Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης:Yeso521 Την Διεύθυνσή της (Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~) Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Redmi Note 2 TD Version (White) ,Mi Band 1S,Piston Colorful,Note 2 Original Mi Case blue. Την ημερομηνία αγοράς:17/12/15 ,19/12 Ηρθε email με tracking number(ειχε ηδη φυγει απο κεινον) ,πληροφοριες,και φωτογραφια του κουτιου Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 Ημερες (31/12/15 το χα στα χερια μου ) Την αξιολόγησή σας για το After Sal…
-
Ευτυχώς χτες κατάφερα με την βοήθεια του @dnomikos να εγκαταστησω την ελληνική rom ,(βασικά εγώ απλα έβαλα teamwier και άφησα τον dnomikos να κανει τα μαγικά του ,έκανε κάποια κόλπα που εγώ δεν θα μπορουσα να τα κάνω μόνος μου ,μετα απο 1,5 ωρα κατάφερε και την εγκατέστησε,μέσω Twrp !) Τον ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μαζί με το Note 2 που αγορασα πήρα και το mi band 1s μαζί ,χτες όταν έβαλα την ελληνική rom και κατέβασα το mi fit ,είδα οτι έγραφε σε ενα μέρος (Ενα καλώς ήρθατε απο τον maddoctor ),μια χαρά μετάφραση ,ωραίο μενού ,Πιστεύω οτι το mifit& το 1s miband ,θα βοηθισει πολύ κοσμο με τις δυνατότητες που παρέχει ,εμένα μαρεσει που έχει την δυνατότητα να δονιται όταν σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο και έτσι δεν χάνεις κάποια κλήση ,όπως και το ξεκλιδωμα!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
Εμ τον ακολούθησα θα το ξανά δοκιμασω όταν μπω απο pc (είμαι με mb) απλα μου κανει εντύπωση, βλέπετε είμαι αρχάριος στα xiaomi,και κατευθείαν στο note 2 πήγα... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Εγώ παρέλαβα το note 2 απο yeso δεν του ζήτησα να το πειράξει να του βάλω κατευθείαν την ελληνική ρομ., που αυτό προσπάθισα και εκανα αλλά είμουν άτυχος και δεν μπόρεσα να την εγκαθαστισω με τον οδηγό στο άλλο θέμα, παει στο 6% και μετα κατευθείαν 99% και μετα μου βγάζει ενα χ, οστωσο δεν μπορουσα να κατσω με μονο τα αγγλικά και να μην μπορουσα να το κουνησω, και αναγκάστηκα να βρω μια από το en.miui επέλεξαν το κινητό που έχω και έβαλα την developer edition όμως δεν έχει ούτε εκείνη ελληνικά εν…
-
Kαλησπερα ,εχω ενα θεμα ειμαι στο μενου οπως στην φωτογραφια , εκανα wipe chache αλλα οταν πηγα να κανω εγκατασταση της ελληνικης rom μου διχνει ενα μεγαλο κοκκινο χ και λεει κατι για signature... καποια βοηθεια ?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαι μενα τελικα 17 εκανα την παραγγελεια 19 παρελαβα το μειλ,Και σημερα 31 Δεκεμβριου ηρθε στα χερια μου το πακετο οχι μονο του γλυκου κινεζου αλλα και ενα απο τα δυο πακετα που ειχα παραγγειλει απο ebay και ειναι πιστη αντιγραφη του xiaomi mi led που εδωσα μονο 65 λεπτα και ηρθε !! Οριστε και φωτογραφια με τα πραγματα,μου κανε και δωρο εναν Mitu 8 cm ,tempered glass ,και θηκη σιλικονης! Καλη πρωτοχρονια σε ολους!
-
Παράθεση από Sakoumidis: “ Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!Καθαρότατη περίπτωση Ελληνάρα, τελευταία στιγμή... Χαχαχαχα (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ)” Οχι σιγα ,χαχα βασικα δεν ειχα διαβασει τον τροπο για να ψηφισω και εγραψα απλα το νο.16 δηλαδη το φορουμ μας και στα σχολια αλλα τελικα ηταν λαθος χαχα
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από VaggelisL: “Bαλτε και μενα ! VaggelisL ” Παιδιά δεν έχει λήξη η ψηφοφορία ακόμα, ψηφίστε.... ” Εγω ψηφισα παντως και δεν εχει ληξει ακομα οντως!
