Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-377 από 377.

• Unpacking από τον yeso521

Red21 - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Red21: “Ωραιο unboxing φιλε caeser....διαφορετικο!! Επ ευκαιριας μιας και τον τσεκαρα λιγο τον γλυκουλη yeso και βλεπω μια καλη τιμη στο mi4 4g να σε ρωτησω κατι μιας και φαινεσαι συχνος πελατης του.....κανενα κουπονακι δινει αν του στειλω μυνημα (ή κανενα Mitu δωρο!!!) η να μην ασχοληθω και να προχωρησω στην αγορα?? ” Για κουπόνι δεν ξέρω! Δεν έχω δει κάπου, ούτε έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ..Αυτό που ξέρω είναι ότι με κάθε συσκευή που έχω ψωνίσει βάζει μέ…

• Unpacking από τον yeso521

Red21 - - Hands on - Review

Μήνυμα

Ωραιο unboxing φιλε caeser....διαφορετικο!! Επ ευκαιριας μιας και τον τσεκαρα λιγο τον γλυκουλη yeso και βλεπω μια καλη τιμη στο mi4 4g να σε ρωτησω κατι μιας και φαινεσαι συχνος πελατης του.....κανενα κουπονακι δινει αν του στειλω μυνημα (ή κανενα Mitu δωρο!!!) η να μην ασχοληθω και να προχωρησω στην αγορα??

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Red21 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ρε παιδια συγνωμη για την παρεμβαση αλλα τι φρικη εχετε φαει ολοι να σας εγκαθιστουν οι κινεζοι τις rom??? Το ξερετε οτι κατα καιρους εχουν εμφανιστει διαφορα προβληματα σε συσκευες λογο των rom που εγκαθιστουν τα κινεζομαγαζα?? Δεν ξερω παντως εγω απο οπου και αν παραγγειλω δινω ρητη εντολη.......το κινητο θα το ανοιξετε μονο για να τσεκαρετε αν εχει καποιο προβλημα η εσωτερικα η εξωτερικα και στο software ΔΕΝ θα πειραξετε τιποτα.....oλα official (Εχουν αγγλικα μεσα!!!)!!!! MΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ Μ…

• Miui Art, Αν λεω αν τελικα βγουμε πρωτοι σε ψηφους, θεωρω οτι πρεπει και εσυ σαν admin της κοινοτητας και σαν ο ανθρωπος που μιλαει μαζι τους να τους πιεσεις για καποια πραγματα!!! Δεν μπορει μια χωρα 10μυριων σαν την Ελλαδα να κερδιζει χωρες δισεκατομμυριων κατοικων οπως ειναι η Ινδια η ακομα και παγκοσμιες δυναμεις με πολλα εκατομυρια κατοικους επισης οπως ειναι η Ρωσια και ουσιαστικα να μην υπαρχει καν στον Χαρτη για την Χiaomi!!! 1) Επισημη εισοδος των ελληνικων σε ολες τις official rom της …

• Εχω να κανω μια προταση admin......rom γενικοτερα (και ειδικοτερα τωρα που θα βγει και για το note 3) να μπορουν να κατεβασουν μονο οσοι εχουν το μεταλιακι της συμμετοχης και στηριξης του φορουμ σε κρισιμες ψηφοφοριες!!! Επισης οποιος θελει βοηθεια για το οτιδηποτε και απευθυνεται στο φορουμ να δεχετε απαντηση απο οσους γνωριζουν μονο αν εχει το μεταλιακι που βλεπουμε ολοι μας...... Τελος αν δεν θελετε να κανετε την rom για λιγους.....μπορειτε επισης ΔΩΡΕΑΝ να την δινετε ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ στηριζουν …

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “How to Install ROM For Xiaomi Redmi Note 3 Μας δουλεύει νομίζω το vickmall... ” Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$??????? ” Δεν νομιζω αδερφε απλα το εχουν βαλει για να βοηθησουν.......αν και οτι γραφουν το γραφουν αλαμπουρνεζικα......χαχαχαχαχα

Μήνυμα

Ευχαριστώ admin.....παραγγελία την Κυριακή έφυγε Τρίτη και είναι ήδη dispached to overseas!!! Είναι γρήγοροι αυτοί οι Κινέζοι!!! Υ.Γ. Δωρακι εξτρα προσωπικο απο το μικρο καλοκαρδο κινεζακι την Σελινα και ενα xiaomi mikey!!!

