Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
Μήπως έχει βάλει κάποιος το atmos στο mi 8 lite;
-
Χαίρετε, υπάρχει περίπτωση σε mi 8 lite να κάνω τα ακουστικά Bluetooth μου να ακούγονται πιο δυνατά; είναι στο φουλ αλλά χρειάζομαι και άλλο μερικά άτομα δεν πίνουν όλο το γάλα τους
-
Καλησπέρα, από mi 8 lite όλα οκ τα βλέπω. Μια ερώτηση μόνο προσπάθησα να εγκαταστήσω το atmos για τον ήχο. Δε το έχω ξανά βάλει στο παρελθόν. Πήγα να το εγκαταστήσω όπως το Magic όμως βγάζει σφάλματα και δε το κάνει εγκατάσταση. Γίνετε να μπει με άλλο τρόπο;
-
Το έκανα τώρα για άλλη μια φορά. Τίποτα δυστυχώς
-
Ναι τα έχω παραχωρήσει. Φοράει την τελευταία xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8LITE_20.2.27_v11-10.zip
-
Μήπως κάποιος που έχει mi8 lite αντιμετωπίζει προβλήματα με τις ειδοποιήσεις - σκουντηγματα στο mi fit του; δύο ρομ τώρα δε φτάνουν στο κινητό μου συγκεκριμένα στην εφαρμογή mi fit οι ειδοποιήσεις. Ενώ εγώ μπορώ να στέλνω κανονικά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα βάζω βγάζω εφαρμογή αλλάζω ακόμα και λογαριασμό στο mi fit τίποτα δεν κατάφερα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει αν δεν είναι οι δύο τελευταίες ρομ;
-
Είχα το mi band 3. Στο ίδιο ακαουντ έβαλα το 4. Αφαίρεσα το 3.μεχρι εδώ όλα καλά. Κατέβασα το επίσημο mi fit όλα οκ. Τώρα τι το έχει πιάσει το νέο ρολόι και δε δέχετε σκουντηγματα. Ούτε στο ρολόι ούτε καν φτάνουν στο mi fit σαν ειδοποίηση. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να γίνει να φτιάξει; να στέλνει σκουντηγματα μπορεί. Δε δέχετε όμως
-
Μια ερώτηση.. Εάν έχω περάσει τα ελληνικά στο mi band 3, και κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή απ το play store. Θα ξανά γυρίσει στα κινέζικα αφού είναι κινεζακι;
-
Έκανα εκκαθάριση και έφτιαξε! Μπράβο!
-
Με το που εγκατέστησα την 21 μου βγάζει αυτό το μήνυμα για 60 δευτερόλεπτα. Mi 8 lite
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Το mi fit για το mi band 3 που βρίσκεται στο play store είναι πλέον στα ελληνικά όπως έγινε στο 4; έχω ένα θέμα τελευταία ενώ δείχνει ότι έχω κλήση δε βγάζει όνομα. Έχω την costom την τελευταία. Και τέλος πάντων άλλοτε μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα άλλοτε όχι
-
Καλές γιορτές. Από mi 8 lite όλα καλά
-
Να ρωτήσω.. Η έκδοση που υπάρχει στο play store μετατρέπει στα ελληνικά και το mi band 4 που είναι στο κινέζικα;
-
Είναι ορατό το περιεχόμενο εντός της κλειδωμένης εφαρμογής για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατά το άνοιγμα της, και πριν ξεκλειδώσεις. Φαίνεται για λίγο δηλαδή ότι έχεις κλειδώσει
-
Πάρα πολύ αργό κλείδωμα εφαρμογών. Mi8 lite
-
Από platina περαστικε από πάνω, όλα καλά.. Κάτι επιπλέον άδειες ζήτησαν κάποιες εφαρμογές. Αυτά προς το παρόν
-
Μια ερώτηση. Από προσπάθειες πολλές ένας φίλος έφτασε το mi8 του να μην έχει ρομ μέσα πλέον. Κανένα αρχείο στην εσωτερική μνήμη. Και επιπλέον να του έχει κλειδώσει το μπουτοατερ.. Να πω ότι το αγόρασε με ξεκλειδωμενο το μπουτοατερ. Τι κάνουμε τώρα;
-
Καλημέρα.. Ίσως να μην ακούγεται για κάποιους θέμα σημασία, αλλά απ ότι την πρώτη Σεπτεμβρίου και μετά δε μου στέλνει σκουντιγμα ούτε έχει σωστά την ώρα ούτε ανανέωση κάνει στα δεδομένα αυτόν που έχω στους φίλους. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; έχω το τελευταίο mi fit το ενημερώνω κάθε που βγάζει νέο, έχω κάνει χίλιες προσπαθειες έχω φτιάξει άλλο όνομα έχω βγάλει το mi fit το έχω ξανά βάλει έχω βάλει παλιότερες εκδόσεις. Και δε καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Έχουν θέμα τόσο καιρό στους σερβερ; με λάθο…
-
Γεια σας έχω την τελευταία xtrv σε mi8 lite. Για να περάσω αυτήν εδώ. Πρέπει αναγκαστικά φακτορι ρισετ;
-
Σκέτο τον βάζω. Στο συγκεκριμένο πεδίο δέχεται μόνο αριθμους