Ο φίλος τάκης έκανε ότι μπορούσε, σπατάλησε σχεδόν 2 ώρες απ τη ζωή του κ πολύ απλά δεν καταλήξαμε πουθενά γιατί το λάπτοπ μάλλον είχε θέμα κ δν έβλεπε το κινητό (γιατί μάλλον μου ριξατε πολλές καταρες πιο πάνω :p ) . Τουλάχιστον περιμένουμε την έγκριση από την xiaomi που με την τύχη που έχω εγώ θα έρθει σε κάνα χρόνο. Όλα καλά γενικοτερα εσείς τι νεα?
Τι εννοείται? Έγραφε ότι κάνει μέχρι 10 μέρες να έρθει κ αν δεν έρθει να τους στείλω κ καλά παράπονα. Εγώ να την περιμένω τώρα σε λίγο να μου έρθει δλδ? Πως γίνεται αυτό? Αυτό που έλεγα ότι κολησα ήταν για το bootloader. την αίτηση την έκανα κανονικά. Υποτιθεται
προσπαθω να ακολουθήσω τον οδηγώ αλλά δεν καταλαβαίνω καν τι λέει ο οδηγός. Προφανώς απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εστω στοιχειώδεις γνώσεις. Εγώ όχι απλά έχω μακμπουκ κ δν έχω ιδέα από αυτά (αλλά ούτε κ απ τα apple) που κάθομαι κ ψάχνω στο google να αποκωδικοποίησω τι μπορεί να σημαίνει cmd κλπ κλπ. Ωστόσο άνοιξε κανονικά το παραθυράκι κατέβασα κ αυτό το adb αλλά κάτι μάλλον έκανα με την εντολή. Μάλλον δεν την έβαλα σωστά?
ουφ πάλι καλά ήταν στο αυτόματο τελικά. Απλά έχω στο μυαλό μου ότι ανά πάσα στιγμή κάτι θα χαλάσει κ μου φαινονται όλα υποπτα. Τώρα λοιπόν ώσπου να γίνει ή έγκριση τι κάνω??