Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΡε παιδια δεν εχω λογια.Εισαστε απιθανοι,ευχαριστω πολυ.Ολα τα αλλα αυριο,ναστε καλα,καληνυχτα
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΕλπιζω να μην εκανα κουταμαρα.τοση ωρα που παιδευομουν και με βοηθουσατε κατεβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Stable Version Fastboot File Download και λιγο πριν μου κανεις το τελευταιο post την ειχα βαλει στο miflash,την πηρε,ανοιξε,βρηκε δικτυο,σεταριστηκε,ολα καλα για την ωρα.ειναι ολα κινεζικα παλι,δεν εχει google apps αλλα εχω κινητο.Πειτε μου οτι δεν εκανα βλακεια και θα μπορεσω επιτελους να περασω μια ελληνικη rom.Ταυτοχρονα κατεβαζω την developer.Τι λες φιλε μου?
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαwifi υπαρχει στο σπιτι,τσεκαρισμενο με αλλο κινητο και ταμπλετ.Ναι Redmi note 3 pro
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαναι.ειχε μπει με τα update απο το updater
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαναι,γιατι δεν βρισκει wifi η sim card.Να περασω με miflash καποια αλλη?
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΜπηκε κανονικα οπως ακριβως λες.Ανοιγει και στο πρωταρχικο σεταρισμα κολλαει εκει.Το miaccount ειναι το δικο μου.Το τσεκαρισα μολις μπαινοντας στο site και βαζοντας τους κωδικους μου
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΣυγνωμη που σας παιδευω και ευχαριστω ταυτοχρονα για την ανταποκριση.Επειδη εχω κατεβασει ενα σκασμο προσπαθοντας να βγαλω ακρη το μονο σιγουρο ειναι οτι ο zip φακελος λεει kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαεκανα επανεκκινηση απειρες φορες,φτανει στο βημα του ''your device is assosiated withan existing MI account (162****241).Connectto the network to verifythe device.Εκει λεει connect to WLAN or insert a sim card με τις δυο επιλογες απο κατω.Οταν πατω connect to WLAN δεν βρισκει κανενα δικτυο.Κατω βγαζει skip.το πατω παει στο προηγουμενο βημα.Πατω searchfor sim card λεει to insert your sim card read the instructionsthat came with your device και κατω check again kai skip και απο κει δεν προχωραει,α…
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαyour device is assosiated withan existing MI account.Connectto the network to verifythe device.Μετα απο λιγο αφου δεν βρισκει δικτυο λεει cant get valid ID
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαφορτωνει την rom που του εβαλα και σαν αρχη παει να κανει προφανως πιστοποιηση αλλα δεν βρικει διαθεσιμο wifi ενω ειναι ανοιχτο,ουτε και την sim για να παρει data h opoia fysika einai mesa.opote den proxvraei
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαδυστυχως εχω προβλημα.αφου δεν εβρισκα βοηθεια και δεν μπορουσα με τιποτα να μπω στο twrp,εχοντας ξεμεινει με την beta,με το miflash εβαλα μια αλλη rom ,την kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgzη οποια μμπηκε ομως στο σεταρισμα δεν βρισκει ουτε wifi ουτε sim card για να προχωρησει,ετσι δεν εχω τηλ.To mail μου ειναι aaethel2@gmail.com για οποιον θελει να με βοηθησει να επικοινωνησουμε να του το δωσω γαι φτιαξιμο,με το αζημιωτο παντα.Ευχαριστω παιδια
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαμετα τα update που εκανε απο το updater,τωρα εχει την miui 8.6.9.9 beta me android 6.0.1 mmb29m.Τι κανω βρε παιδια για να βαλω την ελληνικη?Ποιον οδηγο να χρησιμοποιησω εδω που εχω φτασει?Το ατιμο τωρα ουτε google apps exei ουτε καν ελληνικη γλωσσα
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαsorry αυτη ειναι η φωτο
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμακι ομως ειναι ξεκλειδωτος
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαεχω βρει καποιους οδηγους αλλα εχω μπερδευτει πια.Ενας οδηγος λεει να μπω σε twrp,ομως δεν μπορω να μπω.Μου εμφανιζεται στο κινητο μια εικονα του κινητου και με παραπεμπει να το συνδεσω στο pc.το κανω και τιποτα.αδιεξοδο.αυτη τη στιγμη απο το updater κατεβαζει την 6.8.18.Καμμια βοηθεια παιδια?
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαπαιδια τα καταφερα.εχω πια την China Developer(V6.4.1.4) και ξεκλειδωτο bootloader.Να βαλω τωρα αυτην [GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM και με ποιον οδηγο?
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΕυχαριστω παρα πολυ παιδια.Θ ετοιμαστω ψυχολογικα και θα ορμησω
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΚαλα κανεις και με κοροιδευεις.Εχω στοκαρει τελειως.Να βαλω αυτην που περιγραφει το forum για αλλαγη απο unofficial σε official? China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυματο ιδιο μηνυμα σε τρια διαφορετικα κομπιουτερ το ενα με 10αρια 64μπιτα.
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαπαω να δοκιμασω