Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 66.
-
ρε παιδιά ούτε κ εμένα μου ανοίγουν ούτε με αυτό το update.τι παίζει είμαι τόσες μέρες χωρίς ιντερνέτ. Εντομεταξυ έγινε και κάτι περίεργο. Ακολούθησα μία άλλη οδηγία κ φάνηκε.οτι πέτυχε γτ άρχισε να δείχνει στην οθόνη τα δεδομένα κλπ αλλά τελικά κ πάλι δε έμπαινε γτ μάλλον δεν κατέβαιναν αρκετά. Τι να κάνω?
-
δυστυχως αυτή τη φορά δε λειτουργεί ο τρίτος τρόπος όπως λειτούργησε την προηγούμενη φορά.. να ρωτήσω κάτι, αν σταματήσω να κάνω τα updates θα σταματήσουν να χαλάνε κ τα δεδομένα?
-
Αν νομίζεις ότι σε έχει βάλει κάποιος για κριτή για το ποιος θα θέλει να εκφράσει το οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις. Επαναλαμβάνω ότι δε σε κατηγορισα για κάτι ούτε σου έστειλα προσωπικά κάποιο μήνυμα για τη συμβουλή σου ή το οτιδήποτε. το ύφος μου είναι απόλυτα δικαιολογημένο γιατί βρέθηκα ξαφνικά στο αμάξι χωρίς να μπορώ να έχω gps για να πάω εκεί που θέλω κ προφανώς αυτό θα με εκνευρίσει κ θα το πω γιατί είναι δικαίωμα μου (χωρίς φυσικά να προσβάλει κανεναν η οποιαδ…
-
Έφτιαξε τελικά , με την τελευταία συμβουλή. Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Δεν απευθύνθηκα καν σε σένα ούτε προσεβαλα κάποιον . Απλά μου φαίνεται τραγικό το να γίνεται update για να φτιάξει κάτι κ να χαλάει κάτι άλλο κ έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει απ όταν πήρα το κινητό κάθε βδομάδα . Αυτό δεν αφορά εσένα όμως εκτός κ αν εσύ κάνεις τα updates η σου ανήκει η xiaomi. Χρόνια πολλά κ σε εσένα κ με λιγότερη ευθιξία :p
-
Έκανα επαναφορά των ρυθμίσεων κ επανακινηση αλλά δεν έγινε τίποτα. Κ εγώ που είμαι άσχετος δωστού τώρα καμιά ώρα να ψάχνω οδηγούς κλπ που δεν καταλαβαίνω για να φτιάξω κάτι που δεν έπρεπε καν να έχει χαλάσει. Πραγματικά έλεος.
-
Παράθεση από jpapoul: “Παράθεση από Kostis92: “για να το φτιαξω χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κ υπολογιστή ή γίνεται απ το κινητό? Τελικά να κατεβάσετε άλλη εφαρμογή ή να φτιαξω αυτή που υπάρχει ήδη? Τι προτεινετε? ” Weather m8 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κ το άλλο να το αφήσω έτσι χαλασμένο?μήπως επηρεάσει κ το υπόλοιπο κινητό μετά? Άγχος :π