMN3 Pro 2/16gb (snapdragon). Το πήρα απο ταϊνιντιαλ. Λοιπόν, μέσα έχει μια ΤΥΠΟΥ multilingual ρομ MIUI7 έκδοση 7.8.9.0 |Stable. (!?!?!) Τσέκαρα και είναι κλειδωμένος ο bootloader. Διάβασα εδώ το αντίστοιχο θρεντ, και έκανα ΕΠΙΤΥΧΩΣ αίτημα στην Xiaomi για να τον…