Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 91.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Σας κάνει το Antivirus ενημέρωση έχει το AVAST σε μενα δεν κάνει
-
παιδια με δύο sim ενεργές χάνω κλείσεις sim1 τηλέφωνο και sim 2 internet Μήπως το έχει παρατηρήσει κάποιος αυτό και στην προηγούμενη είχε θέμα αλλά όχι τόσο έντονο όπως εδώ ευχαριστώ
-
Για σου και απο μενα το περασα μια χαρα το μονο προβλημα που βρηκα ειναι με τις καρτες sim1 kai sim2 οταν εχω τα δεδομενα στην δευτερη καρτα και στην πρωτη τηλεφωνο ναι μεν εχω δεδομενα στην δευτερη αλλα στην πρωτη sim1 χανει το σημα δισκολευεται να παρει τηλεφωνο το 3g δεν εμφανιζεται αυτα μολις το αφαιρεσω το patches δουλευουν κανωνικα οι καρτες ευχαριστω
-
Σε Kate το blouthouth σας συγχρονίζει καλά εμένα όχι έχει θέμα μια βρίσκει την συσκευή μια την χάνει και κάνει πολύ ώρα να την βρει και δεν συνδέεται μετά
-
Για σας παιδιά το BT δουλεύει σε σας δεν συγχρονίζει με το ρολόι μου ενω το βλέπει το χάνει όμως πολύ γρήγορα
-
πως το κανω το root switch που παω ευχαριστω
-
Καλήμερα! Θελω να κανω μια διαπιστωση. Ημουν με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.4.13.zip και ολα δουλευαν καλα. Η supersu δουλευει τελεια. Μια εφαρμογη της Alpha bank, το my alpha wallet ειναι μια χαρα. Απο μπαταρια πήγαινε πολυ καλα και ειπα να βαλω τις επομενες rom. Εβαλα την τελευταια χτες που βγήκε. Εδω παρατηρησα οτι ολα δουλευουν πολυ καλα, εβαλα και supersu ολα καλα. Με το root αυτο που δεν μου δουλεψε ηταν το my alpha wallet, μου λεει οτι ειναι root η συσκευη και δεν δουλευει. …
-
Με την τελευταια αναβαθμιση δεν δουλευει ουτε η εφαρμογη my Alpha wallet λεει οτι δεν υποστηριζεται απο rooted συσκευες μπορουμε να κανουμε κατι γιατι την χρειαζομαι αυτη την εφαρμογη ευχαριστω