Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 111.
-
Στο mi 8 lite μοιάζει να είναι καλύτερη απ την προηγούμενη που ήταν αργό το τηλ και είχε κόλληματα . Στην προηγούμενη είχε πολύ μέγαλη κατανάλωση η μπαταρία σε αυτή ακόμα δε ξέρω. Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το mi fit και τις ειδοποιήσεις. Και το θέμα είναι ότι είναι τέσσερις ρομ και δε το έχουν φτιάξει, και οι ειδοποιήσεις είναι κάτι που χρειάζεται. Προσπαθώ να το λύσω με διάφορους τρόπους αλλά τίποτα. Εάν έχει κανείς καμιά ιδέα ας την πει.
-
Mi 8 lite εξακολουθεί το πρόβλημα με το mi fit. Δε δουλεύουν όλες οι ειδοποιήσεις μόνο ορισμένες
-
Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για της ειδοποίησης στο mi fit; για να γίνει κατανοητό αν προσθέσω δέκα ας πούμε εφαρμογές για να έχω τις ειδοποιήσεις τους στο ρολόι δεν δουλεύουν οι τρεις στης δύο τελευταίες ρομ. Γύρισα πίσω στην προ προηγούμενη αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο δε δούλευε η συλλογή με της φώτο κ ξανά έβαλα την τελευταία. Τώρα δουλευει η συλλογή μπορώ να βλέπω της φώτο αλλά το mi fit έχει το θέμα του
-
Πάλι τα ίδια με της ειδοποίησης στο mi fit, στέλνει μόνο ορισμένες ειδοποίησεις.. απ τις εφαρμογές, ενώ είναι ενεργοποιημενες. Mi 8 lite
-
Εχω το mi 8 lite και έχω συνδέσει το mi band 4, στην προηγούμενη ρομ ερχόταν ειδοποίησεις σε όσες εφαρμογές που είχα εντάξει στο mi fit. Σε αυτή την ρομ δεν στέλνει απ όλες της εφαρμογές ειδοποίησεις . Ξανά πέρασα την ρομ δεύτερη φορά δεν έφτιαξε. Έβαλα την προηγούμενη ρομ και είναι μια πάλι κανονικά.
-
Από mi 8 lite μια χαρά φαίνεται. Ευχαριστώ
-
Όταν ανοίγω το κινητό μου, βγάζει ένα μήνυμα και λέει, η εφαρμογή αναβαθμίσεις δεν ανταποκρίνεται.. Σε mi 8 lite. Και έχει την επιλογή αναμονή ή οκ. Στην συνέχεια το κινητό λειτουργεί κανονικά
-
Από mi 8 lite όλα καλά προς το παρόν. Πρόσεξα επίσης ότι το κινητό γενικότερα είναι αρκετά πιο γρήγορο. Κι καρχαρίας ωραίος
-
Ποιος είναι ο αποδέκτης στο υπηρεσίες και σχόλια; στα ελληνικά τα γράφω. Δε ξέρω ποια λύνονται εδώ και ποια όχι. Ο launcher στο mi 8 lite πάλι παρουσίασε πρόβλημα, θολή εικόνα σε όλη την οθόνη
-
Να ρωτήσω στο υπηρεσίες και σχόλια όταν στέλνουμε προβλήματα λαμβάνονται υπόψιν; η είναι καλύτερο να γράφονται εδώ;
-
Σε mi 8 lite όλα καλά προς το παρόν
-
Σε mi 8 lite Στη έντεκα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ήταν πολύ αναλυτικά. Μπορούσαμε να επιλέξουμε σε ποιο δίκτυο θέλουμε να συνδεθεί το τηλ ή σε ποια είδη δικτύων. Τώρα έχει μόνο τρεις επιλογές χοντρικά με αποτέλεσμα να μην δουλεύει όπως θέλουμε. Αν πιάνω οριακά το 4g θα μπορούσα να αποκλείσω το GSM και να έχω πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, τώρα αυτόματα βλέπει το GSM με πολύ σήμα ξεχνάει εντελώς το 4g ή το 3g και κάνει σύνδεση με το απλό GSM που το βλέπει φουλ αλλά σέρνετε. Παρακαλώ ξανά βάλτε στο …
-
Απόστολε συνδεμένο είναι κανονικα δουλεύει σε όλα του κανονικά για αυτό σκέφτηκα για την ρομ. Το έβγαλα το mi fit το έβαλα πάλι, έκανα επαναφορά στο ρολόι εργοστασιακων ρυθμίσεων. Έκανα ότι μπορούσα δηλαδή
-
Εχω χάσει σε mi 8 lite την δυνατότητα αναγνωρίσεις κλήσεις σε mi band 4 με το mi fit απ το play store και με ενεργές της άδειες που χρειάζεται να διαβάζει τις επαφές το mi fit. Παίζει να είναι απ την ρομ; βγάζει μόνο την λέξη εισερχόμενη κλήση χωρίς να προβάλει το όνομα που έχω στις επαφές. Είχε κάνεις παρόμοιο Θέμα;
-
Θα ήθελα να ρωτήσω. Το επίσημο mi fit απ το play store. Δεν έχει αναγνώριση κλήσεις, δηλαδή το όνομα που έχουμε στον τηλεφωνικό κατάλογο; γιατί μου βγάζει στα ελληνικά σκέτο εισερχόμενη κλήση
-
Σε mi 8 lite όλα πολύ καλύτερα απ την προηγούμενη ρομ εκτός αυτών που διωρθωθηκαν είναι επιπλέον πιο γρήγορο. Ευχαριστώ πολύ
-
Σε mi 8 lite μια χαρά το βλέπω σε όλα . Ευχαριστώ πολύ
-
Μήπως ξέρει κάποιος ποτέ θα γίνει η διανομή της νέας ρομ;
-
Mi 8 lite όλα καλά!