Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαεκανα οτι μου ειπες και τπτ δυστυχως.Μηπως εχει να κανει με τον κλειδωμενο bootloader?
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαθα ξανατσεκαρω αμεσως
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΑνοιγω το miunlock,βαζω τα στοιχεια μου,συνδεω το κινητο σε fastbootmode,paei mexri 50% και μετα βγαινει το παραπανω μηνυμα.Το ID μου οντως ειναι αυτο.Δεν ξερω τι να κανω
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΑφου ελαβα θετικη απαντηση απο xiaomi για unlock,φτανω σε αυτο το προβλημα
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΟχι δε το εχω κανει αν κι εχω λογαριασμο στο Mi account.Θα μελετησω το link που μου εστειλες και θα προχωρησω.Αν εχω αποριες και δε σου κανει κοπο μου απαντας αν θες.Ευχαριστω και παλι
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαακολουθοντας τον οδηγο που βρηκα οπως ειπα πιο πανω,διαπιστωσα οτι ο bootloader μου ειναι κλειδωμενος.Μπορεις να μου πεις αν τον πειραζω η οχι και τι να κανω μετα για να περασω σε Miui 8?Σε ευχαριστω
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμαοκ.φιλε μου
-
Αλλαγη ρομ
Μήνυμασορρυ φιλε μου.Δεν εχω παρει απαντηση και δεν ξερω αν ποσταρω σωστα γι αυτο...
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα.Μια βοηθεια χρειαζομαι.Θελω στο κινητο μου,Redmi note 3 pro,απο MIUI 7.3.5.0 stable που φοραει να βαλω την καινουρια MIUI 8.0.1.0 στην οποια με παραπεμπει το αρθρο με τις νεες stable V8.0.X.0 roms.Πως θα το κανω ομως;Μεσω Misuite και ξεκλειδωμα bootloader η απλα με twrp;Αυτα τα ειδα στο αρθρο νεος στην Xiaomi.Επισης εχω μπερδευτει με το κλειδωμα-ξεκλειδωμα bootloader.Με καποιον οδηγο του Forum που ακολουθησα ειδα οτι ο δικος μου ειναι κλειδωμενος.Στην μεθοδο αλλαγης rom με Misui…
-
Παιδια καλησπερα.Μια βοηθεια χρειαζομαι.Θελω στο κινητο μου,Redmi note 3 pro,απο MIUI 7.3.5.0 stable που φοραει να βαλω την καινουρια MIUI 8.0.1.0 στην οποια με παραπεμπει το αρθρο με τις νεες stable V8.0.X.0 roms.Πως θα το κανω ομως;Μεσω Misuite και ξεκλειδωμα bootloader η απλα με twrp;Αυτα τα ειδα στο αρθρο νεος στην Xiaomi.Επισης εχω μπερδευτει με το κλειδωμα-ξεκλειδωμα bootloader.Με καποιον οδηγο του Forum που ακολουθησα ειδα οτι ο δικος μου ειναι κλειδωμενος.Στην μεθοδο αλλαγης rom με Misui…