Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Όλα καλά πήγαν. Έγινε το φλασάρισμα, άνοιξε , τρέχει κανονικά... Εάν κάνω επαναφορά εργ. θα είναι όλα οκ? Ενα θεματάκι μόνο. Δεν μπορ.ω να απενεργοποιήσω το find device. Μου βγάζει error και μου λέει να προσπαθήσω πάλι σε 2λεπτο. Ακόμα και οταν παω στο λογαριαμο στο MiAccount και πατησω sign out παλι μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να απενεργοποιησει την ευρεση συσκευης. Πως διορθώνετε αυτό ?
-
Καλημέρα.... Ξεκινάω τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Στο βήμα 2 επιλέγω την fastboot rom. Οταν μπαίνω μέσα να την επιλέξω , η σελίδα έχει κάποια βήματα.6 βήματα. Εγώ τα κάνω ένα-ένα ή μόνο κατεβάζω τη ROM και συνεχίζω τα βήματα που λέει ο οδηγός Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ?
-
Για να μη κάνω καμιά πατάτα , πηγαίνω στη σελίδα Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr 1ο βήμα, εγκαθιστώ τα Mi Pc Suite , MiFlash 2o βήμα , εγκαθιστώ τo fastboot Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download ( υποθέτω ότι αυτό είναι το σωστό , έτσι ? ) Τώρα φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κατεβάσω τη σωστή RΟM . Είναι αυτή ? Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (XTRV/GTV_6.11.3 MIUI V8) είναι έτοιμη για λήψη.…
-
Redmi 3s virus
Μήνυμα- Καλησπέρα. Εχώ εδώ και 2 εβδομαδες το κινητό. Το πήρα απο κινεζική ιστοδελίδα. Ολά καλά. Περοηγηση κανονικα... Εβαζα και καποιες εφαρμογες απο το playstore.... Μέχρι που μια μέρα επανω στην οθόνη ,διαφήμιση. Παταω χ και ολα καλα.Μετα ,αλλη στιγμη μαυρίζει η οθόνη και μου λέει οτι υπάρχει μια νέα αναβάθμιση στο κινητό. Χ κατευθείαν. Του κάνω επαν.έργο.ρυθμ. Μετα το φορμάτ δεν το έβαζαν στο νετ. Ολά καλά. Με το που μπήκε στο WiFi, Τσουκ το μήνυμα. Εντοπισα μετα απο ψάξιμο οτι η εφαρμογή NOTE μόλ…