Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
Από που προκύπτει ότι την επόμενη βδομάδα θα έχει update? Διαφωτισε με σε παρακαλώ
-
Τελικά αυτή τη βδομάδα δεν έχει αναβάθμιση για mi3/4/note. Ήταν πολύ καλό για να ναι αληθινό. Περιμένουμε ανακοίνωση στο κοντινό μέλλον για τυχόν updates
-
Συνδεση mi3 με hdmi
ΜήνυμαΑν η τηλεόραση σου έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μπορείς να το κάνεις εύκολα με ένα προγραμματακι το allcast.
-
Το mi4c είναι η πιο πρόσφατη συσκευή της xiaomi σε κυκλοφορία. Θα πάρει σίγουρα το update σε 6 ακόμη και το 7 όταν βγει. Μην φοβάσαι.
-
Πάλι καλά που υπάρχει και ο Ivan. Σιγά μην βλέπαμε update χωρίς αυτόν.
-
Από την επόμενη βδομάδα Mi4, mi3,mi note android 6! Τουλάχιστον ένας ακόμη χρόνος για το mi3 μου Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4G
ΜήνυμαΜήπως άλλαξες θέση στις sim?
-
Xiaomi Redmi 2 Enhanced
ΜήνυμαΝομίζω υπάρχει άλλη
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Ισχύει ότι δεν είναι βασισμένη στην lollipop αλλά στην kitkat;” Ναι
-
Πρόβλημα με Redmi 1S
ΜήνυμαΤο έχω από τον Ιούνη. Δεν παίζει αυτό που λες. Rma form μου στείλανε σήμερα και τώρα σκέφτομαι αν θα το στείλω η όχι. Μου ξεκαθαρισαν ότι δεν γίνεται αλλαγή συσκευής ή οθόνης δωρεάν. Επισκευή με κόστος δικό μου. Μαλακιες γενικά. Εγγύηση οθόνης ένα μήνα; Ποιον κοροϊδεύουν; Κάπου εδώ τελείωσε για μένα η xiaomi. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα με Redmi 1S
ΜήνυμαΝαι έχω μιλήσει ήδη με το tech team και περιμένω τη φόρμα. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal τον Ιούνη. Παίζει ρόλο; ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα με Redmi 1S
ΜήνυμαΚαλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερώτηση; (πρώτη φορά στέλνω κάτι έξω, εκτός EE) Τελωνείο υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις μόνο όταν έρχεται κάτι Ελλάδα ή και όταν στέλνεις; Ετοιμάζομαι να στείλω το mi3w μου στο merimobiles επειδή μου εμφάνισε ένα κίτρινο σημάδι στην οθόνη. Πόσο κοστίζει να το στείλεις; Με ποιον τρόπο αποστολής; Πόσες μέρες κάνει να φτάσει; Πόσες μέρες έκανε συνολικά; (αποστολή από Ελλάδα, επισκευή/αντικατάσταση, επιστροφή) Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συμβουλή.
-
κιτρινιλα στην οθονη!!!
ΜήνυμαΔεν λεω οτι ειναι αποκλειστικο προβλημα της xiaomi. Mε μια σχετικη αναζητηση πολλα κινητα εχουν το εχουν εμφανισει (iphone,htc,nexus). Το θεμα ειναι αν το καλυπτει η εγγυηση. Υπαρχει καποια αντιστοιχη περιπτωση;
-
κιτρινιλα στην οθονη!!!
ΜήνυμαΜολις χθες παρατηρησα και εγω ενα κιτρινο σημαδι πανω αριστερα στην οθονη. Αδερφε εβγαλες ακρη με την εγγυηση; Τι σου ειπαν απο merimobiles?