Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Ενδιαφέρον θα το δοκιμάσω αύριο, θα βάλω αυτό το recovery twrp_surya_POCOX3NFC_3.5.A10-07-02-2021_bl-l Και μετά το magisk 20.4 και θα δω τι θα γίνει, και σε περίπτωση που δεν πετύχει θα κάνω το ίδιο απλά με το dm-verity

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Το ένα κομμάτι ναι ,και δηλαδή δεν χρειάζεται? Και το άλλο το DM- Verity? Θα ξεκινήσει το κινητό χωρίς αυτό και θα παραμείνει το twrp ?

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

1. Ναι ε ? Ενδιαφέρον, εδώ πέρα διάβασα για αυτό το dm-verity Universal DM-Verity, ForceEncrypt, Disk Quota Disabler [11/2/2020] | XDA Developers Forums 2. Γιατί αύριο ξεκλειδώνω το bootloader και νόμιζα τα βρήκα όλα και τώρα μπερδεύτηκα και πάλι από την αρχή

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Κατάλαβα,όχι το αυτό που έχει τώρα το κινητό μου θα κρατεισω 12.0.8 eeaglobal ,απλά διάβασα πως το αρχείο .. Universal DM-Verity, ForceEncrypt, Disk Quota Disabler.. χρειάζεται για να μην σβηστεί το recovery και για να μην μείνει σε boot loop η συσκευή και το magisk για το root . Ελπίζω να μην χρειαστεί format data ,διάβασα πως μόνο αν αλλάξεις rom χρειάζεται αυτό το βήμα

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Μάλιστα,γιατί εγω θέλω να ξελειδωσω το bootloader και κατευθείαν να περάσω recovery και μετά το Universal DM-Verity, ForceEncrypt, Disk Quota Disabler και μετά το magisk

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Μάλιστα κατάλαβα, μόνο το recovery θέλω να βάλω έχω το 12.0.8 eeaglobal, και εννοώ εάν δουλεύει το file manager που έχει μέσα στο recovery για αντιγραφή αρχείων από την εσωτερική μνήμη προς το σύστημα πχ

Stathis R - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες αγοράσα το Xiaomi Poco X3 NFC MIUI EEAGlobal 12.0.7 σταθερή Android 10, τώρα περιμένω ξεκλείδωμα του bootloader, αυτό το recovery λειτουργεί καλά ο διαχειριστής αρχείων για αντιγραφή, μετακίνηση; Και το mount; mount system κ.λπ.; δουλεύουν? Και πιο από τα 2 ? Και χρειάζεται υποχρεωτικα το format data? * Poco X3 * surya * 3.5.A10_01-01-21 * 3.5.A.10-07-02-21 *