Εμένα προσωπικα από αυτές που έχω εγκαταστήσει μου άρεσε μέχρι στιγμής περισσότερο η x8a του Marcelo. Simpleuser εσύ ποια προτείνεις; Θα δοκιμάσω και την τελευταία του Urnyx05 με το προτεινόμενο config nfsmw_gr.
Από ποιον mod? Ρυθμίσεις θέλει για κάθε περίπτωση; Άκυρο δεν ήξερα ότι ο mod έχει τέτοιο όνομα (ultraM8). Απ ότι βλέπω έχει δώσει βαρύτητα στον IMX586. Θα το δοκιμάσω.
Όντως το καλύτερό (βολικό) xml είναι το trek που όλως περίεργος δουλεύει καλά ημέρα και νύχτα. Στο συγκεκριμένο κάνετε επιπλέον αλλαγές; Παρόλα αυτά νομίζω προσωπικά ό,τι η x8a εμένα στο δικό μου μάτι κάθετε καλύτερα αν και οι λήψεις με trek έχουν ένα κλικ μεγαλύτερο μέγεθός σε MB. Ερασιτεχνικά μιλώντας πάντα.
Εγκατέστησαν χθες την v3 την τελευταία. Λίγο πιο πρόσφατη από την beta 9. Πολλά Xml με ρυθμίσεις για δοκιμές. Λίγο πού την δοκιμάσα χθες βράδυ (Christmas, trek) δεν μου φάνηκε όμως καλύτερή από την x8a. Θα τις βγάλω στο PC σε μεγαλύτερή οθόνη. Θα φανεί.
Αυτή η έκδοση δεν είναι για OP6/6T; Βέβαια και το OP6 Sony φακό έχει IMX519 Exmor RS έναντι 363 που έχει το Mi8. Χρησιμοποιείτε τα xml που προορίζονται για το ΟP6 ή διαλέγετε από τα υπόλοιπα του Arnova;
Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity? Ευχαριστω! ” Εγώ δεν έχω ακόμα μόνιμα κάποια 7αρα έκδοση. Περιμένω να πάρω Android 10 καθώς πολλές 7αρες το απαιτούν. Πειραματίστηκα λίγο με την 7αρα του San1ty αλλά δεν με κάλυψε πληρώσει. Θα έχει βέβαια συνέχεια. Τώρα δουλεύω την X8a του Marcello που βασίζετ…
Ενδιαφέρον και αποτελεσματικό θα ήταν να είχαμε κάποια xml στην x8a για διάφορες περιπτώσεις και ανάλογα να φορτώνουμε το κατάλληλο. Ημερήσιο, κλειστό χώροι με λίγο φωτισμό, βράδυ με ελάχιστο φωτισμό, πρόσωπα κτλ
Ημέρα : Πίσω κάμερα Nexus6p, exposure +0.4, AWB mod Z6 586, autoexposure correction off, (4:3) 12,2 megapixel, Final jpg quality 100%. Με αυτές τις ρυθμίζεις τραβάτε; Νύχτα : Πίσω κάμερα Pixel3XL, exposure - 0,8, AWB mod Pixel 3, autoexposure correction off, 1/6 ή 1/10;, correction Night Sight off ή 1/4;, τραβάτε με Νυχτερινή Όραση ή χωρίς;
Σε σχέση με αυτό που είχα πριν (Huawei Nova Lite) ασύγκριτο. Τώρα εσείς που έχετε παραπάνω επαφή με το φωτογραφικό αποτέλεσμα του Μi 8 τι λέτε; Θα μπορούσα να αλλάξω κάτι και να βγει και καλύτερη;