Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
device is locked.cannot erase γράφει στα κόκκινα γράμματα. Δοκίμασα κ με το πιο καινούριο miflash αλλά πάλι το ίδιο γράφει.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57584/
-
Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα για άλλη μια φορά τη βοήθεια σας. Έχω ένα mi max 2 το οποίο έχει brickαρει. Μπαίνει ναι fastboot mode αλλά δεν είχε ενεργοποιηθεί προηγουμένως το usb debugging με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φλασαρω με το miflash την τελευταία fastboot rom που βρίσκω. Τι μπορώ να κάνω γι'αυτό; Προσπάθησα την 9.5.6
-
άλλη μία από 1621774920 και άλλη μία από nikossoul
-
Έφτασα στο σημείο που γράφει list of devices attached αλλά δε γράφει καμιά συσκευή από κάτω. =============== Νοε 30th 2016, 1:42am =============== οκ τα κατάφερα κ άνοιξε σε oficial rom. Σας ευχαριστώ πολύ. Λογικά μπορώ να βάλω κ ελληνική τώρα. Σωστά;
-
πλακα μου κάνετε; 14,7 το μέτρημα
-
λοιπον είναι ίδιο με το δικό μου. Kenzo. Ευχαριστώ. Συνεχίσω κ ελπίζω να μην έχουμε άλλα θέματα.
-
οταν λες πίσω πρέπει να το ανοιξω; Δεν έχει χαρτάκι εξωτερικά. Ο φορτιστης του είναι κινεζικος.
-
οταν λες πίσω πρέπει να το ανοιξω; Δεν έχει χαρτάκι εξωτερικά.
-
πως το τσεκαρω; =============== Νοε 29th 2016, 11:32pm =============== γιατι όχι edl?
-
Λοιπον το εκανα και ειναι κλειδωμενο... τωρα?
-
ευχαριστω. Θα το κοιτάξω αργότερα. Σε περίπτωση που είναι κλειδωμένο; Υπάρχει σωτηρία;
-
Καλησπερα παιδιά. Με τη σειρά μου κ εγώ θέλω να με βοηθεισετε και να μου πείτε τι μπορώ να κάνω με ένα redmi note3 pro το οποίο ένας φίλος μου το bringαρε γιατί όταν έκανε αναβάθμιση αυτόματα (developer) κάτι πείραξε. Όταν παω να το ανοιξω το μόνο που κάνει είναι να βγάζει ένα μνμ που λέει ότι δε έγινε σωστά ή αναβάθμιση. Το καλό είναι ότι μπαίνει σε fastboot αλλά το κακό είναι ότι δεν είχε λογαριασμό miui κ δεν είχε ελληνική rom αλλά την προεγκατεστημενη με τα ελληνικά από vickmall. Μπορώ να κά…
-
ευχαριστω πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Πέρασα την ελληνική rom miui8.!!!! Θέλω όμως να σας ρωτησω αν η εφαρμογή που βρήκα μέσα με όνομα supersu θα έπρεπε να μην είναι μέσα κ ότι το πρόβλημα μου με τη δεύτερη sim κ τα δεδομένα δε λύθηκε. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθεισει για τα δεδομένα.... Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση από NasDriver: “@nikossoul, έβαλες δηλαδή μονάδες και ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα κανονικά ? ” εβαλα μονάδες κ έπρεπε να καώ και επανεκκίνησ…
-
μαλλον βρήκα τη λύση στο πρόβλημά μου. Για όσους δεν το ήξεραν όπως εγώ: "Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την αλλαγή στην πολιτική ελάχιστου απαιτούμενου χρηματικού υπολοίπου προκειμένου οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G, WindCard & Q καρτοκινητής) να μπορούν να κάνουν χρήση του δωρεάν ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας Συγκεκριμένα, το ελάχιστο υπόλοιπο 0,01€ που απαιτείτο για να χρησιμοποιήσει ο συνδρομητής το δωρεάν ενσωματωμένο χρόνο οµιλίας, SMS ή MB από ενεργοποιημένα προπλ…
-
ευχαριστω πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Πέρασα την ελληνική rom miui8.!!!! Θέλω όμως να σας ρωτησω αν η εφαρμογή που βρήκα μέσα με όνομα supersu θα έπρεπε να μην είναι μέσα κ ότι το πρόβλημα μου με τη δεύτερη sim κ τα δεδομένα δε λύθηκε. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθεισει για τα δεδομένα.... Ευχαριστώ πολύ και πάλι.