Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “εγινα gold member αλλα ακομα θελει να κανω αιτηση γιατι? ” Tελικά πρέπει να έχεις platinum ή diamond account για να αυξηθούν οι πιθανότητες για ξεκλείδωμα(και πάλι οχι σίγουρα). Ελα μ____ί στο τόπο σου!! Τι άλλο θα ακούσουμε!!! ” πλακα κανεις? τσαμπα σπαμαρα τοση ωρα .......

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Exploticon: “εγινα gold member αλλα ακομα θελει να κανω αιτηση γιατι? ” Δώστου λίγο χρόνο, μήπως πρέπει να ενημερωθεί η βαση τους ή της Mi. Κοίτα το από αύριο. ” μακαρι γιατι ελιωσα στο σπαμ

• εγινα gold member αλλα ακομα θελει να κανω αιτηση γιατι?

• Παράθεση από arist1976: “Οταν ανοιγεις την εφαρμογή, βάζεις τα στοιχεία σου (εγω έβαλα το μειλ) και συνδέεσαι. Επειτα βαζεις το κινητο σε φαστμπουτ, το συνδεεις και πατάς το κουμπί να σε πάει στο σαιτ της xiaomi. Εκει πατάς το κουμπί και σου βγάζει οτι η αίτηση πέρασε και θα σου στείλουνε μήνυμα μεχρι 10 μέρες. Σε εμένα ετσι έγινε. Απλα οταν εκανα την αιτηση φορουσα τη stable. Και τωρα με τη developer μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. ” το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να εβγαζε στην αιτηση γιατι με την de…

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα? ” Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος; ” το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το volume down μεχρι να…

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα? ” Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος; ” το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το volume down μεχρι να κιτρινιση μπορω να πω αρκετα πιο ευκολα απο αλλες …

• Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα?

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “ειμαι καινουριος σε miui εμενα εχει την ρομ του vickmall θα πρεπει να βαλω dev rom? ” Αν δεν σου αρέσει ή έχει bugs. Αλλά είναι διαδικασία μεχρι να ξεκλειδωσει ο bootloader. ” μπορεις να μου πεις την διαδικασια απο την multilang του vickmall να παω στην dev?

• ειμαι καινουριος σε miui εμενα εχει την ρομ του vickmall θα πρεπει να βαλω dev rom?

• Μόλις ψήφισα ! Exploticon παμε για την 1η θεση

• λυσε μου την τεραστια απορια εχει fm radio?