Μήνυμα

Παράθεση από johng4: “Οποιος το εχει παρει απο vickmall με την πειραγμενη rom εχει καταφερει κανεις να περασει καποια απο την official με καποιον τροπο? Η μεχρι τωρα ολοι εχουν αποτυχημενες προσπαθειες? ” Οποτε μαλλον καλα εκανα που ειπα στην Selina να μην το πειραξουν καν και να το στειλουν μαμισιο με την official μου φαινεται!!! Το πηρα σε χρυσο....νομιζω οτι τα σπαει στο συγκεκριμενο χρωμα η συγκεκριμενη συσκευη!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από galiatsosgio: “Από που αλλάζω το avatar; από το miui.gr; ” Οχι.Θα πάς εδώ => account.xiaomi.com/pass/serviceLogin Αν έχεις ήδη δημιουργήσει Mi-Account λογαριασμό στο Mi-CLoud για την συσκευή σου, απλά θα συμπληρώσεις τα στοιχεία του για να συνδεθείς. Αν δεν έχεις λογαριασμό θα πατήσεις κάτω στο Create Account και θα δημιουργήσεις έναν. Μετά πας στον λογαριασμό σου και επιλέγεις να αλλάξεις Avatar ή κάνεις και μερικά άσχετα post και είσαι έτοιμος να ψηφίσεις. …

• Οι Ινδοι να πουμε ειναι κατι δισεκατομυρια.......αλλα νομιζω τους εχουμε!!!

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από johng4: “Φιλέ πες μας όταν με το καλο παραλαβεις αν τελικά περασε τελωνείο η όχι. Και ποσο καιρό σου εκανε σύνολο για να σου έρθει. Sent from my X9180 using Tapatalk ” Λοιπόν από δική μου υπαιτιότητα άργησε λίγο να το φορτώσει και έφυγε σήμερα από Κίνα με DHL ,τώρα σε ημέρες πάνω από 6 για Ελλάδα δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα ,και όσο αφορά το τελωνείο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει αυτό είναι 100% α επίσης μου στέλνει και δωράκια για το μπέρδεμα και τ…

• 110 ψηφος με username RedStorm21!!!! Xiaomi-Miui Hellas Rulessssssssss!!!!!!!!

• Και κατι τελευταιο....κανοντας checkout σε USD μου βγαζει 206 ευρω τελικη τιμη με τον μετατροπεα του paypal....τι λετε να επιλεξω να πληρωσω με βαση αυτην την ισοτημια του paypal η να επιλεξω να κανει την μετατροπη η τραπεζα μου??? Μηπως μεσω τραπεζης βγει λιγο χαμηλοτερα η οχι?? (πειραιως εχω) Ευχαριστω.

• Thanks maddoctor!!! Κατι αλλο απο vickmall μου δινει δυο free shipping επιλογες NL Post και SG Post!! Με ποια απο τις δυο θα ερθει πιο γρηγορα, αξιοπιστα και με μηδενικες πιθανοτητες τελωνειου?? Ευχαριστω.

• Απλα ενημερωτικα υπαρχει και απο minideal στα ιδια χρηματα με το vickmall και εχει δωρο και την αυθεντικη δερματινη θηκη....λετε να το παρω απο minideal η δεν ειναι τοσο αξιοπιστο??

• 28 δολαρια παραπανω. Δεν ειναι τιποτα, αν κατσει καποιος και σκεφτει οτι την αλλη μερα το πρωι θα το εχει σπιτι του, σιγουρα χωρις τελωνεια κτλπ.