-
Bαλτε και μενα ! VaggelisL
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από mol: “εσυ πας για τη νεα χρονια... Sent from my V967S using Tapatalk ” Nαι δυστιχως...δεν πειραζει ομως ,επειδη εχω ξαναπαραγγειλει απο aliexpress ενα powerbank και κατι αλλα και μου τα στειλαν παλι με nl post οταν παρακολουθουσα το τι γινεται και που ειναι ,ειχε κατσει 5 μερες στο τελωνιο... οποτε το βλεπω κατα τις 10/1
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαGREECE Δεν το βλεπω να το παιρνω το 2015 GREECE * 24-12-2015 19:29 * The item is on transport to the country of destination
-
Συμφωνω,πολλες φορες φταινε οι γονεις,βλεπετε οι περισσοτεροι σημερινοι γονεις ειναι ''πολυασχολοι'' και αντι εστω για να αφιερωσουν λιγο χρονο στα παιδια τους ,τους δινουν το κινητο τους ή ακομα αγοραζουν ενα κινητο για το παιδι να παιζει ,κατι που το θεωρω απλα πολυ κακο ...μπορει να μην φταινε οι γονεις αλλα μπορει να φταιει ο νονος/νονα ή παππους/γιαγια που μπορει να νομιζουν οτι κανει καλο ως προς το νεογενιτο παιδι,το λεω επειδη τυχαινει να χω τα δυο ανιψακια και να τα βλεπω ποσο γρηγορα π…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από VaggelisL: “NETHERLANDS 2015-12-21 04:47:00 The item is pre-advised Το ειδα πριν λιγο...καλα παμε ετσι? ” 15-20 μερούλες .... ” α τοσο καλα....
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμα* NETHERLANDS * 2015-12-21 04:47:00 * The item is pre-advised Το ειδα πριν λιγο...καλα παμε ετσι?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisL: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από VaggelisL: “Ευχαριστω!Περιμενα εδω και δυο μηνες για να το παραγγειλω,τωρα αμα ειναι σιγα το μηνα σημασια εχει οτι παραγγειλα ,μακαρι να μην πεσω σε καμια μεγαλη γιορτη δικια τους... ” Μπαααα... σε 5-6 μέρες θα είναι Ευρώπη, ως συνήθως... Μετά θα "σκαλώσει", εάν τελικά "σκαλώσει"... Θα δούμε... ” Δηλαδη ,ενοειτε τις γνωστες δυο βδομαδες καθυστερισης απο το ευρωπαικο τελωνιο? ” Λοιπον δεν πεζεται ο γλυκος κινεζος,παραγγειλα τα χρωματιστα…
-
Eπειδη τυχαινει να μαι 16 χρονων (σε 3μηνες γινομαι 17,γιευ) ,η κατασταση των νεων μιλαω ακομα και για μενα αλλα πιο πολυ για τις γενιες του 2000 και μετα βρισκεται συνεχεια με ενα κινητο στο χερι (ναι εχω δει παιδι να κρατα iphone 6plus και να ναι 1η γυμνασιου,οπως το λενε αμα δεν το προσεξει ο γονιος το παιδι τοτε το παιδι αισθανεται οτι ειναι ελευθερο να κανει οτι θελει ,ή ο γονιος δεν θελει να ακουει την γκρινια του γιου ή της κορης να του ζηταει ενα κινητο ή λαπτοπ,ταμπλετ κτλπ οποτε καταφε…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από VaggelisL: “Ευχαριστω!Περιμενα εδω και δυο μηνες για να το παραγγειλω,τωρα αμα ειναι σιγα το μηνα σημασια εχει οτι παραγγειλα ,μακαρι να μην πεσω σε καμια μεγαλη γιορτη δικια τους... ” Μπαααα... σε 5-6 μέρες θα είναι Ευρώπη, ως συνήθως... Μετά θα "σκαλώσει", εάν τελικά "σκαλώσει"... Θα δούμε... ” Δηλαδη ,ενοειτε τις γνωστες δυο βδομαδες καθυστερισης απο το ευρωπαικο τελωνιο?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από VaggelisL: “αα μια χαρα ,γιατι ειχα αρχησει να ανυσιχω αλλα ενταξει ,ευχαριστω!! ” Με το καλό να παραλάβεις! Και μην ανησυχείς, ο τύπος είναι οκαυ... Μόνο, εν μέσω εορτών και αργιών, δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει το πακέτο σου...Γιαυτό οπλίσου με υπομονή! ” Ευχαριστω!Περιμενα εδω και δυο μηνες για να το παραγγειλω,τωρα αμα ειναι σιγα το μηνα σημασια εχει οτι παραγγειλα ,μακαρι να μην πεσω σε καμια μεγαλη γιορτη δικια τους...
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από VaggelisL: “Καλησπερα εκανα την παραγγελεια μου και γω στον γλυκο κινεζο στις 17/12 και περιμενω το μειλ με το τρακινγκ ,ποσο καιρος περασε για νασας στειλει το μειλ με το tracking? * ” Λογικά θα το λάβεις απόψε... εκτός αν έπεσες στο Σ/Κ τους (πάνε 6-7 ώρες μπροστά αυτοί), οπότε πας για Δευτέρα... Αλλά μην ανησυχείς... θα το λάβεις κανονικά το Tracking Number. ” αα μια χαρα ,γιατι ειχα αρχησει να ανυσιχω αλλα ενταξει ,ευχαριστω!!