Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• Καλησπερα εκανα την παραγγελεια μου και γω στον γλυκο κινεζο στις 17/12 και περιμενω το μειλ με το τρακινγκ ,ποσο καιρος περασε για νασας στειλει το μειλ με το tracking? *

• Θα θελα να πω και γω τη δικια μου εμπιρια ως νεος στο χωρο της paypal και καθοδηγουμενος απο τις οδηγιες του caeser,εβαλα τα λεφτα στην καρτα και την συνδεσα στην paypal ,ομως αφου ειχε κανει επιβεβαιωση,μου εδειχνε 0 ευρω ,φανταστικα λογω CC δεν τα εμφανιζει ,ρωτησα εναν φιλο που παραγγελνει και μου πε θα κανεις request money και θα τα εμφανισει στο balance,εκανα δευτερο λογαριασμο και εκανα request money εβαλα goods and services κι μετα καταλαβαινω οτι αυτη την επιλογη την εχουν μονο οι σελλερ…

• Δηλαδη υπαρχει και περιπτωση να μην περασει τελωνιο και να γλιτωσουμε τους φορους?

• Bρηκα μια καλη τιμη στο vickmall σετ redmi note 2+gifts+flip leather case! Αν εχει παραγγειλει καποιος απο vickmall και εμεινε ευχαριστημενος ας το πει !

• Eμ αποτι εχω δει εχει καλη αξιολογηση,αλλα αφου οπως ειπε και ο φιλος απο πανω ,δεν μπορω να παραγγειλω απο alliexpress ,μηπως να κοιταξω στο merimobiles ή σε καποιο αλλο που να δεχονται ακομα και paypal?Οποιος εχει καποιο εμπιστο σαιτ που μπορει να γινει παραγγελεια θα το εκτιμουσα ιδιετερα μιας και ειμαι νεος στο xiaomi κοσμο ,αλλα θα ναι και η πρωτη επαφη με κινεζικο,βρηκα και την καταληλλοτερη στιγμη για να παραγγειλω κινητο απο internet....

• Nα ρωτησω κατι,προσπαθω εδω και πολυ καιρο να παραγγειλω το Note 2 απο aliexpress με visa eurobank και το μονο που καταφερνω καθε φορα ειναι να μου λεει ''Σηγνωμη αλλα υπαρχει προβλημα με την καρτα σας'',και με εχει κουρασει λιγο το να το βλεπω καθε φορα ,τωρα θα προσπαθησω να συνδεσω την καρτα με το webmoney ,Αλλα μηπως μπορει να με βοηθισει καποιος στο να βγω απο αυτο το προβλημα και να παραγγειλω το note 2?Ευχαριστω